Scudo Sports

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

@mariokaldato
volkswagen-->halkarabası demek,
apple--> elma dimek,
blackberry-->karadut dimek

bizde halk arabası adı versen inşallah yapılacak otomobile, insanı daşlarlar.

Trek e kılım. çok kılım.

Scudo
@PeDaLLı-YoRuM
bisanın 2 sene önceye kadar çıkardığı calves diye bir modeli var bulsam hemen atlar alırım. 9 kg gibi bir ağırlığı var ona güzel bir set yapıcan üffff.

bisan, kalplerdeki yerini, ihlas holding e satıldıktan sonra, gazete promosyonu olarak kuponla dağıttığı, bisan-ihlas bisikleti ile hızlı bir şekilde sıfırladı. o zamanki bisiklet dükkanlarında alışveriş ederken, bir elinde garanti belgesi, diğer elinde bisan ihlası geriten bir ihlaszede görünce, bisiklet dükkanı sahipleri "geliyor yine bisan iflas" diye hem sıkıntı ile iç geçirirler, hem de alay ederlerdi. bisanın apennin modeli, 1998 yılı öncesi, türk bisiklet piyasası çölünde görseniz bu kadar laf etmezdiniz ama haklısınız, insan itibarını iyi korumak zorundadır. para kazanacağım diye itibardan olunca telafisi çok zor.

@Ruhullah.Grbz

aviary-image-1517730767988.jpeg

@slckats
9 kilo mu oha daha neler karbon diilki o :D

• Hahaha
Tepkiler: Ruhullah.Grbz
@slckats

Standart ağırlığı 11,5 Kg maalesef. Yine de çok ağır değil, birkaç modifikasyonla azaltılabilir ağırlık (Bisan Calvess kullanıcısı)

• Beğen
Tepkiler: slckats
@specific

Eger o agirlikta ise gayet başarılı hocam. Basit bi kac degisim onu 10 kiloya rahatca ceker

Salcano
1- Kadro tasarımı bana hitap etmiyor
2- Bence pahalı (Rakip markalara göre fiyat aralığını daha makul tutup en azından tercih edilebilir bir bisiklet haline getirilebilir.)

@Emre7055
hocam, herkes marka olmaya çalışıyor. çünkü marka demek, aynı ürünü daha pahalıya satmak demek. bu da, kendi özgün tasarımlarınız, verdiğiniz garanti, servis hizmeti ve mümkünse burada üretim yaparak, kırılan bir seri neden kırıldı, bir sonraki seride ne yapabilirim diyerek kafa patlatmaktır. 2014 e kadar salcano, kadro olarak değil ama üzerinde gelen donanım olarak fiyatına göre en performanslı grup setleri ve donanımı sundu. ondan sonra da, ben artık marka oldum dedi ve yoluna daha pahalı bisikletler satarak devam etme kararını kendi kendine aldı. markalar, bir insan ömründe oluşmuyor maalesef, bazen çocuklarınız, sizin kaldığınız yerden daha iyi yerlere taşıyor ve üç veya dördüncü nesilde bilinen bir marka olmanız gerçekleşebiliyor. bir çocuk doğaar doğmaz 5 senede marka olmaz, olamaz.
bu sebepten dolayı salcano, kendi kendisini iyi marka olarak ilan ettiği için gıcık olunuyor. trek ten sonra 2 numara salcanodur benim için gıcık olduğum.

@specific
benim ağırlığı azaltılmış katlanırımla aynı :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mehmet Metin Levent
Aslında Trek bisikletleri güzel ve firma da kısa sürede büyümüş başarılı bir firma. Ancak neden bilmiyorum ben de pek sevmiyorum. Büyük ihtimalle bizdeki fiyatlama politikası yüzünden. Belki de Lance Armstrong etkisi de olabilir.

Aşağıda güzel bir röportaj var sahibiyle.

(link)

Peguot, Citroen: araçlarını kullandım hep elimde patladı hep başıma arızalar çıkardı aslında sebeb, var (yakın zamanda duydum ki pegot marka bisikler türemiş piyasada aman uzak durun).
Turkcell: bir kaç defa hat aldım kullandım diğer operatörlerden bi farkı yok aslında ama tv reklamlarına acayip uyuz oluyorum.
Samsung: java tabanlı telefonunu kullandım bir defa, bidahada hiç bir ürününü kullanmam.
Starbucks: aşırı pahallı gavur malları ile dolu insanlarında sırf hava olsun diye gitmelerine ayrıca kıl oluyorum.
Audi: hiç kullanmadım ama marka ismi (y)A(h)UDI ismini fazlaca çağrıştırıyor o yüzden aşırı kılım.
bisiklette ise
salcano, bianchi, orbis, capagnolo: yine hiç kullanmadım ama etraftan aldığım duyumlar nedeni ile bir önyargı seli var içimde.

@Ruhullah.Grbz
Kesinlikle yanlis bir dusunce bu ....Insanin kilosunu dusurmesi bisikleti hafif performansina ulastirmaz

Salcano ve kron.

@mariokaldato
Ustam hiç kafamin almadığı mesele :)

Starbucks markasına son derece gıcık oluyorum? bide orada 10 liralık kahve içmek bi ayrıcalıkmış gibi bakışları oluyorya orada oturanların, yada bana öyle geliyo bilemiyorum. Bundan dolayı Starbucks markasını hazmedemem. Not: Başka cafelerle sorunum yoktur..

@Kosova
Bisiklet hafifledikce performans artar genel kural budur

Geri