Scudo Sports

Shimano Vites Kolu Kapağı Düştü

brky1905

Cycle to stay alive
Tepki
562
İsim
Berkay A
Başlangıç
1999—00
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere kapak kayboldu kötü görünüyor aldığım yere sordum fakat bulamayız dediler sizce bu parçayı nerden bulabilirim?18492480_10212149821917480_412809788_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
Scudo
Aliexpress'e bakın.Google'da aratırken "Shimano -model adı- name plate" şeklinde aratabilirsiniz.

Ben arattım lakin tek kapak şeklinde yok olmadı çıkma vites alacağız kapağını kendimize alacağız

(link)
@Aytaç DİREK @soner canlı
Arkadaşlar bir sitede buldum İngiltere tabanlı bir şirket burdan sipariş vermeyi düşünüyorum sitenin güvenirliği hakkında hiçbir bilgim yok.

Arkadaşlar bende o kapak mevcut şayet vidası mevcut değil işinize yarayacaksa gönderebilirim

st-ef51.jpg
Bende tam olarak bu resimdeki şeffak kapak yok.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu parca bi zaman sonra intihar ediyor. Artik onsuz hayatiniza devam etmeye bakin. Yeni gelen onun yerini dolduramaz.

• Beğen
Tepkiler: Nicat Rasulzada
@H.T vidalı ama nasıl düştü ben de anlamadım demek ki kontrol edip ayda 1 sıkmak lazım

@soner canlı vites modelini yazın bulmaya çalışalım

@JusTiMe Reis gönderdiğin emanet geldi evden siyah bir vida buldum cuk diye oturdu çok çok teşekkür ederim yalnız neden alıcı öder yapmadın kargoyu

18555076_10212207084669013_830691414_n.jpg

@JusTiMe vites değiştirdikçe seni hatırlarım tekrar tekrar teşekkür :D

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@brky1905 Berkay ne ilginçtir ki sizin soyadınız burada da var üstelik dedemin kız kardeşi sizin soyadınızdan :D Bunu etkisi de var ve konyalı olmanın da etkisi var 1 gün yakalarım seni konya yollarında :D

@JusTiMe ciddi mi abi bizim soyadı birkaç yerde duydum konyaya gelirsen beklerim :D

@brky1905 artık anneme bağlı Mevlanaya gidersek sana da kesin uğrarım çokta uzak değilmişsin anlaşılan :D cidden sizin soyaddan çok insan var burada öyle ki o soyaddan olupta kişilerin akrabası olmayan soyadlılar bile mevcut:D

Merhaba arkadaşlar Shimano sora flat bar vites kolumun alt kapağı düşmüş. Geçenlerde başka bir bisikletli ile çarpıştığımda sol fren kolu yamulmuştu, orada vites kapağı da düşmüş ancak şimdi fark ettim. Yukarıda yazılanlara göre aliexpresste arama yaptım ama bulamadım. Bunu nasıl ve nereden temin edebilirim.?
P10825-174700.jpg

Geri