Melih Bal
Üye
- Tepki
- 8
Merhaba arkadaşlar. Uzun, şehirlerarası türlar yapmayı planlayarak B'Twin Rockrider 5.1 bisiklet aldım.Bisikleti alalı 1.5 hafta oldu ve toplamda 300 kmye yakın yol yapmışım. Bunlar genelde kısa kısa. İşe gidip gelirken, akşamları oturduğum çevre etrafında ve konya yolu gibi yerlerde. Özellikle yukarıya eğimli yollarda geçişleri çok sert buluyorum ve dağılmasından korkuyorum. Benim için önemli olan kadro olduğundan ve kendim eklemeler yapmayı sevdigimden giriş seviyesi ekipmanlar taşıyan, zamanla modifikasyonlar yapabileceğim bir bisiklet olmalıydı. Hem de antreman açısından iyi olacaktı. Lakin tecrübeli arkadaşlara bir takım sorularım olacak; Viteslerim shimano tourney. Arkada RD-TY21 önde ise FD-TX50. Ayarlarını yapsam dahi geçişler yumuşak değil. İdare ediyor ancak nereye kadar? Bu vitesler ile kaç kilometre gidebilirim? Planım yakın gelecekte uzun turlar olacak bunun icin hangi shimano'yu seçmeliyim? Ankara'da bu parçaları nereden temin edebilirim? Ve tabii akort, balans gibi ayarları yaptırabileceğim iyi bir bisiklet ustası nerededir Ankara'da?