Scudo Sports

Shimano Vites Kolu Kapağı Düştü

@Spartiat Hocam ben bu ürünlerden yakın zamanda sipariş vereceğim de, bilmediğim için soruyorum. Bu vidalar evrenseldir değil mi? Bisikletim ile uyumlu olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır?

Ben hiç farklı boyut seçeneği görmedim. Emin olmak için bisiklet üstündeki vidalar sökülüp sayfalarında verilen ölçülerle karşılaştırılabilir.

H0a2bc4667ab948b4b0857b40edf07108H.jpg
S08b4aa09d2e24391bb4cd5863e4c534ch.jpg

Bu "metrik 5" dişli vidalar matara kafesi, çamurluk, bagaj bağlantıları gibi yerlerde de kullanılıyor. Bisiklet için bir nevi standart, baş ve boy değişiyor tabii.

unknown.png

Amazon'da da varmış bu arada: (link)
Yine yurtdışı kaynaklı tabii.

Bir de şöyle bir arama bırakayım, belki işe yarar bir şeyler daha çıkar: (link)

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Scudo
Ben hiç farklı boyut seçeneği görmedim. Emin olmak için bisiklet üstündeki vidalar sökülüp sayfalarında verilen ölçülerle karşılaştırılabilir.

H0a2bc4667ab948b4b0857b40edf07108H.jpg
S08b4aa09d2e24391bb4cd5863e4c534ch.jpg

Bu "metrik 5" dişli vidalar matara kafesi, çamurluk, bagaj bağlantıları gibi yerlerde de kullanılıyor. Bisiklet için bir nevi standart, baş ve boy değişiyor tabii.

unknown.png

Amazon'da da varmış bu arada: (link)
Yine yurtdışı kaynaklı tabii.

Bir de şöyle bir arama bırakayım, belki işe yarar bir şeyler daha çıkar: (link)
Çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı, hemen bakıyorum.

Shimano M6000 sol vites kolu kapağım düştü internette sağ vites kolu için kapak buldum erdoğanlarbisiklet satıyor ama uyumlu olmadığını söylediler. Bulabileceğim başka bir yer var mıdır ya da elinde olupta satmak isteyen var ise iletişime geçerse sevinirim.

Shimano M6000 sol vites kolu kapağım düştü internette sağ vites kolu için kapak buldum erdoğanlarbisiklet satıyor ama uyumlu olmadığını söylediler. Bulabileceğim başka bir yer var mıdır ya da elinde olupta satmak isteyen var ise iletişime geçerse sevinirim.
(link)
Bunu da bastırabilirsin
(link)

• Beğen
Tepkiler: iamshade
Teşekkürler üstte ki üst kapak için muhtemelen 3D çizim olandan lazım bu çizimde sol sağ belirtmemiş uyum sağlar mı
Lost dust cover on my bike, 3D modelled and printed it.
Could be mirrored. This model is RIGHT side dust cover.

Merhaba,
Türkiye'de bulman imkansız denebilir ancak arayan bulurmuş. 2.el sitelerinde vs. parça olarak bulunabilir. Yurt dışından alırım dersen sol kol için parça kodu bu Y0CS98020 Bu kod no ile arama yaparak satın alabilirsin.
(link)
Bunu da bastırabilirsin
(link)
Bu parça sağ kol için.

Merhaba,
Türkiye'de bulman imkansız denebilir ancak arayan bulurmuş. 2.el sitelerinde vs. parça olarak bulunabilir. Yurt dışından alırım dersen sol kol için parça kodu bu Y0CS98020 Bu kod no ile arama yaparak satın alabilirsin.

Bu parça sağ kol için.
üstte de yazdığım gibi tersi basılınca sol kapak basılabilir hatta arkadaş isterse ben çevirdim yüklerim sol kapağı
Screenshot 2025-07-07 at 21.24.44.png
Bu da ebay
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Özcan

üstte de yazdığım gibi tersi basılınca sol kapak basılabilir hatta arkadaş isterse ben çevirdim yüklerim sol kapağı
Mecbur 3D bastıracağım sizden ricam yükleme şansınız var mıdır?

Geri