Scudo Sports

Shimano mu Baradine mi (fren pabucu olarak)

bence xlc 3 renk kartuslu pabuc,bence mukemmel.6 ay oldu bir gram erimedi,yagmur camurdan etkilenmiyo ayrica.

Scudo
@tbag45Alacam bakalim xlc 3 renkli gorusunuz tercihimi kesinlestirdi.

n11.com 9 liraydı yedek 4 kartus fiyati,tabi alyanli olanlari alcaksin 30lira civari 4 adet.ben cok memnunum,umarim beklentini karsilar.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Mosso lagerda 1424 kullanıyoruz, 1 yılda orjinal pabuçları 2500km kulladık. Baradine 3 renkliyi ne kadar kullanacağız bakalım. Baradine i tercih etmemize bu konudaki yazılarınız neden oldu, çoğunluk memnun inşallah bizde memnun kalırız.:)

Baradine ıslak havada olsun kuru havada olsun shimano dan çok daha iyi

önde shimano arkada baradine 3 renk kullanıyorum aralarında aman aman bir fark yok sadece baradine ilk zamanlarda çok ötüyordu :)

Baradine Mtb 955 Vc 3 renkli Fren Papucu yol bisikletine uyar mı? Yol bisikleti için kırmızı siyah olanı gösteriyor hangisini almalıyım?

@Aspirin kardeşim çift renkli olanı kırmızı siyah. Al 6 aydır kullanıyorum hala ilk günkü gibi tutuş mükemmel shimano pabuç konusunda iyi değil

• Beğen
Tepkiler: Aspirin
Xlc 3 renk kartuşlu tavsiye ederim

bence shımano mtb mi 2.3l aldığımda üzerinde shımano vardı kartuşlı olanlarından daha sonra o bitti baradine aldım 3 renk ama eski performansı vermedi bir türlü

arkadaşlar bende de carraro sportive 224 var. pabuçlar çok ses çıkarıyor. şehir bisikleti olarak önerebileceğiniz bir pabuç önerisi var mı?

Kartuşları değişebilen pabuç almak istiyorum. Mesela ilkten xlc alsam daha sonra baradine yedek takabilir miyim veya başka marka.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XLC tek gecerim

Kaan Yıldırım

@tbag45 (link)

bu ürün mesela mı? pedi değişiyor sanırım

@Taxonera
Benim kullandigim 3 renk modeli,bu modelini kullanmadim.Ama bu modelinde kartusu degistirilebiliyor.Ben 1500km kullanmistim hala kartuslar kullanilanilir durumdaydi

Kaan Yıldırım

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
Merhaba Arkadaşlar,
ben çinden papuç getirttim 4 tl ye:) berbat bir ses çıkarıyor.
şimdi papuç alacağım biraz baktım bulduklarım aşağıda var,özellikle en başa koyduğum iyi gibi sanki?
10-15 tl likler görür derseniz iyi olur :) papuça 25 -30 tl para vermek istemiyorum ama f/p oranı yüksek derseniz olabilir tabi.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Baradine in mtb disinda pabucu yok mu ?

Fren performansinda onemli olan fren papucu mu. Yoksa fren bacaklari mi?

@Desertiger yagışlı havalarda pabuç ama normal koşullarda bacağın esnemezliği fazlasıyla önemli sanırım yol bisikleti kullanıyosunuz kadronuz imkan veriyosa cift noktadan baglantılı frenler bacakları kullanabilirsiniz.

Geri