@hasanalparslang
etap-kıısa,
(link)
@Apmomo
ben senin mesajını görüyorum ,
yazdıklarımı sana hasan tekrar edecek,
hasan bu arkadaşa özelden şu aşağıdakileri iletirsen anlayacak ,,
1- 18 yaş altı kabul edilmiyor
anca videoyu çekecen veliden izin alacaksın
2- bu topik performans topiğidir
3- daha önce 30 km düz yolda basanlar makbuldur.
hasan sen eski kadrodansın ve yola geçtin,eksikliklerini aynen tamamladın .
önemlidir ,
bu topiğin genel maiyetini bozan mesajlar olur ise yönetime şikayette bulunarak mesajların silinmesini isteyeceğim ,bu topik performans topiğidir
aksi düşünenler başka topiğe girsinler ya da topik açıp kendi turlarını düzenlesinler ,bu topiğe girecek olanların yaşları 18 yaş ile sınırlıdır
ancak veliden video kaydını cepten isterim annesi babası izin verecek asla sorumluluk kabul etmeyeceğimi burada aynen iletirim
forumun havası son zamanlarda bozulmuştur,foruma çeki düzen verilmesi gerekmektedir
aksi davrananlar forum gereği bir haftalığına uzaklaştırılır ,daha öncede olmuş idi ,murat reis zamanında çok adam buradan atılmıştır,burası ciddi bir forumdur, burası face değildir ,burası youtube 'da değildir
bol küfürlü yer olan youtube gidin ve orada küfür edin burada hiç bir kimse küfür edemez,
burası bisiklet üstüne odaklanmış bir forumdur ,burada siyaset konuşulmayacaktır burada din konuşulmayacaktır, konuşacak olanlar dini foruma üye olsunlar ve siyasi forumlara
seleye geçenler ne din konuşacak ne de siyaset ,
açılan tüm topiklerde sapmalar olmakta işin ucu dine gitmekte siyasete gitmektedir,kendi namıma artık yemin ettim başka topiklere asla mesaj atmayacağım diye ve de atmayacağım, benim ismim zikredilir ise mesaj atarım,sevdiğim insanların demirbaş topiği olan anadolu idman topiğine misafir olarak zati uğramaktayım ,irfan kaptanın topiği 200 sayfayı geçmiştir,
ayrıca bahadır gürelin tüm topiklerini elekten geçirmişimdir, keza serdar mıstınoğlu ,aklı başında adamların topikleri ilgimi çeker abuk sabuk topikler değil, forumun havasını bozanlar bilgi sahibi olmadan konuşanlardır ,bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ,bisiklet foruma öğrenmek için gelin bilginiz var ise paylaşın ,burası bilgi paylaşım yeridir,
10 yıldır bir çizgiyi tutturmuş bu foruma layık olmaya çalıştım, bundan sonrada çalışacağım
tekrar söylüyorum tek bir mesaj diğer topiklere atmayacağım ,atacağım mesajlar aynen şu topiklerdir
1- irfan kaptanın topiği
2- bahadır gürelin topikleri,
3- serkan mıstınoğlunun topiklerine
daha nice yıllara bisiklet forum........