Carraro. Nedeni ise yaptıkları işçilik kötü ve istedikleri fiyat absürt. Kadroları genel anlamda ağır.Karbon maşalı fitness bisikletleri 12,7kg geliyor ve 20k üstü fiyat biçiyorlar bunu görünce de ister istemez dalga geçesim geliyor. Bu ülke de bana sorarsan alınacak en son bisiklet markası. Örneğin peugeot bisikletleri hem çok daha ucuz hem çok daha hafif.
Benim görüşüm böyle, carraro ya para vereceğime 2.el dünyaca tanınmış markalardan bir bisiklet alırım. Serdarın dediğine de katılıyorum. Çoğu görgüsüz insan kendisini bir şey sanıyor üst düzey markalar alınca.
Boyunuz kaç acaba. Cube de biraz farklı boy olayı mutlaka biliyorsunuz dur.Cube den nefret ediyorum!
hayallerimle oynadı, koca alamanya da bana uygun bir beden yokumuş, olsa da ben firmanın yerine elimi daşın altına koymalıymışım!
kinliyim sana Cube!
Genelleme doğru olmaz bence @BirLebowski adında bu abide dediğin bisikletcilerden ne zaman takıldım bir şeyi sorsam er yada gec döndü hatta beni cok çağırdı bisiklet sürmeye ben gidemedim. Herkesin zamanı kısıtlı anlayışlı olmak lazım.Markalar konusunda da fikrimi paylasmistim ama Üst düzey bisiklet sürenlerin pek çoğunda bi ifade var, bı tavir, yani bisiklet konusunda bir soru sorsan direk dalga geçecek ya da küçük dusurucu bir üslupla cevap verecek hallere giriyorlar ya da sürekli o halde aktifler gibi..
Genelleme doğru olmaz bence @BirLebowski adında bu abide dediğin bisikletcilerden ne zaman takıldım bir şeyi sorsam er yada gec döndü hatta beni cok çağırdı bisiklet sürmeye ben gidemedim. Herkesin zamanı kısıtlı anlayışlı olmak lazım.
Merak ettim hangi kadro ölçüsü bakıyorsunuz. Benim boyum 1,98 60 kadro bulmuştum mesela cube da.Cube den nefret ediyorum!
hayallerimle oynadı, koca alamanya da bana uygun bir beden yokumuş, olsa da ben firmanın yerine elimi daşın altına koymalıymışım!
kinliyim sana Cube!
Genelde Almanya da büyük kadro oluyor küçük kadro sıkıntı diye biliyorum.Merak ettim hangi kadro ölçüsü bakıyorsunuz. Benim boyum 1,98 60 kadro bulmuştum mesela cube da.
Boyunuz kaç acaba. Cube de biraz farklı boy olayı mutlaka biliyorsunuz dur.
Sitelerine ağırlık değeri yazmayan firmalar. Birisi Giant eski bisikletim, birisi Orbea yeni bisikletim. 😂
Genelde Almanya da büyük kadro oluyor küçük kadro sıkıntı diye biliyorum.
Web sitesi olmayan markalar.
Web sitesinde güncel ürünleri olmayan markalar.
Web sitesinde ürünlerinin gerekli detayları olmayan markalar.
Hem bisiklet, hem bileşen markaları için geçerli.
Bununda ilk defa duydum , sıkıntılı bir durum bence .Trek ... nedensizce sevmiyorum hemde hiç sevmiyorum