Scudo Sports

Sezonu açtık :D meşhur kargasekmez rampası (Ankara)

Scudo
Şöförler şokta olmalı bisiklet bizi geçiyor diye :)

Dehşet bir video .. Arabalarla fink attığın için kızmalı mıyım, yoksa tebrik mi etmeliyim anlamadım.
O parmakla yaptığın işaretler ne onu da anlamadım..Max hız ne.?. Her şeyden öte güzel bir video.
Teşekkürler bu güzel video için..

• Beğen
Tepkiler: muhammed aydın
güzel video oralara gelirsek buluşalım buarada bizde Eryamandayız butaraflara gelecek olursanız 1 gün önceden haber vermeniz yeterli

• Beğen
@M.Nuri TEKE
kollarımı yasladım gidona sanırsam işaret dediğiniz o olmalı . max hızımı göremiyorum hız göstergem çalındı :D

vay be normal fotoğraf makinesi mi gidona çin sitelerinde satılan aparat gibi bişeyle mi bağlı

Oradaki doğan slx'i herkes geçer :) ,ama güzel video olmuş bizim burada o nları yapsanız adamın biri çıkıp,boş yere dava çıkarırdı demek Ankara bisikleti tanıyor,bir de Antep tanısa ne de güzel olacak :)))

• Beğen
Bir ara kamyona arkadan girecek sandım :) Güzel video olmuş tebrikler bende kask kamerası alınca çekerim böyle videolar :)

• Beğen
Sakat iş yapmışsın arkadaşım, tırların arasında filan ben izlerken ellerim terledi, böyle giderse fazla yaşamazsın sen, dikkat et kendine..

• Beğen
Hem kendini,hem de yayınladığın video ile özendirdiğin diğer insanları büyük bir tehlikeye atıyorsun.Bizler bisikleti sevdirip yaygınlaştırmak için bir yığın sosyal projeyle uğraşırken,bu tür cambazlıklar,bisiklet sporuna büyük zarar veriyor.Bu ölümle dansı yapmayın,yaptırmayın.O videonun her saniyesinde yaklaşık Otuz kare var ve sen o otuz karenin her birinde,videonun uzunluğu kadar,yani binlerce kere azraille kol kola girmişsin.Annene,Babana,sevdiklerine ve tüm sevenlerine bunu yapmaya hiç hakkın yok sevgili kardeşim.Senden büyük çocuğum olduğuna göre,umarım Baban yaşındaki tecrübeli birinden gelen bu eleştirileri doğru değerlendirirsin.

Şerit ihlali,tehlikeli araç kullanmak ve bisikletlinin uyması gereken kurallar başlığı altında,ihlal ettiğin bir yığın trafik suçunu saymıyorum bile.

@M.Ozkul

Sevgili M.Ozkul,bisiklet forum yazarlığı gibi,resmi bir sıfatınız olmasına karşın,A'dan Z'ye yanlışlarla dolu olan bir işi eleştirmek yerine,bu ölümle dans videosundaki hız'ı merak etmenizi yadırgadım doğrusu.

Derya abicim benim oradaki durumumu motosiklet sürüyormuşum gibi düşün ordan çok tehlikeli gibi görünsede herhangi bi motosiklet sürücüsünden fazla bir durum yok ortada

Geri