Scudo Sports

Sıcaklar bitene kadar gündüz bir daha asla...

aşırı sıcaklarda gündüz turuna çıkar mısınız?

• evet çıkarım

• hayır çıkmam

• kararsızım

• Toplam katılım
    73
Scudo
Şile yollarinda "kafama sıkar giderim" şekli
20190615_120239.jpg

@MakRo

Bol sıvı takviyesi, gerektiğinde fazla zorlamadan mola vermek. Sadece bunlar yapıldığında bile neredeyse yeterli.

Sabah 6:00 - 8:00 Suların da sürüşlerimi yapıyorum gayet güzel oluyor hava esiyor ve güneşin sıcağı da hissettirmiyor bu saatlerde

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
3 hafta önce Antalya-Termessos için sabah 9 gibi; dün ise 14:30'da, Belek üzerinden toplamda 100km olacak şekilde Side'ye gitmek için, Antalya merkezden yola çıktım. Sanırım 4-5 litre su tükettim. Terlemek bir süre sonra problem olmuyor. Bisiklet veya başka bir konu farketmeksizin, yıllardır 12 ila 14 arası güneşin altında olmuyorum. Onun dışında, mevcutta bir sağlık sorunu yoksa, beslenme normal şekilde olduğu sürece sorun olacağını düşünmüyorum ama tedbiri elden bırakmamak en iyisi.

Konuşmalara bakılırsa bünye meselesi bu iş ama yukarıda abiminde belirttiği gibi @Haggard1963 Yazın sıcak kışın soğuk baharları yağmur derken bisiklete binmiceksek bırakalım :D

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
AÇTIĞIM son iki BAŞLIĞI KİMSEYE SORMADAN ESKİ BAŞLIKLARLA BİRLEŞTİREN "VASIFSIZ" MODERASYONU PROTESTO EDİYORUM..

DÜN AÇTIĞIM GÜNCEL BİR BAŞLIĞI 4 yıl ÖNCE AÇILMIŞ ESKİ BAŞLIKLA BİRLEŞTİREREK KONUYU BİTİRDİNİZ..
DAHA ÖNCE DE VİTES AYARI İLE İLGİLİ AÇTIĞIM BİR BAŞLIĞI YİNE AYNI ŞEKİLDE YILLANMIŞ BİR BAŞLIKLA BİRLEŞTİREREK BİTİRMİŞTİNİZ..

BU ŞEKİLDE SAÇMASAPAN HAREKETLERLE FORUMDA DÜZEN SAĞLAMIYOR, AKSİNE SANSÜR UYGULAMIŞ OLUYORSUNUZ..
BELLİ Kİ DÜKKAN MANTIĞIYLA İŞ YAPIYORSUNUZ, KENDİ ÇIKARLARINIZIN PEŞİNDESİNİZ..

BİR DAHA BU FORUMDA BAŞLIK AÇMAM YORUM DA YAPMAM..

TEBRİKLER
??????????

not: hesabımı da kapatıcam zaten.. maksat gitmeden önce herkes olanı biteni görsün!!!

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Türka¥
Sakin ol ve klavyeni yere bırak kardeş. Konular ve içerikleri aynı veya yakın olduğunda bilgi kirliliğini ve başlık enflasyonunu önlemek amacıyla ara sıra yaparlar bunu. Çok büyütülecek birşey değil.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Kullanıcı forumdan hesabını kaldırmıştır yazdıklarınızı büyük ihtimal göremeyecek. @Kuzey Ege

@Mab1K
Görmesin. Ben zaten evrene olumlu mesaj yolladım.

@Türka¥
Yahu ne gerek var böyle kızmaya ? Senin değerli yorumlarını takip ediyorduk. Sen yoksan bir eksiğiz.

Uzun ve sicak turlarda suriyeli taklidi yapiyorum. Sagolsunlar araclar bana su , Le cola, aseton, findik fistik, lahmacun, araba tamponu falan atiyorlar. Gecinip gidiyoruz
2018-07-19_08-16-30_HDR.jpg

@Mab1K
Yaptığı ne kadar da ayıp olmuş. Forumun ticari yönünü geçtim. Bir işletmedir, kar zarar hesabı vardır, ekonomik hayatını devam ettirmek zorundadır, bunlar o ekşi sözlük yazarı olan arkadaşı ilgilendirmez. Herkesin ticareti kendine.
Ama kızdığım asıl nokta şu ki, burada teknik konularda hergün binlerce bilgilendirme yapılıyor, insanlar tecrübelerini aktarıyor, birbirine yardımcı oluyor. Bilgi sahibi olmak isteyen insanlar da gelip bunları okuyor, faydalanıyor.
Bu bilgileri bu kadar forum yazarı bir menfaat için yapmıyor. Burada çevresine faydalı olmayı ilke edinmiş tonla "iyi" insan var. Sen bu insanların emek ve iyi niyetini, sırf kendi egonu tatmin etmek için ekşi sözlük gibi bir platformda hiçe sayarak tüm forumu kötüleyemezsin.
Forumun yerinde olsam ekşi sözlük ile iletişime geçer bu entryi sildiririm. Zira ekşi sözlük yönetiminde de hata var. Yazar olmaya soyunan her sivilceli ergeni yazar yapmayacaksın kardeşim. Ondan sonra kaliten düşünce neden böyle bik bik..
Ayrıca ekşi sözlük de ticari bir işletme ve bu kadar yazarı da ticari değerini atttırmak için dolduruyor içeriye. Bu arkadaşımız bu anlamda bir meta olarak kullanıldığının farkında değil sanırım.

@Kuzey Ege Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bu mecrada hala böyle insanları görmek onların burada varlığını sürdürmeleri, devam etmeleri gerçekten çok güzel. Benim anlamadığım tek bir şey var. Ekşi sözlük ve benzeri mecralarda BF adına yazılan her şeye saygı duyduk. Şahsım olarak ben de duydum. Yeri geldi defalarca iftira atan oldu, yine sesimizi çıkarmadık. Belki hatalarını anlayıp bunu düzeltirler dedik. Sustuk. Hala da böyle bakıyoruz ama az önce belirttiğim anlamadığım şey ise, bu üyenin ekşi sözlük'te hali hazırda yazarlığı varmış, bunca sene tek bir pozitif bir tanım yapmamış, ama ne hikmetse sorun yaşayınca bunu yapmış. El insaf. Bunca sene burada iyiydin mutluydun belki 1-2 sefer minik sorunlar yaşadık beraber ama sana hiçbir zararımız olmamış bunun hatrına pozitif tek bir tanım yapmazken, nedense sorun yaşayınca bunu yapıyor. Böyle yapan çok oldu. Vardır bir bildikleri dedik saygı duyduk ama böylesi hem üzücü hem de hayal kırıklığına uğruyoruz. Bir bisikletçi rasyonel düşünebilmeli, objektif olabilmeli, empati yapabilmeli ve kalkıp durup dururken böyle yerden yere vurmamalıdır. Ne desem artık bilmiyorum. Ben bizim hiç hatamız yok demiyorum ki, mükemmel olduğumuzu iddia da etmiyorum ama şu yaşanan tablo üzücü gerçekten. Neyse, sağlık olsun ne diyeyim. Herkese iyi geceler diliyorum.

Geri