Scudo Sports

Sıcaklar bitene kadar gündüz bir daha asla...

aşırı sıcaklarda gündüz turuna çıkar mısınız?

• evet çıkarım

• hayır çıkmam

• kararsızım

• Toplam katılım
    73
@Özgür Atılgan İş elbisesi giymek zorunda olduğumdan mecburen değiştiriyorum üstümü, duş imkanı da var aslında ama sabah genelde yokuş aşağı geliyorum, fazla da basmıyorum. Lavaboda elimi, yüzümü vs. yıkamam yetiyor.

Scudo
@chnkrmz öncelikle geçmiş olsun.
Ilk başta yazdıklarına nerdeyse sesli gülecektim.:)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
"öğlen sıcaklarında mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın" uyarısını "mecbur kalmadıkça bisiklete binmeyin" olarak güncellemek lazım..

geçen gün plaja gittim, kollar bacaklar simsiyah gövde bembeyaz, şu durumdan acilen kurtulmam lazım :D

demekki ben kış adamıyım soğuğu daha çok seviyorum ben :D

4:30 kalkarım 5:00 çıkarım 50-60 km yapar dönerim erken hava Sınırsa Yarıda keser dönerim. Çok terlememek için çıkmadan yarım saat önce bol su için çıkınca suyu susasanız bile az az için yine istediğiniz kadar için ama Yudum Yudum kafanıza dikip içerseniz içtiğiniz hızda su kaybedersiniz. Öyle şırk su terler ve aynı zamanda uykulu ve halsiz hissetmeye başlarsanız suyla beraber çeyrek çay kaşığı tuz alın tuz kaybı halsizlik ve uyku hali yaratır. Tansiyon çok düşer.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Atılgan
sabah 6-7 gibi çıkıp 10 gibi eve dönmeyi tercih ediyorum genellikle...

Dün sabahtan Göktürk yolundan çatalca - büyükçekmece - florya akşam 6 gibi evde olduk 140 km yol yaptık. Uzun turlar için çok sıcak biraz beklemekte fayda var...

@ATALAY16 dönüşte bursaya dönerken uzun rampayı nasıl çıktın zor olmadımı o rampa yüzünden mudanyaya gidemiyorum ben

Aynı dertten ben de muzdaribim. Bir de beyaz tenli olduğumdan tam bir amele yanığı diye tabir edilen yanıklara sahibim.
Kafa ve kollar sanki sonradan takılmış gibi duruyor :D

Bakınız, yakında resimdeki abi gibi olucam nerdeyse :D

http://cdn.komikler.com/k/komik-resim/000/053/140/53140-amele_yanigi_d580.jpg

• Beğen
Tepkiler: pilot
Amele yanigi bende de vardi gecen hafta denize gidip attim onu uzerimden kollarimla vucudumu karsilastiriyorum sanki kollarim baskasina ait :D

50 korumali gunes kremini surmeden bisiklet tepesine gecmeyin gunduz vakti aman. Bu havalarda Belgrad Ormani'ni tavsiye ederim.

İki hafta evvel aynı durumu yaşadım. Saat 09.00 gibi çıkıp 4 saatlik turumu saat 13:00 gibi bitirip eve döndüm.. Sonraki üç gün ishal, baş ve vücut ağrıları, kusma ve iştahsızlıkla geçirdim...
Bir daha öğleyin çıkmam abi.

Antalya'da felaket bende sabah 6-8 arası ve öğlen 1-4 arası bisiklet sürüyorum genel olarak ama öğle saatlerindeki bisiklet sürüşümde 3-4km arayla bir müşterimin dükkanına girip klima da serinledikten sonra devam ediyorum hemde müşterilerimle muhabbet ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: caesar
Sıcak herkesi duman etmiş gibi :) bizde dün git gel 120 km yaptık. Sabah 6.15 de Antalya merkez den çıkıp 60 km uzaktaki Phasillis antik kentine gittik. Dönerken de 3 gibi çıktık fakat burada yazılan yorumlar kadar kötü durum olmadı Allah a şükür.

• Beğen
Tepkiler: create
Durum ayni :D saat 3te 102 kmlik yola ciktim ruzgara karsi 36 derecede. Uzun yola cok alisik olmama ragmen en son 27.kmde ambulansa bindigmi hatirliyorum :D

Bende öğlen vakitleri çıkmamaya calısıyorum.İşe bile pek gitmiyorum.Kalp krizi filan geçirmeyelim bir de.

@chnkrmz Ben dün 85 km yaptım gece başım zonklayıp durdu:) bugünde 50 km yaptım karaköy sarıyer arası bayılacak gibi oldum :( fena sıcak fenaaa

@SommAtte baş ağrısı dün bende de oldu baya. demekki bu yüzden miş.

• Beğen
Tepkiler: tankdemir
Geri