Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

@Ozan Güner

ozan biz gidiyoruz acıya varsan gel çünki basacağız sonuna kadar ......ölmek var dönmek yok 130 km dile kolay kopmalar olacak ve sonuçlar yazılacak bostancıdan durmadan gideceğiz ama yolu bilmez isen arkada kaybolur motivasyonun bozulur senin tempoda olan arkadaşlar burda yok ,,diğer arkadaşlar sıkı basar .. ...yarınki hava bizi ilgilendirmiyor yağmur yağması işimize gelir açıkçası ..

Scudo
@Hasan Bahri Toros

evet hızlı tempoya kesin su kaynatacak ilk 44 km çok çetin olacak durmadan gideceğiz bostancı- varış bıçkıdere şilenin rampaları yutulacak,,

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Sunny, breezy and humid

High Temperature
26°C

RealFeel®
26°C

Winds
NE 24

Maximum UV
5

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear

Low Temperature
19°C

RealFeel®
18°C

Winds
ENE 21

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

poyraz kuzey doğu şiddetli rüzgar yoracak rampada ezecek biçecek inişte duvar olacak 24 km fazla beyler ,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi A takımı iptal falan mı oldu anlamadım ben ? Kimse son zamanlarda yazmamış Rıdvan , Bahadır Abi falan geliyor mu bu tura ? Eğer bizden gelen varsa ben mutlaka gelirim ama sadece basacak adamlar varsa gelmeyeyim abi dediğin gibi kaybolurum.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Ozan Güner

bi alternatif hasan var o tempo yapmayacak çünki aynı şekilde bi arkadaşı var yanında bence onlar ile üsküdarda buluşup gelebilirsin onlarda telsiz olacak üsküdara yetişmen için erken orda olmam lazım ben özelden haber ederim hasanı sen yeterki o.k de,,,

@Kudret KurtcebeAbi üsküdar'a gidiş yolunu da bilmiyorum ki ben, kaçta orda olmam lazım birde ?

• Beğen
@Ozan Güner

ozan sen bekle hasana faceden mesaj attım bakalım durum ne olacak ayrıca şimdi hasanın duvarına baktım performans turuna varmı gelecek demiş şimdi gördüm olayı,, demekki bundanda anlaşılıyorki yanında getirdiği arkadaşta basan biri sadece yolu bilmediği için telsizleri olacak ,,,,,,,,,,,,

evet ozan özelden hasanın cebini verdim bi görüş,,

@bahtiyar közen

bahtiyar yarın hava iyi yağmur sıfır,,,
yağmurda olsa ben basarım ,,
cep yok bende bahtiyar ...

@Hasan Bahri Toros

o.k hasan şile tecrübesi ozanda yok zannedersem hiç gitmedi özel görüşürün derim ,,,

@bahtiyar közen

daha ne istiyorsun basmak için ideal hava ama rüzgar 24 km poyraz giderken duvar yapacak yandık hocam yandık ,,

:D :D :D :D

yarınki olayın en zoru 44 km durmadan gitmek sonunda bıçkıdereden geriye kalan son yolu almak baba baba rampalar bi kaç tabut getirsekmi acaba nereye koyacağız onları,,,,,,,,,

:D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Edit, fazla hızlı gitmeyeceklermiş , yarın haberleşip kesinleştireceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@Ozan Güner

teşekkürler ozan zati antreman için bana ihtiyacın yok rampalı etapları seç biliyorsun aydos ormanı ideal yer o toprak zeminde bayağı çalışma sana fayda getirecek ve asfaltı yiyecen aydosun rampalarını deviren orda çok çalışan ve yüksek tempo yapan aydosun toprak rampalı yollarında bi yere geliyor sonunda,,,, semir orda pişti ve sonunda şile yolunda aynen uçtu,,,

Kudret abi hep senmi arka takım kaptanlığı yapacaksın.Yarın arka takım kaptanı benim :) Ozanla görüştüm Serdar, Ozan, Korsan üsküdarda buluşup size ömerlide yetişmeye çalışacağız.

• Beğen
@Hasan Bahri Toros

helallllllllllllllllllllll zati ozanı sevecen ozan aşık bisiklete ozan canavar olacak bak görürsün onda gerçekten azim var polinez antreman etabında gördüm onca kiloya rağmen acımadı o bedenine üstünden çıkan terler kova olurdu bu habere sevindim yarın kesin ozan bi kaç kilo verecek ama bomba olacak,,

hasan dönüşte gözünü seveyim senle gelen arkadaşlara göz kulak ol serdara ve ozana çünki ben mechule gidiyorum belki yarın ölebiliriz kimbilir dönüşte acımayacağım kendime fakat bıçkıderede yarım saat mola olacak akabinde hemen basmayacağım ilk yarım saat,,, yavaş yavaş sonra biraz daha hızlı sonrasında filim kopacak ,,

Yarın bana buluşma saatinden 1 buçuk 2 saat önce haber verilirse çok iyi olur çünkü kayışdağı'ndan üsküdara en az 1 saat yol var e bide kahvaltı olayı var.Kendimize acıya acıya bu hâle düştük yarın acımak yok rampa ise rampa stabilize ise stabilize ite kaka bisikletin üstünde elime almadan bitireceğim(bitireceğiz) bu turuda inşallah

@Ozan Güner

hasan ile cepten irtibatı sağla ozan unutma bu akşam erken yat saat 05.00 de kalk ve duş alırsan menfatine ve kahvaltı .....yumurta dört adet omlet yap siyah zeytin kahvaltıyı unutma derim aç karnına olmaz ,,ayrıca üsküdarda buluşup ayak üstü yeme olayın hiç bi faydası yok üstelik yemeği yiyip bisiklete binilmez ayrıca dediğim gibi pamuklulardan vazgeçmece,,,,
aman aman iç lastik ve pompa ,,kaskın zati var,,,
burada çok inişler var gerek gidişte ve dönüşte ,,,

@Kudret Kurtcebe

Rüzgar poyrazdan estiğine göre Ömerli ve Bıçkıdere'ye giderken bize karşı, Göçbeyli üzerinden Bostancı'ya dönerken bizden yana esecek demektir. Bu arada Cadde Bisikletten bütçeme uygun ve kaliteli bir yol lastiği aldım ve taktırdım. Ama ne olduğunu söylemem, yarın görürsünüz.

Not: Bu turda da yalnız kalmak istemiyorum. En azından bir arkadaş bana eşlik etsin. Bu arada Kartal-Soğanlık-Samandıra-Paşaköy üzerinden Şile yoluna çıkacağım. Eğer Rıdvan tura katılacaksa kendisiyle Samandıra'da buluşursak iyi olur.

Geri