Scudo Sports

Sıfır ayarında sedona 781

Vites seti forum disindan yakinim tarafindan rezervedir. Diger parcalar icin bugun son gun . 2.800 tl ye fiyati cektim sayet almak isteyen olursa komple satilmasindan yanayim.

Scudo
Elimde speliazed aurora kask,kisa turlar icin topeak bagaj (sele borusuna baglanan cinsten ) , hic giyilmemis uzun kollu alt ust fox forma (mavi renk ) , kislik askili m beden tayt(1 defa giyildi), btwin simdi modelini hatirlamiyorum ancak bisiklet montu mevcuttur ilgilenenler ozelden mesaj atsinlar.

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10245447_10152834293460101_1119868827220498296_n.jpg

Resimdeki kadro ne kadar edebilir; tavsiyelerinizi bekliyorum. ( Çizikleri kullanım sebebiyle mevcut )

Elimde oakley m2 frame polarized gözlükte vardır(orijinal).Almayı düşünenler irtibata geçebilir.

Kadronun daha ayrintili fotoğrafları ni atarmisiniz cizik durumu nasil

Kadro :Sedona 781 Triple Butted 7005 Alu. ve Deore XT Vites Seti rezerve edilmiştir.

Diğer parçalar yarın geceye kadar gülceldir.

Herkese selamlar. Parçalardan '' Vites ve Fren Seti, Kadro , Sele Borusu '' arkadaşlar adına rezerve edilmiştir. Eğer ki kalan parçalardan maşa ve Jantlar satılmazsa ürün pazartesi günü ilan sayfasından kesinlikle kaldırılacaktır. Daha önceki tarihlerde kapatacaktım ancak parçalara talip olan arkadaşlar için biraz daha bekletiyorum.
Rst First Maşa : 350 tl
Jantlar ve iç-dış lastikler ( daha patlat görmemiştir) : 600 tl
Mt33 ayakkabı ve spd pedaller : 145 tl'den günceldir
Jantlar ve lastikler eski fiyati olan 650 tl den gunceldir.
Mt33 mtb ayakkabisi 33 numaradir ve tek kusuru yoktur. (100 tl )
Bisikletin komple satis fiyati da 2.800 tl' dir. Diger kucuk ekipmanlar ayni fiyattan satisa devam etmektedir.
Pazartesi gunu ilan hem tek parca hem de parca satislarina kapatilacaktir. Almak isteyenlere duyurulur.

Evet arkadaslar yeni almis oldugum matara ve kafeside bisikletin uzerinde verilecektir. Kronometreyi de almak isteyene bir guzellik yapilabilir.

Ilan icin son 12 saat arkadaslar. Bugun oglen 12 de eger bisiklete talep olmazsa ilani kapatacagim. Guncel fiyat 2.750 tl 'dir. Pazarlik lutfen teklif etmeyiniz. (Suluk kafesi ve bir tane de suluk yaninda hediye olarak verilecektir. )

@salih pehlivan
özel mesaj salih bey

Konu kilitlenebilir. Tesekkurler bisiklet forum. Yine de alma konusunda niyeti halisane olan kisiler telefon numaramdan ulasabilirler. Fiyat 2.800 tl olup pazarlik soz konusu degildir.

Geri