Scudo Sports

Seyrantepe

Scudo
recep dostum malesef eğer bu sporu yapıyorsan hele hele guruplarla takılacaksan haberdarda olmak istiyosan bence sen yarın bir fecee ac kendine..anlık turlarda cıkıyor cünki hadi kalk gidelim anlarııda oluyorr..etkinlikler fece üzerinden oluyo geneldee..bilgineee.bende şirintepe son duraktayımmm...bayramda yokum 4 gün bolu turumuz var ama ondan sonra kısmetse turlarımız istanbulda devam edicekk görüşmek ve tanışmak dileklerimlle...

hala sanayi mahallesindeyizz..sağlamda arkadaşlığımız ve arkadaşlarımız varr..tanışmak ümidiylee..

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
@haceli yılmaz

Biz 2 kişi turlara çıkıyoruz. Bi tanisma organizasyonu yapalim. Hazır ramazandayken bi sahur organizasyonu gider bence eyup e doğru. Bu cuma gecesi nasıl ?

@haceli yılmaz

KArdeşim selamlar bence gültepe bacadibinde oturuyorum. Bisikletle bi muhiddin kardeşimle tura çıktım sadece. Onun dışında hep tek çıkıyorum. Aslında tek çıkmaktanda ciddi sıkıldım. Güzergahım sürekli aynı beşiktaş emirgan tekrar dönüş sonrasında taksim osmanbey şişli mecidiyeköy gültepe olarak pedallıyorum. YArın akşamda tura çıkıcam tek başıma. Eğer sizde çkıcaksanız size dahil olabilirim. ÖZelden cep numaramı gönderiyorum ordan irtibata geçelim foruma pek bakamıyorum.

beyler kusura bakmayın yeni baktım yazılanlara genelde feceden biz organize oluyoruz...genelleme levent cevresi arkadaşlarımız var..bu hafta malesef yoğunluktan cıkamadık..bayram sonuna kadarda aktif değiliz herkesin belirli işleri var bizde arkadaşlarla kazdağlarına tırmancazz bayramda..bayramdan sonra inş organize olup tanışırızzz...haceli yılmaz olarak eklerseniz feceden irtibata gecerizz...

evvet arkadaşlar turlarımız aktifleştii ....salı akşamı guruptaki arkadaşlarla cıkıyoruz bilginize ...tel numaram 0544 459 76 60 ....yarınki turumuz leventten sarıyere gecip dönüyoruzz ..sarıyerde bir mekanda cay ve kaynaşma molası sonra dönüşş :)

şirintepe son duraktayım bende..yarın akşamda cıkıyoruzz..

Selamlar Çeliktepedeyim yeni bisiklet alınca aranıza katılırım artık :in:

Oralarda insana yürücek yol yok, arabalar üstüstte.. Bisiklete binebilmek takdire şayan..

genelde arazi orman içi geziyoruz sadece hafta içi şehirdeyiz idare ediyoruz artıkınnnn :)

Geri