Scudo Sports

shimano m355 hava alma nipeli yok

ismailuzun

Üye
Tepki
3
İsim
ismailuzun
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar m355 fren kaliperi üzerinde hava alma nipeli yok onun yerine kör tapa var.bu fren sisteminin havasını nasıl alıcaz.

Scudo
yok heryerine baktım yok malesef

evet bahsettiğim kör tapa o işte. onun yerinde hava alma rekoru olması gerekmiyor mu?

hortumun bağlantı rekoru gevşekmiş bayağı hidrolik kaçmış. temizledim sıktım amafrenler çok yumuşak

@ismailuzun Okun tam ucundaki bana cıvata başı gibi göründü, daha önce kurcalamadığım için bişey diyemem ama cıvataysa nipeli orasıdır

orada içerisi delikli bir nipel olması gerekiyor bence. yoksa havasını nasılalıcazSpor_4921769.jpg
resimde var mesela

@ismailuzun siz benim dediğim tapaya baktınız mı? Eğer cıvataysa nipel odur zaten illa dışarda olmasına gerek yok...Benim size gösterdiğim resimde dışa bakan tarafta kör tapa hemen solunda cıvata var...Sizinkinde aynı şekilde mi bilmiyorum...Resmini çekebilir misiniz? Bir de neden hava yaptığı kanısına vardınız? Eğer freniniz yumuşamışsa bunun bir diğer nedeni de balatanızın bitmeye yakın olduğudur

@ismailuzun

Merhaba,

Eklediğim Döküman da Sayfa 14'te gereki bilgiye ulaşabilirsiniz.

Dosyalar

• DM-BR0006-00-TUR.pdf
    1,7 MB · Okunma: 30
@Anonim
Bu şimşekle gösterilen yere alyanla açıyorsunuz, hava alma nipeli ise hemen sağda üstünde lastik bir kapağı var, dışarı doğru bombeli olan yer

Geri