Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

@Kudret Kurtcebe

valla kudret abi siprişi verdim tekerlekleri haftasonuna kadar almış olurum
geriye spd pedallar kalıyo
e bide birkaç kilo eritebilsek senle kartepe yokuşlarında süzüle süzüle çıkarız valla :)

Scudo
@Rıdvan UĞUR

her şey para rıdvan yuro arttı bu aralar kompenantlar artık ateş pahası 2.4 yuro son durum ne bilmiyorum,,bi adet slx ayna kol artık uçtu fiat olarak ayrıca lx ruble zati xt demiyorum onların bu ara yanlarına bile yanaşılmaz artık, silik tekerler önemli etapların yüzde 80 i asfalt olduğu için ayrıca amortisörden kurtulma olayı ama yarın öbürsügün toprak yollara gireceksen tabi amortisör kalsın ben artık aydos içinden vazgeçtim ve belgraddan da yalnız belgrad içinde bi yol bulduk orda silik teker kurtardı ....
kartepeye gelince 23 ekimde sadece kartepe otel yapılacak ora paso asfalt suadiye inişi ise mıcır asfalt ,,evet kilolar rampada gidecek,,,

liste güncelleme.............

4 eylül --23 ekime hazırlık aşaması,,,
turun kritiği,,,,

a takımı,,,,,,,,,,,,

hakem orta saha kudret,,,,,,,,,,,,

partnerler,,,,,,,,,

1- bahadır --28 ağustosda antreman
2- salih,,,--28 ağustosda antreman
3- rıdvan,,,- 28 ağustosda antreman

saat 08.00 bostancı adalar iskele önü dudulludan
şile alemdar yolu kömürlük girişi bıçkıdere ,,,,,yüksel ağbimizi ziyaret edeceğiz bisikletçi dostu köyü -bıçkıdere ,,,,,,,,,,
dönüş bıçkıdere -göçbeyli,,,istanbul bulvar yolu dede paşa cad,,,,,
ve kayış dağı rampaları ve bostancı ,,,,,,,,,,,,

süratli dostlarımıda beklerim ,,,

b takımı,,,,,,,,,,,,,

partnerler,,,,

1- bugsbunny -ogün şile turunda yüksek tempo ile bitirmiştir ,,
2- mehmet ser - aynı şekilde yüksek tempo ile bitirmiştir
3- hasan şilede yüksek tempo ile bitirmiştir ,,
4- soner aynı şekilde
5- bahtiyar aynı şekilde
6- erkan sona doğru yorulduysada diğer turlarda toplamıştır ,,

a- b takımlar partnerlerini bulmuş durumda bu durumda kopmalar olsada herkez takımından mesul olur orta hakem ortada kalır ,,,

ring -1 etab ---bıçkıdere ---hedef --23 ekim,,,,,,,,,,,,
kartepe otel,,,,,,,,,,,,,,,,

a takımı elemanları birbirinden sorumlu olacaklardır aralarında yardımlaşma kesin olacaktır lastik patlamarı v.s
b takımıda ,,,,,,orta saha hakem olarak kendimden sorumluyum lastik patlamarında tek kalabilirim ,,,,önemli değil,,,,hallederiz....

4 eylül hızlı bi tur olacaktır yalnız a- b takımı olmasının nedenleri farklı tempo sürüşüne sahip olan arkadaşları belirlemek içindir burda önemli olan hemen hemen birbirine yakın insanların tempoları ile eşleşmesidir özellikle bundan sonra zor etaplarda prosedür bu olacaktır ,,,,
bu tur lay lom lom değildir baştan söyleyeyim bu tura gelmek isteyenlerin önce 28 ağustos hazırlık aşamasına gelmeleri gerekmektedir ağustos ayı topiği içindedir, 28 ağustos polinez,,,,

evet burda amaç kendimizi geliştirmek ........tabi kendimizi geliştirdikten sonra formumuzu koruma yine bizim elimizdedir ,,,

@Kudret Kurtcebe

bisikleti hafifletmek için para lazım hele bu aralar snn de dediğin gibi daha çok para lazım
ama en kolay hafifleme metodu fazla kilolardan kurtulmaktır.
12kg bir bisikleti en fazla 3 kilo daha hafifletebilirsin. oda ne paralar harcayarak anca olur. halbuki 5 kilo fazlalardan kurtulsan göbekteki mesela (tabi bu benim gibiler için gecerli:)) hem bedava hemde 3 kilodan daha fazla:)
keşke hergün bi saat bisiklete binebilsekte akşamlarıda 8den sonra yemesek.
0zaman 2 ayda kilo milo kalmazdı hemde gerçekten bu sporun hakkını verebilmiş olurduk.
dağ tepe toprak düz giderdik

@Rıdvan UĞUR

olu olur takma kafana ,sabreden derviş muradına ermiş biliyorsun göbek rampada gidecek ,,,

@Kudret Kurtcebe
Son durum 1€=2,555555555555555555555555555....:(

Scott Sub 40 yurt dışında fiyatı:

$529.99*does not include US sales tax
Bu, şu demek:

Türkiye'ye geliyor bunun vergisiymiş, çartıymış, çurtuymuş ekliyorlar. Sonra Euro'ya çevir, etti mi liste fiyatı €559

Çarpalım 2,55 ile 1425 TL - (530 * 1,75 TL) = 498 TL fark...

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Salih Dinçer

salih ben artık sıkıldım biliyormusun 1979 senesinde de böyle idi herşeyi dolar yutuyordu şimdide yuro yutuyor maşallah dolar gene yutuyor yakında öleceğiz kardeşim ne kaldı şurda 20 sene taş çatlasa ,,,,,,,,yani koca kainatta 20 saniye ,valla artık kafama hiç bi şey takmam ,

@Kudret Kurtcebe
Allah uzun ömür versin Kudret abicim...

Ben de sıkılıyorum zaman zaman. Ama hayat öyle bir değişken ki şelalele gibi çoşuyor. Bir anda sıkılgan haliniz gidiyor neşeleniyor insan. Değişmeyen tek şey değişimmiş ya. Bu günler de değişecek elbet.

Bu arada bugün kaza yaptım ön teker gitti. Ciddi ilk kazam olmuş oldu. Yarın bisikleti parçalara ayırıp tek tek bakım yapacağım. Belki bir gün toplarım yine. Artık binmek istemiyorum ona. Son antrenmanı mı da bugün yaptım 2-4 ile ciddi bir rampa çıktım. Yeter bire daha ne olsun. Cana gelmesin, mala gelmesin. Çok şükür...

Sevgiler, saygılar...

• Beğen
@Salih Dinçer

geçmiş olsun salih,artık o bisikleti rafa kaldır ve yeni bisiklete hazırlan ,,,

liste güncelleme.............

4 eylül --23 ekime hazırlık aşaması,,,
turun kritiği,,,,

a takımı,,,,,,,,,,,,

hakem orta saha kudret,,,,,,,,,,,,

partnerler,,,,,,,,,

1- bahadır --28 ağustosda antreman
2- salih,,,--28 ağustosda antreman
3- rıdvan,,,- 28 ağustosda antreman

saat 08.00 bostancı adalar iskele önü dudulludan
şile alemdar yolu kömürlük girişi bıçkıdere ,,,,,yüksel ağbimizi ziyaret edeceğiz bisikletçi dostu köyü -bıçkıdere ,,,,,,,,,,
dönüş bıçkıdere -göçbeyli,,,istanbul bulvar yolu dede paşa cad,,,,,
ve kayış dağı rampaları ve bostancı ,,,,,,,,,,,,

süratli dostlarımıda beklerim ,,,

b takımı,,,,,,,,,,,,,

partnerler,,,,

1- bugsbunny -ogün şile turunda yüksek tempo ile bitirmiştir ,,
2- mehmet ser - aynı şekilde yüksek tempo ile bitirmiştir
3- hasan şilede yüksek tempo ile bitirmiştir ,,
4- soner aynı şekilde
5- bahtiyar aynı şekilde
6- erkan sona doğru yorulduysada diğer turlarda toplamıştır ,,

a- b takımlar partnerlerini bulmuş durumda bu durumda kopmalar olsada herkez takımından mesul olur orta hakem ortada kalır ,,,

ring -1 etab ---bıçkıdere ---hedef --23 ekim,,,,,,,,,,,,
kartepe otel,,,,,,,,,,,,,,,,

a takımı elemanları birbirinden sorumlu olacaklardır aralarında yardımlaşma kesin olacaktır lastik patlamarı v.s
b takımıda ,,,,,,orta saha hakem olarak kendimden sorumluyum lastik patlamarında tek kalabilirim ,,,,önemli değil,,,,hallederiz....

4 eylül hızlı bi tur olacaktır yalnız a- b takımı olmasının nedenleri farklı tempo sürüşüne sahip olan arkadaşları belirlemek içindir burda önemli olan hemen hemen birbirine yakın insanların tempoları ile eşleşmesidir özellikle bundan sonra zor etaplarda prosedür bu olacaktır ,,,,
bu tur lay lom lom değildir baştan söyleyeyim bu tura gelmek isteyenlerin önce 28 ağustos hazırlık aşamasına gelmeleri gerekmektedir ağustos ayı topiği içindedir, 28 ağustos polinez,,,,

evet burda amaç kendimizi geliştirmek ........tabi kendimizi geliştirdikten sonra formumuzu koruma yine bizim elimizdedir

Haritayı güncelledim ve Gözlemeciler ile Şile benzinciyi de ekledim. Ama giderken yememiz yasakmış. Dayanamayan olursa alır yanına köyde yer...:)

Büyüğü için üzerine tıklayabilirsiniz...

(link)

@Kudret Kurtcebe

salih gözleme yok,,,,,,,,,,sürat yapılacak ,,,,,,hamur yok şekerli olaylar yok ahmet aydın doktorun taş devri kitabını internetten araştır bisiklet sporu yapan ama ağır yapanlar için beslenme disiplini var bu forumda çok insan bunlara uymuyor ondan sonra mide niye erimiyor diye hayıflanıyor can boğazdan gelmez gider yemek yüzünden abur cubur yemek yemek yüzünden insanlar hasta ve hatta kanser oluyorlar şimdi ahmet aydına göre ki bence çok doğru ve kendimde uygulama yaptım kefir içmeye başladım son derece kuvvetlendiğimi söyleyebilirim kefir vücudun en fazla bağırsaklarını düzenlemekte ..ayrıca metabolizmayı dinç tutuyor anında etkisini gösteriyor bu turda 4 adet ufak boy kefir yanıma alacağıım ve kuru üzüm ayrıca manavlardan tek tek muz götüreceğim şileyi hatırla 3 temmuz orda başlangıçta tempoyu önden soner ve mehmet çekmişti burda durum öyle değil çünki b takım jet gibi gidecek a takımı kendi temposunu koruyacak sakın olaki gaza gelip b ye yetişmek felan istemeyin böyle bi durum asla söz konusu değildir ,,,,,,ben b takımını yakalamak için değil kendi tempomda süreceğim herkez temposunun bilincini bilecek bunlar sahada öğrenilir ve antremanlarda bu arada sürekli söylemeye devam edeceğim 28 ağustosda kesin kez polineze yeni bisikletin ile geleceksin ayrıca 4 eylülde hazır kıta dudulluda bekleyeceksin rıdvan ile .......

@Kudret Kurtcebe

Kesinlikle katılıyorum.Bir günde 160 km gitmek için uzun mesafeli tur sayısını arttırmak şart.Hem güç olarak hemde psikolojik olarak.Gücünüz yetse bile işin psikolojiside ayrı bir boyuttur.saatler gectikce bisikletten nefret eder hale gelebiliyor insan

• Beğen
@Salih Dinçer

Geçmiş olsun Salih. Bence de kendine yeni bisiklet alsan iyi olur. Eğer mtb istersen kullandığım bisiklet olan Sedona 711'i tavsiye edebilirim. Bu arada 90 kiloya düştüm.

Sağ olasın Cem. Bence kilo olayına kısa vadede takma. Hatta hiç tartılma, ha ne kadar su kaybettim diye ölçeceksen iyi bir şey. Ama şu zamanlar güvenilir değerler çıkmayabilir. Yani zayıfladım dersin moralin yerine gelir, halbu ki su kaybetmişsindir. Sonra tekrar yüksek çıkar sebebini en son yediğin bir kaç şeyde ararsın. Haa bir de psikolojin bozulur...

Gerçi yemeni düzenli yaptığın kadar sporunu da yapıyorsan kesin veriyorsun. Bazıları mucize diyet falan fıstık derler ama spor ayağını unuturlar. Hiç unutmam askerde 85 kilo ile gitmiştim 1 ayda 74 kilo oldum. Bil bakalım hangi zaman?

Neyse söyleyeyim, zor bir soru değil zaten. Yemin etmeden önceki temel acemi eğitiminde...:)

@Salih Dinçer

Sağol Salih. Ben o değeri tok halim için söyledim. Ben de askere gitmeden evvel 95 kiloydum, yemin ettiğim dönemde 85 kiloya, terhiste 75 kiloya düşmüştüm.

@Cem Şentin

Cem askerlik sana yaramış. Asker ocağı peygamber ocağıdır. Seni tekrar askere alalım o zaman Doğuda askerlik yapmak istermisin. Çabucak kilo verirsin.

@Berk Yıldırım

Benim askerlik yaptığım yer Batı'daydı ama orasının askeriye olmasa Doğu'dan farkı yoktu, yemin ederim. Orada düz yol çok azdı, bütün yolları virajlıydı ve orada yaylalar boldu. Bir kar yağdı mı en az 1 hafta ilçenin köylerle, hatta çevre ilçelerle bağlantıları kesilirdi. Bu arada bir daha askerlik yapmak mı ? Allah göstermesin.

Çavuş bu hafta sonu tüm programlarını İPTAL et Cumartesi büyük ihtimal Kartepe Pazar da olabilir Volkan'dan haber bekliyorum...

@Hasip Çehre

vay,,,,,,,,,,,,,,,,,,bu cumartesi yada pazar ise haber bekliyorum ,,,,,,,,,,,,,,

Geri