Scudo Sports

Shimano BB-UN26 hakkında bilgi

sadık özer

Forum Demirbaşı
Tepki
158
Bisiklet
Beldeyama
bu orta göbek normal köşeli aynakollara uyar mı yoksa sadece shimano ayna kollara mı uyar acil bilgi
(link)

Scudo
Bu göbek sadece köşeli aynakollara uyar. Shımano olsun olmasın farketmez.

Göbek ölçüsü önemlidir. Eski göbeğinizin üzerindeki rakam tutmalıdır. Örn: 111-113-121 gibi

• Beğen
Tepkiler: sadık özer
çok teşekkürler peki bu rakamlar ne anlama gelir 111-113-121

bir de bu göbeklerin dayanıklılığı nasıldır sanırım rulmanlı bir de son soru vidalarını verirler mi

Vidaları üzerindedir. O uzunluklar mm olarak mil uzunluğudur. Sonuçta shımanonun ürünü iyidir.

• Beğen
Tepkiler: sadık özer
Konu kirliliği olmaması için buraya yazmak istiyorum. Benim orta göbek kare dört köşeli bb-un26 olabilir mm olarak sökünce anlayacağım. Ama alacağım aynakol octalink uyumlu benim kadroma uyar mı acaba? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin...

Alacaginiz octalink gobegin olcusu onceki gobekle ayni olursa sorusuz olacaktir

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@SerkanEriş teşekkür ederim onu da bakalım artık ne zaman sökersem bakacağım

@SerkanEriş bugün bisikletçi de açtırıp baktırdım bc 1.37 x 24T 122.5 diye yazıyor kare mile

Bbes-30 shimano uygun gobek var. Saticinin linkini ozelden gonderiyorum. Yanliz kullanacaginiz aynakol hangi versiyon octalink gobege uygun ona da bakmak lazim. v1 e mi v2 ye gore 2 ye ayriliyorlar.

Dosyalar

• original-793-1044.jpg
    original-793-1044.jpg
    64,7 KB · Okunma: 18
@JusTiMe urunun kodunu yazarsan bana zaman kazandirirsin. Gorunusten anlasilacak bir ozellik degil maalesef.

Geri