Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

Beklemedeyiz kudret abi yarın erkenden evden çıkıp bostancıya şirketten kaskımı alıp geleceğim. yeni aldığım lastikleri kullanacağım bu parkurda suduşen şelalesine gittiğimde lastikler akıcı ve performansı harika idi burdada beni mutlu edeceğinden eminim lastikler schwalbe nobb nic 1.80 :)

Scudo
@Mehmet Ser

helal kaskı unutma çünki uçacağız .......yarın sen ben soner bostancıdan fişekleme durmak yok duranı yolda yakalarım ogün ,çağatay bey ve bahtiyar dudulludan katılacak malesef erkanda kask olmaz ise alamayacağım kızmasın bana,,, candan sorumluyum çünki altında yol var şakası yok beyni dağılır ,,

evet mehmet ser dost enselerim durursanız durmak yok sana yasak zati durmuyorsun maşallah soner sen ogün he babam saatlerce basarsınız yalnız unutmayın tabele var sağda yazıyor kömürlük diye ordan girin yoksa kafanız karışırda şile benzinciye giderseniz yandınız o vakit ,,,

hasan üsküdar üzerinden gelecek bi arkadaş var yanında o arkadaş yolu bilmiyor arkadaşın temposu ile gelecek biz basacağız ama sonuçta onlar bizi yakalar tabi hasanın yanındaki arkadaşın temposuna bakacak bu iş......

@sonEr´´

soner uçacağız ,,,,,,kanatlanabiliriz ama bize redbull yasak sporcu içeceği değil o ,,bu turda kefir yok aytek ile pedalladığımda iznikte laktik asidi tetikledi sütlü mamüller gerçekten bizim için zararlı aytekin doğru söylüyor biz süt içemeyiz öyle fazla fazla yağlı peynir olmaz lorda ,,,,,,,,,,,,,yumurta o.k fazla karbonhidrat sonucu yığılan maraton yarışçıları var bunlar gerçek,,,,,ahmet aydının kitabi bizim için önemli taş devri diyeti kitabın adı ,,

çavuş süt içip yoğurt yemeliyiz ama antremandan sonra...antreman sonrası kaslar proteine ihtiyaç duyuyor kendını yenılemek , onarmak için..antreman oncesı bol makarna , antreman sırasındada çiko miko tarzı atıştırmalar yeter bize..enerjik içecek olarakta saf maden suyu yeterli kaybedilenleri yerine koysun yeter :)

@sonEr´´

evet çok fazla süt yok sadece soner,,,evet yoğurt ben yiyorum ,,,protein dana eti haşlama yapma olayı,,,kızartma asla yemiyorum asla,,,,patates haşlama yaparım ,,,makarna şimdi yedim dana köfte yaptım ama kızartma yaptık az su katarak yağ koymuyorum ,,ayçicek yağı mısır özü yağı yok tereyağ ve zeytin yağı olacak,,çiko miko yerine yolda yarın soner kuru üzüm alacağım yanıma ve maden suyu kızılay sade yoldan artı su ve manavlardan muz potasyum çok iyi geliyor bana ..kefiri hafta içi içmek lazım bağırsaklara iyi geliyor başka yararı kanser oluşumlarını engelleme yapmakta ,,

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/263030_236155523069959_100000265382504_889995_586611_n.jpg

memet neden hızlı gidiyor anladım benzin içiyor mataradan .....

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi hayalımdeko yol bisikleti scoot Kadro boyuda tam benlıktı harika bır yol bısıkletıydı onla uçardım valla : ) Bakalım yarınki parkuru hatırlayamadım :) aürpriz parkur olur inşallah :) benide aydosta atarsınız :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Mehmet Ser

memo ,,herşey maddiyat para olunca yolda olur ama inanıyorum o lanet paraya bi gün ulaşıp hayallerini besleyen o makineyi aldığın zaman dünyalar senin olacak ama onun değerini ölene kadar bileceksin,,, eşin gibi olacak bu delilik tabi...ama olsun biz raporlu kaçıklarız bakırköyden,

:D :D

@Kudret Kurtcebe

Aynen kudret abi şu parayı bi yakalarsam zaten benden çekeceği var :D Güzel 1 yol bisikletim daha olsun isterdim :) ama sağlık olsun mtbyide yola çevirriiz biz :D:in:

@Mehmet Ser

şimdilik en mantıklısı eldeki imkanlardan hareket ederek tavır almaca ben öyle yaptım ama bi de şu varki hibrit bisiklet yani her yola gelebilen bisiklet tasarımı biraz tuzluyada mal olsada sonuçta iyi bi çözüm ,,,,yol ile stabilize yollar yorucu amortisör yok şimdi kartepeden zirveden aşağı inen yolu biliyorsun orda bileklerim ağrıdı ve belimin ağrısı sonra çıktı nedeni mtb çatal aynı durum fox yüzlükte olmuyor idi bu yüzden artık kartepe zirve yapamam ...o yol hem kayalıklı koca koca kayalar ve de toprak bir sürü taş...........bu tip yol için amortisör şart............ayrıca iznik e giderken çok tuttuğum güzergah ise stabilize yol tavşanlı ahmediye örencik mahmudiye ve çakırcı,,,,,,,,,,,mtb çatal yormadı silik teker yormadı,,,

@Kudret Kurtcebe

yeni aldığım lastikler yeri çok güzel vakumluyor 1.80 oldugu ıcınde baya akıcı gidiyor sudusen selalesıne gıttıgımde 37 kmhız ıle gıdıyordu bike zorlanmadan. Bakalım yarınki etapta nasıl olcak performans birde avid ultimate fren seti aldım :D 2.el harika performance :D:in:

• Beğen
@sonEr´´

tamam ikinizde yol olursa fırtına oluşur hortum oluşur o vakit ben ne eylerim yandım gitti,,,

:D :D :D :D

mehmet ben 38 yapacam diye terler akıyor bazı yerlerimden senın km saatinin kafası guzel bence :D

• Beğen
@sonEr´´

bazı km saatleri bozuk olabilir ama bi gerçek varki ben biliyorum memette sonerde kanatlı f -16 dır ,,,,,,,,,,,

@sonEr´´

soner yarın bakarsın hacı km saatıne :) 37 35 lerle gidiyor benım bısıklet :) Neden ? :D Çünkü 2.10 luk arazi lastiklerinden sonra bu lastikler bana akıcı geldi bacaklarım yorulmadan pedalladı :)Yarın bakarık :D

Geri