Scudo Sports

Shimano Di2 Teknolojisi nedir?

@Ali Eren Evet bildiğim kadarıyla her pilin bir sarj edilme ömrü var biraz araştırmanızda fayda var bence. Set ikinci else elbette.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Scudo
@trainspotting35 Evet set 2. el ve 2018 model.2020 yılının başlarına-ortalarına kadar bayağı aktif bir şekilde kullanılmış

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ben ultegra (r8000) grup set kullanıyorum. Şimdi di2'ya geçmek istesem yapmam gereken masraf nedir acaba? Hangi parçalar değişecek hiç bir bilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben ultegra (r8000) grup set kullanıyorum. Şimdi di2'ya geçmek istesem yapmam gereken masraf nedir acaba? Hangi parçalar değişecek hiç bir bilgim yok.
Ruble, aynakol ve zincir hariç herşeyin değişmesi lazım kadronuz di2 uyumlumu ona da bakmak lazım 8050 di2 ye geçerseniz saydıklarımın harici update kiti ile yükseltme yaparsanız takribi 10-12 bin arası bişey maliyeti olur yok ben 12 li yeni sistem di2 ye geçecem derseniz de mevcut olan eski donanımı kullanamazsınız ayrıca freehub ın da değişmesi gerekir vs vs maliyet 2 kat daha artar.

Yeni Shimano di2 çok da farklı gelmedi (kablo açısından) bana açıkçası tekrar donanım değiştirecek olsam sram red etap axs dan devam ederdim sanki (tamamen kablosuz olmasından dolayı)

Ruble, aynakol ve zincir hariç herşeyin değişmesi lazım kadronuz di2 uyumlumu ona da bakmak lazım 8050 di2 ye geçerseniz saydıklarımın harici update kiti ile yükseltme yaparsanız takribi 10-12 bin arası bişey maliyeti olur yok ben 12 li yeni sistem di2 ye geçecem derseniz de mevcut olan eski donanımı kullanamazsınız ayrıca freehub ın da değişmesi gerekir vs vs maliyet 2 kat daha artar.

Yeni Shimano di2 çok da farklı gelmedi (kablo açısından) bana açıkçası tekrar donanım değiştirecek olsam sram red etap axs dan devam ederdim sanki (tamamen kablosuz olmasından dolayı)

Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı cevaba.. kadrom di2 uyumlu. Bu durumda 12 - 2. Elde satacak olduğum ön/arka aktarıcı ve vites kolları dersek tam maliyeti buluruz sanırım :)

Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı cevaba.. kadrom di2 uyumlu. Bu durumda 12 - 2. Elde satacak olduğum ön/arka aktarıcı ve vites kolları dersek tam maliyeti buluruz sanırım :)

di2 upgrade kit merlinde 10bintl vergisiye :) Nefis hep en iyisini istiyor ama r8000 den 8050 ye geçmek için harcanacak 10 bin tl ye iyi bi jant setiyle bisiklete seviye atlattırabilirsiniz :)
Bunu size söylerken kendim ne kadar mantıklı hareket ediyorum o konu tartışılır😁

R9200 ile R8100 de önceki seri di2 vites kolu kullanıla biliyormuş shimano nun uyumluk listesinde gördüm
(Neden yazdın diye sormayın)

Disk fren olmayan vites kolları için kablosuz seçeneği olmaması çok tatsız... Sanırım kablolardan kurtulmanın en güzel ve ucuz yolu, Rival eTap ya da kullanılmış Force eTap parçaları.

R9200 ile R8100 de önceki seri di2 vites kolu kullanıla biliyormuş shimano nun uyumluk listesinde gördüm
(Neden yazdın diye sormayın)
Zannetmiyorum yeni seri di2 Sti kolları kablosuz eski serilerle nasıl uyumlu olacak kablolu bir şekilde adaptasyon yapayım desen konnektör tipleri de farklı

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri