Scudo Sports

Seyrantepe

Selam bende yeniyim bisikleti alalı 2 hafta oldu işe gidip gelirken kullanıyorum yavaş yavaş turlara katılmak istiyorum.

Gültepedeyim.

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
Scudo
@Rıdvan Altuntaş

Gültepe Ortabayır Vural AZAKLI görüşelim turlar olduğunda haberdar ederim..

Selamlar

Bende Beşiktaş/Balmumcu'dayım.Haftaiçi akşam boğaz turlarına katilabilirim.

Selamlar

Yaklaşık 7 sene salon sporları ile ilgilendim (fitness). Son zamanlarda ağırlık idamnalarını cardiyo antremanlarına kaydırdım ve bir süre sonra cardiyo idmanlarından daha fazla tat almaya başladım. Sanırım bu tadı bisiklet ile zirveye taşıyabilirim.

Klasik olarak, giriş sürecinde olan tüm bisiklet severlerler gibi okuma aşamasındayım. En kısa sürede alış/veriş işlemlerini tamamlayıp, bu sporu pratik olarak uygalamayı düşünüyorum.

Şişli - Kağıthane çevresinde bulunan ve bilgi fazlasını benimnle payaşabilecek tüm arkadaşlara selamlarımı sunarım :)

Saygılar,

kaptan benim 50 mesaj olmadığından özele yazamadım.
heyhaat@hotmail.com msn adresim. telefon numaranı özelden yazarsan iletişimde kalırız.. Daha fazla arkadaş bulup keyif yapalım gültepe civarında.

Yaklaşık 10 gün önce gültepeden beşiktaş-zeytinburnu, zeytinburnu-beşiktaş-gültepe tur yaptım tek başıma hava biraz soğuktu geberecem derken allaha şükür hiçbirşey olmadan gittim geldim. Maşallah deyin :)

Bisikletime kavuştum. Kağıthane de, Sadabad da bulunan alanı antremanda kullanan varmı?

@Volkan AYAZ

ben gültepe etiler işe gidiş gelişte kullanıyorum şimdilik çamurluk olmadığından işe gidip gelirkende kullanamıyorum yağmurlu günlerde... yaza kadar 10 kişi oluruz bu civarda inşallah da kemerburgaz taraflarına tura çıkar çiftliklerde kahvaltı paintball falan yapar gezer eğleniriz.

Şimdilik bilindik boğaz turuna çıkabilsek süper olur.

Rıdvan Bey

Bu güzel düşünceleri umarım gerçekleştirebiliriz. Tek başına çok fazla çekici olmuyor. :)

Selamlar Rıdvan Ve Volkan Aramıza Hoş Geldiniz Turlar Yeni Yeni Başladı Zaten Malum Yaz Zamanı Insanlar Hafta Sonları Geziydi Tatildi Derken Pek Tur Ve Gezi Olmuyor Ama Kışın Daha Yoğun Oluyor Sadabat Ufak Malesef Orda Bi Cacık Olmuyor Ama Sahil Turları Iyi Oluyo.bide Tabiki Olmazsa Olmazımız Belgrat Arkadaşlar Ben Baya Bi Süredir Ayağımdan Dolayı Istirahatteyim Ama Cok Tempo Yapmaksızın Size Katılırım Hemde Tanışmış Oluruz Yeni Turlarda Görüşmek ümidiyle.....

Herkeste sürekli bir temennidir gidiyor.Konu eskidi ama bu grup hala bir boğaz gezintisi bile yapamadı.

Herkes iş çıkışını yaklaşık olarak yazsın, ortak bir saat bulalım.Mesela saat 20:00'de Beşiktaş , Barbaros heykeli meydanında buluşalım.En azından bir Bebek yapıp gelelim.

Hadi adını koyalım şu işin...

Haceli Bey çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Sadabad ı özellikle yazdım. Pazar sabahları bir kaç bisiklete bine oluyor, belki tanıdık birilerini bulabiliriz diye...

Aydın Bey nezaman isterseniz buralardayım, zaten böyle bir tura ihtiyacım var, aklımda o kadar çok sorulması gereken soru varki :)

benden ok arkadaşlar ne zaman isterseniz ben varım bakın eğer pazar sizede uygunsa belgrat yapa biliriz malesef benim iş cıkışım pek belli olmuyor ama genelde 20.00ile20.30 gibi müsait oluyorum ozaman şöyle yapalım havada müsait olursa cuma akşamı yağmurlu olmassa sahil yapalım. hemde tanışmış oluruz.yannız gece turuna kesinlikle aydınlatmanız ve arka stoplambanız olsun malum gece görünmüyoruz en azından fark edilirsek sorunsuz gider geliriz benim tel 0535 775 25 16

Bu hafta gelemem ama siz tur yapın arkadaşlar. Benim iş vardiyalı Vardiya programı aylık hazırlanıyor bakar yazarım buraya uygun günlerimi.

merhabalar,

uzun zamandır tura çıkmamıştım, haftasonu şile turu yaptım.. şileye 30 km olan kervansaray köyünden şile merkeze, dönüşte otoyoldan tekrar köye.. yaklaşık 70 km'lik bir yol yaptık.. çok güzeldi bisikletin bazı eksikleri var, halledip sonrasında katılabilirim.. bu arada gültepe'denim..

herkese iyi pedallar

@sebiarus

ok senide bekleriz arkadaşlar gece için gün belirleyelim hafta içleri belirli günler cıkalım derim.

@Volkan AYAZ

volkan bey hafta içleri beşiktaştan eminönü zeytin burnu olabilir.
sahil olabilir burdan sarıyere gider ordanda emirgan beşiktaştan yada eyüp kağıhanedn cıkarız.
yada orman dersenizde tabiki belgrat olur tabiki sizlerde fikirlerinizi sunarsınız kafamız neresine yatarsa oraya gideriz.
hafta sonu zaten sınırsız neresi olursa gidilir yaniii yer boll yeterki şeytanın bacağını kıralım....

Aslında ben hafta içleri Şişli-Taksim-Kabataş-Eminönü-Eyüp-Kağıthane-Şişli istikametinde tur gerçekleştiriyorum. Hafta içi içinde yeterli oluyor. Hem mesafe, hem güzergah olarak fena olmuyor. Tek sıkıntı Kabataşa kadar olan bölümdeki trafik. Özellikle otobüs şöförleri çok rahatsız ediyor.

Unkapanından sonrası ise çok çok rahat...

@Volkan AYAZ

volkan bey kışın yollar kaygan olmasına rağmen yaza göre daha sakin özellikle akşamları dediğim gibi eğer sizede uyarsa akşamları cıka biliriz yada hafta sonları buarada bu hafta sonu mackada yarışvar gelirseniz ordada tanışırız .:in:

Geri