gunerokn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.586
- İsim
- okan
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu saydığınız koşullarda da gayet kullanılabiliyor, önemli olan kişinin bu koşulları ne kadar tolere edebildiği.Bisiklet orta ve şiddetli yağmur, kar ve buz, sert rüzgar harici her koşulda kullanılabilecek bir araçtır. Mesela İzmirde 365 günün 300 günü bisiklete keyifle binilebilir.
Bisiklet orta ve şiddetli yağmur, kar ve buz, sert rüzgar harici her koşulda kullanılabilecek bir araçtır. Mesela İzmirde 365 günün 300 günü bisiklete keyifle binilebilir.
Az kaldı sabırAnkara için dün itibariyle ben bitirdim. Olmuyor, üşüyorum. hava şu an öğleden sonra olmasına rağmen 2 derece. Birkaç saat sonra sıfır veya eksiye düşecek. Arada beş derecenin üstüne çıkarsa binerim. Ama marta kadar böyle gider Ankara. Ahh Ankara ah.
Hayırlı olsun diyelimdün -2 derecede yol bisikletimi sürdüm ve gayet keyifliydi. Yeni aldığım bisiklet montumu da denemiş oldum hem.
Sezon böyle biter, herkes dinlenmeye![]()
gecmis olsun.Sezon böyle biter, herkes dinlenmeye
Şaka bi yana, organ nakline başladım. Bitince forumda paylaşırım.
299315 dosyayı görüntüle
Buzu kırma çabaları değildir umarım
Ankara'dayım. Şimdi girdim eve. Zemin ıslak olmadıkça sorun yok. Pedal dönüyorsa soğuk diye bir sorun kalmıyor, hatta yokuş çıkarken fermuar açmak gerekiyor. En az üç katman uygun giyim ve evden ilk çıkışta ısınana kadar biraz sabır ile yola devam.
Bunlar da arşivden. Soğuğun cidden soğuk olduğu zamanlardan. 29 Aralık 2013 Pazar günü donmuş Eymir gölü turundan. Kışın en ayaz zamanları bile kalabalık turlar olurdu. Şimdilerde yazın bile o kadar katılım kalmadı.
299261 dosyayı görüntüle299263 dosyayı görüntüle
Evet sezon bitti ama soguktan degil ekonomiden, ic lastik olmus 130tl. Artik kosele ayakkabilarimizla kosarak spor yapacagiz.
Bende onlardan kullanıyorum. Geçen sene full kullandım lastiklerim hiç patlamadı.Evet ne yazık ki durum böyle. Ancak decathlon iç lastiklerinden ben epeydir memnunum f/p olarak. Adet 80TL
(link)
Ben memnun olamadım bu lastikten. Heryeri ayni oranda şişmiyor bir taraf fazla şişiyor ve lastik yalpalanmaya başlıyor. Bu olayı 2 farklı lastikte yaşadım. Bir de sıkmak için somunu yok ve sibobun olduğu yer yamuk olabiliyor tabii bu da sorun benim için.Evet ne yazık ki durum böyle. Ancak decathlon iç lastiklerinden ben epeydir memnunum f/p olarak. Adet 80TL
(link)