Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

@aykut yiğitel

ben uzun bi süre emekliye ayrılacağım ve aytekin erzan dostumun açacağı topiklere bakacağım ..son durum budur ..teşekkürler herkeze ,,,,,

Scudo
@Ozan Güner

Cem matarasını düşürünceye kadar her şey yolundaydı. Matarayı bulup yanınıza geldiğimde seni göremedim. Cepten seni aradım sen bizi bekliyordun. Cemin matarasındaki su döküldüğü için cemin susuzluk krizi başladı. Neyseki su kaynağı bulabildik ve kurtdoğmuş köyüne çıktık. Tam bir performans turu oldu 148 km pedal çevirdim.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Hasan Bahri Toros

hasan dönüşte sen ekibi bayağı zor yere sokmuşsun biz ordan geçmedik devam ettik önde ogün ,çağatay bey gidiyordu göçbeyliye girdik tam göçbeyli yolunda beni bahtiyar yakaladı ...........yalnız o yolu yapmak gerçekten zordur offroad kurtdoğmuş ora için amortisör şart bende çatal var biliyorsun gerçi b takım içinde çağatay beyin yolu olduğu için oraya girilmedi ,,,evet yol bisikletinin kompenantları orda haşat olurdu bizim arkamızda dev sponsörler yok eurosportta bisiklet yarışlarında adamlar offroadda yol bisikleti ile 65 tempo yapıyor bisiklet haşat oluyor ne olacakki arkada sponsör var yarışcı paramı ödüyor bisiklete yok üstüne para alıyor ,,,,,,,,,,,,,

@Cem Şentin
Herkes hoş gelmiş, alnının teriyle bu turu vermiş ya helal olsun ne deyim başka...:)

Ancak belirtmeden geçemeyeceğim; gördüğüm kadarıyla burada iki farklı ekip ile beraber iki farklı güzergah yapılmış. Bu durumda Cem öncekine göre daha az gitse bile (109 km.) aslında söylendiği gibi Ballıca tarafı daha zor ve bozuk yollara sahipse herhalde kendi rekorunu kırmış durumda. Cem için hissedilen 140-150 km.'ye bedel olduğunu tahmin ediyorum, tebrik ederim.

Gidemeyen arkadaşlar gitmek isterlerse beraber gidebiliriz. Gerçi kendinizi Kömürlük Yolu'na verdiğinizde, sonra okları takip edip tabelasız o sapaktan (suyu gösteren yol değil) solu seçtiğinizde yolu bilmeye gerek yok ya. Yine de etkinlik öncesi, ilk sayfada benim her zaman yapmaya gayret ettiğim gibi harita verilirse yanlış anlaşılmalar engelleneceği kanaatindeyim.

Sevgiler, saygılar...

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320853_267475619937949_100000265382504_1015122_2833799_n.jpg

evet ,,4 eylül antremanı a-b takımları şeklinde olmuştur...........
a takımda düşük tempolu arkadaşların kaptanı hasan olmuştur kendisine teşekkür ederim bundan sonra hasan a takımının koçu olacaktır ,,yapılacak ağır etaplar için ,,,,,,,,,,kasım ayında bıçkıdere yine olacak ............prosedür b takımı için tempo durmadan bostancıdan bıçkıdere olacaktır ,,,,,,,,,,,,

Keşke bende gelseydim
bu tura katılmadığım için çok pişmanım
katılan herkeside canı gönülden tebrik ederim
en yapamayacakmış gibi görünen, yapamayıp geri döneceği söylenen Cem dahi rahat rahat cıkardı bu turu.
Cem kardeşim seni tebrik ederim. azmin ve çalışmanın sembolü oldun bu forumda.
keşke bende söz dinlemeyip katılsaydım bu tura

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@Rıdvan UĞUR

rıdvan üzme kendini hakikaten cem şentini defalarca burada alkışlarım azmin ne demek olduğunu bi kez daha cem şentin bana öğrettii asla yılmadı 07.25 de yola çıktı farklı yerden ,ben bostancıdan 08.00 de çıktım durmadan bıçkıdereye bastım rüzgara karşı kötü bi derece aldım 2 saat 10 dakika ama rampaları hesaba katmak lazım tabi...düzde gitmiyoruz ....altımızda yol bisikleti yok 26 jant hibrit var ,,evet ömerli çıkışında uzaktan gördüm bir bisikletliyi dedim bu kesin cem şentin nitekim oydu onu geçerken vitesi düşüktü biraz sonra gelecek olan rampaya hazırlanıyordu ....ben bıçkıdereye vardığımda 10 dakika sonra cem şentin geldi gerçekten bi başarıdır bu öyle böyle değil...100 kilodan 80 lere dahada düşecek azimle düşürür cem 78 ideal olur ama boyu kaç onu bilmiyorum bence 70 ideal olabilir cem için..burda en büyük alkışıda a takımı kontrol eden korsan hasan almıştır ayrıca cemin düşen matarasını bulmuştur hasan ,koç dediğin böyle olur bundan sonra düşük tempolu arkadaşların koçu hasan olacak tabi gene bu tarz bi bıçkıdere olacak a- ve b takım ,,

Benim 1,5 saat uyku ile gelmem çok sıkıntı oldu yoksa bu kadar zorlamazdı 130km.Bakalım Kurtdoğmuş turunda uykumu almış olursam Bıçkıdere'den daha az zorlayacağını düşünüyorum

@Ozan Güner

uykusuzluk cok fena yaa
ben malesef o uyksuzluk yüzündne polonez turunda dağılmıştım
insan bişey olmaz zannediyo ama gerçekten dağılıyosun

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Rıdvan UĞUR
Zaten eve geldim duş aldım yemek yedim ve direk kendimi yatağa attım saat 7 gibiydi akşam bi uyandım saat sabah 10 :D

@Ozan Güner
Dostum seni de özel olarak tebrik etmeli. Çünkü standart kıyafetler, tamamen Türk işi hiç özel bir şey yok. Hele bir de çoğumuzda eksik olmayan Türk kası ve MTB ile gösterdiğin performans taktire şayan...

Ancak antrenmanları hafifletme, vücut kas yaptıysa onları ziyan etme. Bence antrenman biter bitmez yatmak yerine tavuk, ton balığı gibi kolay hazmedilen proteinlerden götür. Hatta bak ben artık kasların ihtiyacı olan proteini bekletmemek için dönüş yoluna yakın bir yerde yanımda taşıdığım 80'lik tonu açıyorum. Böylece dinlenmeye geçtiğim zaman proteinler seri şekilde kaslarda yerini bulduğunu düşünüyorum.

Başarılar...

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Salih Dinçer
1,5 saat uyku ile 130km yol yaptıktan sonra protein almaya vakit ayıramadım malesef :D Polonez turunda böyle bi durum olmamıştı uykumu alıp gelmiştim hem zorlamadı hemde yatma durumu olmadı gelir gelmez yani tamamen bu tura özel bişeydi bu durum.Tebriklerin içinde teşekkürler, şu forma-tayt alıp sele ile lastikleride 1.50 lastiklerle değiştikten sonra beni tutamayacak kimse :)

Geri