Scudo Sports

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

Scudo
Salcano.

Halk arasında salça diyen çok.

Markalar konusunda da fikrimi paylasmistim ama Üst düzey bisiklet sürenlerin pek çoğunda bi ifade var, bı tavir, yani bisiklet konusunda bir soru sorsan direk dalga geçecek ya da küçük dusurucu bir üslupla cevap verecek hallere giriyorlar ya da sürekli o halde aktifler gibi..

Carraro. Nedeni ise yaptıkları işçilik kötü ve istedikleri fiyat absürt. Kadroları genel anlamda ağır.Karbon maşalı fitness bisikletleri 12,7kg geliyor ve 20k üstü fiyat biçiyorlar bunu görünce de ister istemez dalga geçesim geliyor. Bu ülke de bana sorarsan alınacak en son bisiklet markası. Örneğin peugeot bisikletleri hem çok daha ucuz hem çok daha hafif.
Benim görüşüm böyle, carraro ya para vereceğime 2.el dünyaca tanınmış markalardan bir bisiklet alırım. Serdarın dediğine de katılıyorum. Çoğu görgüsüz insan kendisini bir şey sanıyor üst düzey markalar alınca.

Web sitesi olmayan markalar.
Web sitesinde güncel ürünleri olmayan markalar.
Web sitesinde ürünlerinin gerekli detayları olmayan markalar.
Hem bisiklet, hem bileşen markaları için geçerli.

Carraro. Nedeni ise yaptıkları işçilik kötü ve istedikleri fiyat absürt. Kadroları genel anlamda ağır.Karbon maşalı fitness bisikletleri 12,7kg geliyor ve 20k üstü fiyat biçiyorlar bunu görünce de ister istemez dalga geçesim geliyor. Bu ülke de bana sorarsan alınacak en son bisiklet markası. Örneğin peugeot bisikletleri hem çok daha ucuz hem çok daha hafif.
Benim görüşüm böyle, carraro ya para vereceğime 2.el dünyaca tanınmış markalardan bir bisiklet alırım. Serdarın dediğine de katılıyorum. Çoğu görgüsüz insan kendisini bir şey sanıyor üst düzey markalar alınca.

Carraro konusunda sizinle aynı fikirde değilim.
062 kullandım ve öyle leş bir bisiklet değil.
Evet sele borusu ağır ve rezil. Tasarım kötülüğünden.
Ağırlık ile ilgili mesajıma buradan bakabilirsiniz.

Şimdi Fire 3.2 uci kullanıyorum. Çok memnun olacağımı düşünüyorum.

Cube den nefret ediyorum!

hayallerimle oynadı, koca alamanya da bana uygun bir beden yokumuş, olsa da ben firmanın yerine elimi daşın altına koymalıymışım!

kinliyim sana Cube!

hayallerimle oynadı, koca alamanya da bana uygun bir beden yokumuş, olsa da ben firmanın yerine elimi daşın altına koymalıymışım!

kinliyim sana Cube!
Boyunuz kaç acaba. Cube de biraz farklı boy olayı mutlaka biliyorsunuz dur.
Sitelerine ağırlık değeri yazmayan firmalar. Birisi Giant eski bisikletim, birisi Orbea yeni bisikletim. 😂

• Beğen
Tepkiler: İlkaycanat
Markalar konusunda da fikrimi paylasmistim ama Üst düzey bisiklet sürenlerin pek çoğunda bi ifade var, bı tavir, yani bisiklet konusunda bir soru sorsan direk dalga geçecek ya da küçük dusurucu bir üslupla cevap verecek hallere giriyorlar ya da sürekli o halde aktifler gibi..
Genelleme doğru olmaz bence @BirLebowski adında bu abide dediğin bisikletcilerden ne zaman takıldım bir şeyi sorsam er yada gec döndü hatta beni cok çağırdı bisiklet sürmeye ben gidemedim. Herkesin zamanı kısıtlı anlayışlı olmak lazım.

Genelleme doğru olmaz bence @BirLebowski adında bu abide dediğin bisikletcilerden ne zaman takıldım bir şeyi sorsam er yada gec döndü hatta beni cok çağırdı bisiklet sürmeye ben gidemedim. Herkesin zamanı kısıtlı anlayışlı olmak lazım.

Bunu elbette genelleme yapmak için söylemiştim zaten, doğru da dediğiniz, her genelleme en az bir tikelleme içerir..mantığın temel kurallarindandir..buna saygı duyuyorum ama çoğunluk bence bu tavra sahip

Eşit, özellikle yarışlarda başlangıç çizgisinde muhabbetlerde çok açık ediyorlar bu zatlar kendilerini

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914

kinliyim sana Cube!
Merak ettim hangi kadro ölçüsü bakıyorsunuz. Benim boyum 1,98 60 kadro bulmuştum mesela cube da.

Merak ettim hangi kadro ölçüsü bakıyorsunuz. Benim boyum 1,98 60 kadro bulmuştum mesela cube da.
Genelde Almanya da büyük kadro oluyor küçük kadro sıkıntı diye biliyorum.

Boyunuz kaç acaba. Cube de biraz farklı boy olayı mutlaka biliyorsunuz dur.
Sitelerine ağırlık değeri yazmayan firmalar. Birisi Giant eski bisikletim, birisi Orbea yeni bisikletim. 😂

1.70 boyum ama iç bacak 69. Hal böyle olunca üst beden s\m alt beden xs.
Çok yordu beni Almanya da Cube. Çok isteyerek Cube e yönelmiştim ama mağaza mağaza il il gezdim kimse gerçekten ilgilenmedi. Hatta attain race istedim, gravel teklif ettiler. Azcık teker kalın ikiside aynı diyen çok satış danışmanı gördüm. Soğudum markadan.
Genelde Almanya da büyük kadro oluyor küçük kadro sıkıntı diye biliyorum.

Kesinlikle haklısınız…

Web sitesi olmayan markalar.
Web sitesinde güncel ürünleri olmayan markalar.
Web sitesinde ürünlerinin gerekli detayları olmayan markalar.
Hem bisiklet, hem bileşen markaları için geçerli.

Bir eklemeyle +1

İletişim için mail adresi koyup maile dönüş yapmayan firmalar.

Farklı kadro renklerinin fotoğrafını çekmekten bile aciz firmalar, firmalarımız... Bknz: carraro

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Orbea'yı sevmiyorum çok ağır bir bisiklet yav, adamlar alıcısını korkutmamak için sitesinde ağırlık hakkında bilgi bile vermiyor :koptum:

Zamanında yazmıştık bir şeyler.

(link)

:ssrtcbya: Az önce denk geldim buna

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Geri