Scudo Sports

sezon başlangıcı-göçbeyli-130 + km 'ler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selam hasan bu gün abla ile işi hallettik yarına kalmadı ,müsait isen yarın bi bakalım çekmeköye ,,hava iyi..

(link)

Scudo
@Kudret Kurtcebe Abi bu pazar bu şile rotasına bir tur yapabiliriz hava uygun olursa .

Ben kudret abiyi yanlışlıkla engellemişim , engeli nasıl kaldırıcam biri söyleyebilirmi bulamadım

https://www.bisikletforum.com/data/avatars/l/50/50095.jpg?1422285239

sadettin dostum
yukardaki genç arkadaşa yardımcı olur isen sevinirim..bu arada bir program yapalım hakikaten çok arayı açtık
attila sen ben savaş (eagle )ve edip

@Apmomo en solda 3 çizgi var yatay oraya girip sonra genel gizlilik topiğe tıklayıp orada engelllediğin kişilere girip engeli kaldırman lazım dostum

mehmet sunu dinle bakalım ...ural altaylardan bir ses,,,

(link)

hasan günaydın ct iyi saat 09.30 üsküdar motor iskelesi,,gava oldukça soğuk gözüküyor..saat 15.00 'de ise 17 derece,
sabah 12 derece,rüzgar düşük tam bisiklet havası.

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15073502_1623129681314371_2148468590451597504_n.jpg?oh=434b9dfa4bc43b6f1e1300a01e9c72a2&oe=58D1581F

hasan pazar günü attila bisiklet takımı ile formula düz yol idmanı 80 km
çıkış saati bostancı 08.30

@Kudret Kurtcebe yarın 9.30'da oradayım abi, pazar günü için kesin değilim abi, çıkış yerleri cafe nero mu? bide bizi alırlar mı onlar atilla forması olanı almıyodu sanki :)

@hasanalparslang

hasan, attilla bisiklet takımının en arkasında yer alıyorum, beraber gideriz artı,nero kafeye gelirsen tam 08.00 'de 500 metre ilerden çıkış yapıyorlar.

yarın saat 09.30 üsküdar motor iskeledeyim hasan ...hava iyi

@Kudret Kurtcebe pazar 8 söz vermiyim abi yarın netleştiririm, yarın Allah'ın izniyle performansımızı gerçekleştiririz.

Kudret abi beni engellemiş,Bişey yaptım heralde istemeden.Size iyi turlar o zaman :)

@hasanalparslang

etap-kıısa,

(link)

@Apmomo

ben senin mesajını görüyorum ,
yazdıklarımı sana hasan tekrar edecek,
hasan bu arkadaşa özelden şu aşağıdakileri iletirsen anlayacak ,,

1- 18 yaş altı kabul edilmiyor
anca videoyu çekecen veliden izin alacaksın
2- bu topik performans topiğidir
3- daha önce 30 km düz yolda basanlar makbuldur.

hasan sen eski kadrodansın ve yola geçtin,eksikliklerini aynen tamamladın .

önemlidir ,
bu topiğin genel maiyetini bozan mesajlar olur ise yönetime şikayette bulunarak mesajların silinmesini isteyeceğim ,bu topik performans topiğidir
aksi düşünenler başka topiğe girsinler ya da topik açıp kendi turlarını düzenlesinler ,bu topiğe girecek olanların yaşları 18 yaş ile sınırlıdır
ancak veliden video kaydını cepten isterim annesi babası izin verecek asla sorumluluk kabul etmeyeceğimi burada aynen iletirim
forumun havası son zamanlarda bozulmuştur,foruma çeki düzen verilmesi gerekmektedir
aksi davrananlar forum gereği bir haftalığına uzaklaştırılır ,daha öncede olmuş idi ,murat reis zamanında çok adam buradan atılmıştır,burası ciddi bir forumdur, burası face değildir ,burası youtube 'da değildir
bol küfürlü yer olan youtube gidin ve orada küfür edin burada hiç bir kimse küfür edemez,
burası bisiklet üstüne odaklanmış bir forumdur ,burada siyaset konuşulmayacaktır burada din konuşulmayacaktır, konuşacak olanlar dini foruma üye olsunlar ve siyasi forumlara
seleye geçenler ne din konuşacak ne de siyaset ,

açılan tüm topiklerde sapmalar olmakta işin ucu dine gitmekte siyasete gitmektedir,kendi namıma artık yemin ettim başka topiklere asla mesaj atmayacağım diye ve de atmayacağım, benim ismim zikredilir ise mesaj atarım,sevdiğim insanların demirbaş topiği olan anadolu idman topiğine misafir olarak zati uğramaktayım ,irfan kaptanın topiği 200 sayfayı geçmiştir,
ayrıca bahadır gürelin tüm topiklerini elekten geçirmişimdir, keza serdar mıstınoğlu ,aklı başında adamların topikleri ilgimi çeker abuk sabuk topikler değil, forumun havasını bozanlar bilgi sahibi olmadan konuşanlardır ,bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ,bisiklet foruma öğrenmek için gelin bilginiz var ise paylaşın ,burası bilgi paylaşım yeridir,

10 yıldır bir çizgiyi tutturmuş bu foruma layık olmaya çalıştım, bundan sonrada çalışacağım
tekrar söylüyorum tek bir mesaj diğer topiklere atmayacağım ,atacağım mesajlar aynen şu topiklerdir

1- irfan kaptanın topiği
2- bahadır gürelin topikleri,
3- serkan mıstınoğlunun topiklerine

daha nice yıllara bisiklet forum........

@Apmomo dostum 18 yaş sınır var, ancak ailenden izin verdiklerine dahil video çekip getirirsen sürebiliriz.Etap performans, en az 30 km durmaksızın.Her şey uygunsa 09.30 üsküdar motor iskelesi.

• Beğen
Tepkiler: Apmomo
@hasanalparslang

hasan günaydın ,saat 10.00 'a aldık
sabah şu an acaip ayaz var
sıkı giyin tabi pamuklu değil
bu havalarda giyim önemli ,
kesin termal artı rüzgarlık şart ,ya da dört adet forma üst üste ,alta termal ,
uzun kışlık tayt ,eldiven kışlık ,artı kar maske

@Kudret Kurtcebe bugün lastik patlamasından ötürü görüşemedik Kudret abiyle, kaç gündür sürecez diye de heyecanlıydım, üzüldüm gerçekten.. En kısa zamanda telafi edeceğim abi :(

@hasanalparslang

boşver yahu olur böyle şeyler ,daha bir sürü günler var ,yarın attilla bisiklet takımı ile bi 80 km yapacağım ,düz yol çalışması yapmam lazım.

ozan tuzcu aranıyor
yarın saat 08.30 bostancı çıkış
attila bisiklet takımı ile formula 80 km ,teker ne oldu ,galba gelmedi,
yarın 4 kişiyiz ben- gürsel -cengiz-oktay,

yarın saat 08.30 da bostancıdan attila bisiklet takımı kalkıyor istikamet formula ,gidiş ve dönüş pendik-kurtköy bağlantısından olacaktır
fakat ben bu yolu kullanmadığımdan benim rota aşağıda olacaktır ,katılmak isteyenler bostancıdaki balıkçılardan sonra saat 08.00 de hazır olsunlar ,

1- kask mecburidir
2- iç lastik
3- pompa

(link)

@Kudret Kurtcebe Kudret abi merhaba
bugün plan programın mı değişti ben mi yanlış anladım. sabah göremedim seni...

@BARTHEZ

saat 10.00 da çıkış yaptım ,attilla bisiklet takımı sakat yerden gidiyor malesef ora pendik-kurtköy bağlantısı onlar ile gitmedim .
tek kalınca ,rotayı aydos eğimlerine çevirdim..

@Kudret Kurtcebe anladım abi bende 9 a kadar bekledim sonra tuzla yapıp geri döndüm. başka zamana kısmet abi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri