evet gece yarısı raporu,,,,,4 eylül son ağır etaptır bundan sonra ağır etapları artık başkaları açarsa sevinirim ,,,,,, uygulanan sistemin yani ağır etaplarda a-b takımları oluşturmanın pek faydası olduğunu göremedim ,,,,şilede a-b takımı oluşturmaya çalıştım ,,ama düşük tempolu arkadaşlar yarı yoldan döndüler bu nedenle şile gibi bıçkıdere gibi ve iznik gibi ağır turları açacağımı hiç mi hiç zannetmiyorum ,,,,,
uyguladığım diğer prosedürde başarısız olmuştur hafta içi antremanlar ve hafta sonu ağır turlar ,,,,,,,,,,,,,gelen çok fazla olmamıştır çünki hafta içi çalışan vardır öğrencisi vardır ,,,,,bu durum karşısında benim yapabileceğim tek şey kalmıştır ,,,,,,,,,,,,,,aytekin erzan ben ve volkan akboga ile arada sırada bir araya gelerek zor ağır turlara imza atmak ,,tabi gene iznik olacak ,,,,,,kartepede çok bulunduk bence ora niyadını doldurdu ,,,,,,,,,,,,,,bi şeyi fazla deşmeninde anlamı yok ,,,,,,,,,anadolu yakada kendi etaplarımda topik açmadan bulunacağım ,,,,,,,,,,,,,şimdilik bu değişiklik uzun bi zaman devam edecektir ,,,,,,,,,,,,,,düşük tempolu gezileri zati benim dışımdaki arkadaşlar gerçekleştirmekte ,,,,,,,,,,2009 dan beri burda bir çok tura imza attım ,,,yorulduğumu artık hissediyorum ,,,,artık bayrakları genç dostlar alırsa sevineceğim ,,,,,,,,,,,,,arada sırada genç yeni dostlarımın turlarına iştirak ederim tabi performans olmayan ,,,,,,,,,,
burda bir çok bilgileri paylaştım turlarda yapılan hatalar anlatıldı ,,ve herkez öğrendi ,,,tabi en uzun mesafeyi en kısa zamanda gitmenin yanında sürüş emniyetlerinin ne olduğunu yazdık çizdik ,,,,,,,,,,,
yaptığımız hataları anlattık doğru olan hareketlerimizi anlattık,,,
trafikte bisikletin nasıl kullanılacağını anlattık ,,,,,,,,,hangi aksesuarların giyileceğini anlattık ,,,,,,,,,,,
evet 2009 dan beri gördüğüm olay şu olmuştur ,,,bisiklet kullanan arkadaşların çoğu performans sürüşlerine sıcak bakmamakta bu olaya sıcak bakanlar ise çok az ,,,,,,,,,,,,,ayrıca işin en kötüsü ise performansı iyi olan genç dostlarımın bisikletten uzak kalmaları ,,,,,,,,gönül isterdiki hep performanslarını iyi tutsunlar ,,
evet kimi iş dolayısıyle bisikletten ayrı kaldı kimi çoluk çocuğa karışınca tabi işin tabiatı değişti,,,,,,,,,
evet bazen düşük tempolu gezilerde ve bazende performans turlarında bulundum ,,,,,,,,,,ama bi gerçek vardıki performans turlarında çok zevk aldım olayın bilincine varınca işin rengi değişti beslenmeden tutunda süratli bisiklet kullanmanın sahadaki tekniklerini irdelemeye kadar,,,,,
evet son ağır turumuz olacak bu, bundan sonra artık ağır turları genç dostlarım açarsa daha çok sevineceğim ,,,