Scudo Sports

Shİmano br-m445(hİdrolİk) vs shİmano br-m465 (mekanİk)

Sezer Özdemir

Daimi Üye
Tepki
122
Arkadaslar shimano br-m465 mekanik disk fren seti kullanıyorum fakat bu yaz br m-445 hidrolik frene geçmeyi düşünüyorum arada görülecek bariz bir fark varmıdır tutuş konusunda kullanan arkadaslar varsa yorumlarınızı beklıyorum :)

Scudo
yani size şunu söyleyeyim bi hidrolik bir set kullansanız daha bırakmazsınız :) bakımları yeri yerinde yapılırsa sorun cıkarmaz m-445 de başlangıc setidir avid juciy 3 de başlangıc için ideller hidrolik freni öneririm

@Deniz Caz
Teşekkür ederim Deniz Bey yorumunuz için umarım öyle olur bakımları gozumu korkutmuyor degıl acıkcası :)

aslında bakımları kolaydır bana göre (zaten zamanla alışırsınız) iyice anladıktan sonra tüm olaylar kolay oluyor hidrolik almanızı tavsiye ederim kolu yumuşak rahat güvenli bir fren :)

@Deniz Caz
Teşekkür ederim Deniz Bey 2.el forumdan temiz bulabilirsem alacağım bulamaz isem sıfır almayı dusunuyorum peki sizce avid mi shimano mu ? (juicy 3 vs br-m445)

• Beğen
Tepkiler: Derviş Özcan
@Sezer Özdemir

tabiki hidrolik ama ben olsam m445 yerine aynı paraya hygia set alırım.hemde xt balatası kullanılıyor.çok daha performanslı bir set fiyatı 280 lira..

Geri