Scudo Sports

Shimano FCM540 aynakol

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.367
Shimano FCM540 aynakolu sökmek için hangi çektirme anahtarını kulanmam lazım bizim burdaki tamirciye götürdüm ama bende anahtar yok dedii.

bunumu kullanmam gerek.
(link)

yoksa bunumu

(link)

yoksa her ikiside degilmi.

birde bunu buldum.(link)

Scudo
İkiside aynı anahtar ama üstteki üründe sıkma kolu yok onun yerine anahtar takımıyla sıkıp açıyorsun... Tayvan olanda ise kırmızı kol ingiliz anahtarı yerine kullanılabiliyor...

@H.Çağrı

peki halilk benim aynakolu hangisi söker

Bunların hepsi söker fakat aynakola aparatı bağlamadan önce shimanonun ufak bir aparatı var ufak bi takoz gibi onu aynakolun içine koymanız lazım yoksa aparatın vidası boşa dönüyor sökmüyor aynakolu...

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
yaklaşık 10 cmlik bi demir çubuk sokun içine.karşı tarafı da vidalayın.sökersiniz.octalink sökmede hep bu kullanılıyor...

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
teşekürler arkadasşar cevap için bir deneyelim bakalım sökebilecekmiyiz.

• Beğen
Tepkiler: güray
bende sökememiştim ve de kendime yedirememiştim :) kolay gelsin:D

@ozan_

pekde kolay gibi gelmiyor ama bakalım hayırlısı hakan yazman abi ankara ayrısından sonra ürgüpe gelebilir bakalım o gelirse ona söktürürüm artık

simdi söyle bir ugrastım ama tam alet olmadıggı için bıraktımbu alte benimkini sökermi onu söyleyin sen bana ben ona göretamirciye götüreyim yoksa hakan abiyi bekleyecegim.

(link)

İki tür aynakol sökme anahtarı var.

Birincisi konvansiyonel. (Fotoğraftakiler)
İkincisi Octalink uyumlu. (Octalink orta göbekler için.)

Bana gelirsen, ben sökmede yardımcı olurum.:)

teşekkürler ama antalyaya gelmem zor. işden dolayı tamirciye gitmeye vaktim olmadı simdilik duruyor .ama kadroyu satmayı düşünüyorum kadroyu satmaya kalkarsam üstünde satabilirim.

Geri