otmn
Üye
- Tepki
- 6
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Bisan
Dediğim gibi daha 2 gün oldu alalı. Garanti ile ilgili herhangi bir sorun olmaması lazım çünkü hazır kurulu bisikleti aldım. Tek korkum servisin bana, aldığında getirip kurulumunu yaptırman gerekirdi gibi bir şeyler söyleyip garanti kapsamına sokmaması.@otmn Garantisi var ise sıkıntı olmaz aldığınız mağazaya götürün aynı zamanda faturayı da isteyin akort ayarı bozuk olması gayet doğal ama sekiz çizecek ve yalpalayacak kadar ise bence sıkıntı var o işte. Yarın ilk iş götürün hocam faturayı vs isteyin sıfırı ile değiştirebilirler fabrika hatalı ise.
Satıcının işgüzarlığı faturayı sordum kitapçığın içinde dedi ben de o an neden bilmiyorum hiç kontrol etmeden sözüne itimat edip ayrıldım. Akort bozuk ancak lastiğin 8 çizmesini gerektirecek kadar değil ona anlam veremiyorum. Dediğiniz gibi sabah ilk işim aldığım yere gidip faturasını istemek olacak.
Peki ilk kurulum serviste yaptırılmadığı için servisin sorun çıkartma olasılığı var mıdır? İlk bisikletim olduğu için bisiklet dünyasına hiç hakim değilim kusura bakmayın. Sizler gibi bilen insanlardan yardım alarak öğrenmeye çalışıyorum. Bir de lastik janttan daha yamuk bu düzelir mi acaba?Bisikletin ne zamandır rafta beklediği önemli bir konu. Frenler hava yapabilir, süspansiyonlardaki ve frenlerdeki yağların değişmesi gerekebilir. Aynı şekilde fren ve süspansiyonlardaki o ringler eskimiş, esnekliğini yitirmiş olabilir. Lastiklerin raf ömrü azalabilir vs. Tabi artık piyasada bisiklet kalmadığı için bu tip şeylerle karşılaşmak zor.
@otmn sizin sorununuz ise sadece sıfır bisikletlerde değil, sıfır jant takımlarında da karşılaşılabileceğiniz bir durum. Kullandıkça düzelmesi gibi bir durum olamaz. Ayarının yapılması lazım.
@Mustafa Zeybek
Son düzenleme: