Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

bu arada dostlar bu topik 5000 lere gelirken ,,,,,
soner yarın sıfırlama yap km yi.....bakalım bıçkıdere kaç km imiş my ride sonucu verdi bana 48 km ,,,mil değil bir mil 1.6 km olduğuna göre ben tam km olarak hesapladım 48 tutuyor ama yalnış olabilir bazen hata yapma payı oluyor map ride ın ,,,,,,,,,,
yarın durmadan şu 2 saat 40 dakikayı nasıl egale edeceğim 48 km ben onu düşünüyorum rampada durulmayacak dudulludan sonra gelen şile otoban yolunun ilk rampasını durmadan alacağım ogünü aldığımız yerden durmadan devam edeceğiz ama çağatay bey bahtiyar ve erkan olursa duracağız erkanda kask yok ise tura almayacağım evet yarın belli olacak durum şimdi şile rampaları devirerek ömerliye geldikten sonra zati ora iniş kömürlüğe çabuk geleceğiz .tabela var orda kömürlük girişini gösteriyor ,,,ondan sonra bir kaç tane rampa vardır tahminim evet hiç birinde durma yapmayacağım tam 48 km sonra bıçkıdere muhtarı yüksel bey ile bi hasret giderelim zaferi kutlayalım yalnız bu arada korkarım hasan gerilerde olacak arkadaşı nedeni ile telsiz alıyor ,,,,,,,,,birde hasanın normal tempo yapması kendi menfati icabı kalp ritm bozukluğu şakaya gelmez kaybettiğimiz tayfun arkadaşımızın acısı daha yeni dostlar ,,

Scudo
evet bu tur çok çekişmeli olacak çok süratli arkadaşlar var işte er meydanı güçlü olan kazanır bende kendi gücümü deneyeceğim bu sefer basacağım görüşmek üzere.Kudret abi ben ve erkan bostancıya geliyoruz

@bahtiyar közen

tam çıkıyordum ,,,,,,sen yazdın,, kask tamam değilmi erkanın bahtiyar ,,

Yolcu hariç performansı iyi olan biriyle tamamlıcam bu turu :) Yarın görüşürüz Pedalseverler :) Hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
son liste,,,,,,,,,,,,,,,

1- soner
2- mehmet,
3- bahtiyar,,

bostancı ekibi,,,,,,,,,,,,,

bostancı ekibine kasksız erkan gelirse malesef turda bulunmayacak ,,son durumunu teyid edene kadar yukardaki durum budur,,,,

dudullu ekibi,,,,,,,,,,

1- ogün -bugsbuuny ,,,,,,,,,,

çağatay bey isterse katılabilir,,,,,,,,,,,,

üsküdar ekibi

1- hasan
artı bi arkadaşı ,,,,,,,,,,,,,
hasanda ve arkadaşında telsiz olacak .onların temposu tahminimce yavaş olacak .........biz bıçkıdereye varınca hasanı arayacağız,,,,,,,,,,

çavuş ben katılamıcam...dişimde problem var..yarın doktora gitmem gerekiyor..kusura bakma.....

• Beğen
@sonEr´´

yapma yahu ..evet diş sorunu önemli....

son liste,,,,,,,,,,,,,,,

1- kudret
2- mehmet,
3- bahtiyar,,

bostancı ekibi,,,,,,,,,,,,,

bostancı ekibine kasksız erkan gelirse malesef turda bulunmayacak ,,son durumunu teyid edene kadar yukardaki durum budur,,,,

dudullu ekibi,,,,,,,,,,

1- ogün -bugsbuuny ,,,,,,,,,,

çağatay bey isterse katılabilir,,,,,,,,,,,,

üsküdar ekibi

1- hasan
artı bi arkadaşı ,,,,,,,,,,,,,
hasanda ve arkadaşında telsiz olacak .onların temposu tahminimce yavaş olacak .........biz bıçkıdereye varınca hasanı arayacağız,,,,,,,,,,

evet son my ride dan hata payı en az km hesabı,,

bostancıdan bıçkıdere yaklaşık,,,,44 km 780 metre,,,,durmadan gideceğim .................göztepe benzinciden şile benzinci tam 63 km idi bu mesafeyi durmadan aldım 2 saat 40 dakika...yarın 44 km ve 780 metrede bakalım ne olacak,,

http://ressim.net/8/upload/3f42126c.jpg

kömürlük girişi,,,,,,,kervansaray yolundan direk bıçkıdere,,

@Bugsbunny

yarın son sürat bostancı ekibi seni almaya gelecek ogün durmayacağız zati bizi gördüğün an hemen hücum de ..takıl bize,,,durmadan 44 km ..........

abi erkana kaskı aldık yarın bostancıdayız bu arada soner arkadaşımıza geçmiş olsun diş ağrısı kötü olur

Arkadaslar aman dikkat, 9 gunluk bayram tatili donusleri yogun sekilde baslamis. Yollarda gozunu dort acmayi unutmayin :)

Pedaliniza kuvvet...

(link)

• Beğen
@bahtiyar közen

helalllllllllllllllllllllllll

şimdi bostancı basıyor 08.00 den itibaren durmadan 44 km tam 780 metre giderken su içme olayı .....su dökme olabilir ,,,,,,,,,,,
gizli yapın ,,,,,,,,,,,

:D :D :D

durmayacağız.............bıçkıdereye kadar son duruş bıçkıdere zamanlar yazılacak ............,,,,,,,,,,,,,,,,

1- kudret
2- mehmet
3- bahtiyar
4 - erkan nihayet kask oldu,,,,,,,,,,

4 adam fişek gibi gidecek süratli..... önde mehmet grubu çekecek tam gaz memet ,,,,,,,,,,,,,,,,,evet soner gelse idi mehmet ve soner tam gaz olacaktı,,,,,,,,,,,,,durmak yok durmadan ogünü alacağız zati ogün bizi görür görmez uzaktan topuklama yapacak ve önde ogün mehmet deli gibi gidecek ben bahtiyar erkan yakalama durumu hiç kimse durmadan gidecek lastik patlamalarında herkez tamir edecek kimse beni beklemeyecek benim teker patlar ise olur ha zati lastiğim patlar ise ben turdan düşerim ...........gidişin tıme i rafa kalkar,, ve gidişte diskalifiye olurum evet 44 km 780 metre durmak yok ,,,,,,,,,,,,,,

hasan yoldan bizle keşişme yaparsa arkadaşının temposu önemli tabi biz basacağız .............

bıçkıderede en çok yarım saat tempoya hızlı başlamayacağım çünki vücut yarım saatte soğuyacak yarın 28-30 derecelerde hava oynayacak ama bulutlu bu bizim şansımıza ...

@aykut yiğitel

bunu düşündüm giderken şile istikametine giden olmaz anadolu tem yolu ile ilgilimiz olmadığı için dönüşte bıçkıderede trafik olmaz sadece anadolu ücretli yolunda trafik olacaktır bu yolla alakamız yok belki istanbul bulvar yolunda trafik olabilir fakat fazla olacağını zannetmem ,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi fazla basmayın sonra motor su kaynatabilir :D

havanın bulutlu olması süper görüşmek üzere arkadaşlar

Hava bugün kötü gibi , yarın durumlar ne olacak bilgisi olan var mı ?

kudret abi yarın 8 de bostancıdayız benim telefon varmı sende

kudret abi bulutlu ve serin diyor

Geri