Scudo Sports

Shimano mu Baradine mi (fren pabucu olarak)

brakco fren papucu aldim ama elime aldigimda kauçuk orani cok az bitimis papuc gibi cok sert guvenemedom bir kullanan varsa kullanimla ilgili yaşadıklarını anlatabilirmi

Dosyalar

• 1438342006999695675546.jpg
    1438342006999695675546.jpg
    88,9 KB · Okunma: 134
Scudo
Dün aldım baradine pabuç on üstünden ün arkadaşım racing çift renk kırmızı ve siyah olarak tamamı ile kauçuk fren performansı shimano ya göre çok çok iyi

Shimanoyu bilmiyorum ama Baradine pabucu 2 yıldan fazladır kullanıyorum. Hala değişme ihtiyacı doğmadı. Kesinlikle tavsiye ederim!

Shimano kullanmadım yıllardır ama 3 yıla yaklaşan 3 renk baridineler yeni bozulmaya başladı.

bencede baradine pabuç.daha önce shimano pabuç kullandım yapısı ve sağlamlığına laf yok ama çok çok sert bir yapıda olduğu için janta zarar veriyor.janttan ses geliyordu fren sıktığımda shimano pabuça baktım janttan kopardığı küçük parçalar pabuça girmiş jantıda çizmiş.bence baradine

aliexpress de satılan BARADINE lerden alan var mı? Bize göre bayağı ucuz 25-35 arası rakamlara satılan BARADINE pabuçlara burada 4$!!!

@can akıncılar
Aşırı yuksek kar marjindan dolayi kaça satacaklarini şaşırıyorlar herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Shimanoyu kullanmadım baradine i kullandım araştırma yaparken birçok konuda baradine daha iyi olduğu söyleniyordu ama hakkaten iyiler cidden :)

Ben de internetten baradine (3 renkli) sipariş ettim. Kargo gelir gelmez montajını yaptım. Frenleme çok iyi ancak ön fren ses yapıyor. Zamanla düzelir mi yoksa pabuçlarda sorun mu var ?

Baradine kullanmadım, shimano duraace kartuş kullanıyorum. Gayet memlunum. 7-8 bin km oldu daha değişmediler. İkisini de kullanan kişiler kıyas yapmalı bence.

• Beğen
Tepkiler: poet
Kıyas yaptım baradine pabuç shimano pabuç dan çok daha iyi

Merhabalar. Konu açmak istemedim, ama "yeri burası değil" derseniz açayım, yoksa devâm edeyim :) Şehir bisikletime yüz lirayı geçmeyen V fren bacağı (ön-arka) alacağım, tavsiyeleriniz olur mu acaba?

3 renkli baradine birde kırmızı siyah baradine kullandım kırmızı siyah olanın yapısı sert tutma kabiliyeti daha iyi hatta ilk aldığımda bu ne ya dedim resmen bitmiş gibi duruyor suan 3000 km civari oldu 3 renkli den iki şer set kullandım birinde 8200 km yol yaptım bu konumda görebilirsiniz ne kadar eridiğini daha fazlada giderdi 3 renklinin hamuru yumuşak frene biraz daha basmanız gerekli.Bunun dışında Tektonun fren pabucuda tatmin edicihttp://www.bisikletforum.com/konu/8000-kmdeki-baradine-pabuc-frenlerim-ve-yenileri.99629/

Ben de Dikmen'den Sıhhiye'ye iniyorum işim gereği. Tersi istikamette fren kullanmıyorum. :) 3 ayda 50-60 defa ancak inmişimdir.
Orijinal fren pabuçları nasıl biter anlamadım. Arka fren pabuçları Baradine 3 renkli ile değiştirdik. Bakalım bu ne kadar gidecek?
Fren pabucunu az yemek için ne yapabilirim? Sert ani fren mi daha çok pabuç yer? Yoksa sürekli az az yapılan fren mi? bilen varsa yorumunu bekliyorum.

@Mert S. Şimdi düşündüm. Araba gibi yapacağım da motor freni yok. :) İnişe başlamadan son düzlükte 5 km hıza ineceğim. Bir sonraki düzlükte bir sert fren daha. :)

• Beğen
Tepkiler: Mert S.
Kuru havalarda ben şahsen bir fark göremedim. Shimano yu ve baradineyi de kullandım fakat aralarında pek fark yok gibi. Ömür olarak shimano daha iyi gibi

Ön frenimde baradine 3 renk arka frenimde 2 renk var 3renk acik ara onde 2 renkliye gore ;)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@ocnby hocam ilk pabuç eritmem yalnız bence arka pabuç daha çabuk eriyor. Ben henüz hangi fren on fren hangisi arka ben henüz bilmiyorum gerçi.

@Mert S. Düşündüm aklıma geldi jant frenim var. Jantım akıcı değil.

• Beğen
Tepkiler: Mert S.
Geri