Scudo Sports

shimano acera

amista

Üye
Tepki
6
ben shimano acera seti alcağım arazide kullanmıycam sizce acera benim ihtiyacımı görür mü?

Scudo
alivio ile fiyat farkı çok değil ve karşılayabileceğiniz kadarsa alivio almanızı öneririm 2007den sonra bildiğim kadarıyla hg olarak üretilmeye başladı alivio
iyi alışverişler

• Beğen
Tepkiler: amista
Arazide de kullansanız sizin ihtiyaçlarınıza karşılık verecektir...Fakat acera set yerine eğer bütçeniz müsaitse Alivio set öneririm acera'dan 60 ytl fazla...Bu sizin için daha iyi bir seçim olur...

• Beğen
Acera isteklerine rahatlıkla karşılık verebilecek düzeyde bir ürün bence arazide de gider o.Tabiki Alivio çok iyi bir ürün ama zaten araziye gitmiyeceğim diyorsun şüphe bile duymadan Acera yı alabilirsin.Şimdi den hayırlı olsun güle güle kullan.;)

• Beğen
@amista

Arkadaşlarında söylediği gibi eğer az daha bütçen varsa Alivio al, yok ise eğer Acera hayli hayli işini görecektir. Bende Deore, Alivio ve Acera üçlüsü var. Tık demiyorlar :D

• Beğen
ağır şartlarda kullanılmayacaksa fark etmez en ucuz shimano yu almanız yeterli olacaktır. ayrıca arazidede kullanabilirsiniz

eğer biraz daha bütce arttırabilirseniz herkes gibi alivio öneririm;)alivioyu deorenin 8li sistemi gibi düşünebilirsiniz :) acerada kullandım alivioda kullandım alivio özellikle aynakolu aceradan çok daha üstün ;)karar sizin.ayrıca alivionun dizaynıda çok iyi ;)

evet ben uzun süredir şehir bisikletimde alivio kullanıyorum bir sorun yok acera hiç kullanmadım ve 60 ytl de bisiklet dünyasında ne yazıkki ufak bir tutar. yokmu acera tecrübesi aktaracak bir arkadaş:)

arka artırıcım bu güne kadar 1 kere ile sorun yaratmadı çok memnunum war mı yomu belli değil kolu ittiri ittirmez vites değiştirmiş oluyo ama bunu ön arttırıcıya söyleyemem yokuşlarda uyuz edio onun yerine bi alivio ön artırıcı almak çok daha güzel bi çozüm 10 € sadece

@fırat ayanyan

ön aktarıcının çalışması arka aktarıcıylada alakalıdır mesela arka son dişlideyken aynakolu ortadan alt dişliye inerken zincir kararsızlık yapar ama 1-2-3. dişlilerdeyken bunu yaparsan tak diye geçer ;)

@amista

Buneya hem sora nasıl diyon 1400lük yol bisikleti soruyon şimdi de acera.
Buna ancak şunu derim
''Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu''

Arkadaşın belirttigi gibi arazi gireceksen hiç deneme kurs boyu çok uzun en aşagı deore basla bence

Geri