Scudo Sports

Sevdiğime açılamıyorum

aşk sözcüklerle anlatılmaz vucud diliyle anlatılır: iki adet mum al üstüne onun ve senin ismini hafifce kazı. hoş bir akşam üstünde hanım kızımızı sahile davet et ve mumları yak derim burak mumlardan çıkan hoş ışık anlatsın herşeyi mumlar değişik renkte olmasına dikkat et. ve hiç birşey söyleme.

Scudo
@sarıyerlibisikletçi

Konuya cevap atmaycaktım ancak, eğer 2001de tanıştığın birinin telefon kendin alamıyorsan, başka bahara bence.. ;)

@VolkanÖzcan
bizim burası ufak yer olduğu için hemen laf çıkıyo özellikle de okulda belki gelenleriniz varsa görmüşsünüzdür ufak bi mahalle okul dışında bi kızla samimi olsan hemen adın çıkıyo

Bence gitip bir an önce söyle,

Zaten uzun süre olmuş onu tanıyalı.Beklemekle bişey olmayacağını sende biliyosun.Sonucta olacak olan olur.sen elinden geleni yap olmazsada vicdanın rahat eder hiç değilse şöyle yapsaydım belki olurdu gibi sorular aklını kurcalamaz.bana sorarsan mektup güzel fikir ama şimdi mektubun romantizimliğinden anlıyan pek yok geri de tepebilir.yani riske atma kendini.git açıkca herşeyi anlat. o an sadece içinden geldiği gibi davranman her halukarda senin için daha iyi olacağı görüşündeyim.

he ama illa gidip doğrudan söylemen gerekmiyor.biraz yoklarsın ağzını mesela.canım sıkılıyor biraz sohbet edebilirmiyiz tarzında davet edersin.zamanla onunda ne düşündüğünü zaten anlarsın böylece.ama bu uzun soluklu ve yapması ilkinden daha zor bi seçenek diye düşünüyorum.

biliyorum burdan konuşmak çok kolay.

Ne diyim. Allah yardımcın olsun

@Mesut Girgiç

Mesut Ağabeyin açılma yönteminin daniskasını vermiş. :)

Tek yapman gereken “Şöyle bir link var, bir forum sitesi, girip o linktekileri okur musun? Senin için kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum. Ne olduğunu sorma, merak etme aptalca bir şakada değil. Öyle çığlık atan bir şeylerde fırlamayacak, sadece oku olur mu? Hayatın okuduktan sonra daha güzel olacak, bu kadarda kıyağım olsun sana… Beğenirsen başkalarının da okumasını sağlarsın. Ben o yazıların çıktısını alıp okul panosuna asmak isterdim, ama müdürün izin vereceğini sanmıyorum. Sadece bak ve yazıulanlarla ilgili bana fikrini mutlaka belirt, benimle aynı düşüncelerde mi olacaksın çok merak ediyorum. Ne olduğunu sorma, öyle ayak üstü anlatılacak bir şey değil.” diyerek buraya girmesini sağlamak…

Ne olursa olsun bu linke girecektir, insanlar merakına her zaman yenik düşmüştür. :D

Hanım kızımıza bir notta benden; neden olmasın? Sadece dene, geçmişine dair keşkeleri gün geldiğinde istemeyeceksin... Hayatım nasıl olurdu acaba diye düşünmektense, sadece dene... Denemekle birşey kaybetmezsin, ama denemezsen neler kaçırdığını asla bilemezsin.

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
kafanda fazla büyütme. hatunu saplantı haline de getirme. normal görüşmene devam et. hatun aptal değildir zaten anlar senin ona karşı bir şeyler hissettiğini. kadın kısmısı bizim gibi saplantı yapmaz pek. eğer yakın arkadaşının kendisine karşı bir şeyler hissettiğini fark ederse resti çeker sittin sene konuşmaz bir daha.

mektup falan çok gereksiz yaklaşımlar bana göre. ilişki başlayana kadar makyavellist takılacan, ilişki başladıktan sonra humanist :)
ama her şeyden önce kendine güvenin olması lazım, kendini önce senin sevmen lazım. sana değer vermeyen birine değer vermemen lazım. zira insanın canını en çok acıtan bu olur. karşılıksız sevme ayakları. eğer ki hatunu saplantı haline getirmişsen, sen açılırsın, hatun olmaz der. sonra bi gülüverir sen bundan bile anlam çıkarırsın zamanla kahrolursun. aman diyim dikkat.

böyle yazınca kendimi kıro gibi hissettim "hatun" felan...

hatunu saplantı haline de getirme

Hatun :D:D:D ilk defa duydugum kelımelerden bırısı galıba kız anlamına gelıyor :D:D walla gulmekden zor yazıyorum su yazıyı :D

he ya :) sonradan ben de farkettim. belirtmeden bir edit ekledim altına. hata var mı girdiyi kontrol edeyim diye sayfayı yenilediğimde de sizin girdinizi gördüm aşağıda. ben de gülmeye başladım :)

Dua edinde sizin hatunlar okumasın bu yazıları, hatun he! :D

okusunlar :) en fetish hatunlar okusun, en kırbaçlısından :)

@ns06

makyavellist ve humanist takılcan derken ADANALI gibi oldu ama:D

yahu ne gereği var öyle çetrefilli işlere falan gidip söylicen yüzüne hiç kimseyi falan karıştırmadan kabul etmezse bi arkadaş kaybedersin pişman olmazsın ikilemde de kalmazsın haa ben onu görmek bile yeter kaybetmektense dersen farklı kabul ederse uzun ya da kısa bi ilişki yaşarsınız uzun derken 1 kaç sene falan değil evlilikdir falan onları kastediyom içinden geleni yap diyemem için zaten karışık :D bu yazdıklarıma ben de şaşırdım daha şu 17 yaşımda:D

@M:T:B

Niye olmasın.. Hergün selenin üzerine oturan bir yâr'ın duruma göre ilerde iktidarsızlık gibi cinsel problemler yaşama ihtimali de var tabi. Kızlar bilmiyor mu bunu :D :D

Bence kadın-erkek ilişkilerinde, özellikle lise/universite yıllarında, erkeğin biraz cool takılması yerinde olacaktır :) Bu yaşlarda kızlar zor elde edilen ve/veya biraz farklı görünen erkeklerin peşinden giderler daha çok, bunun bir nedeni de taliplilerinin fazla olmasıdır. Senin başka bir kız arkaşının olup olmaması unun için çok mühim değil. İstese sana 50 takla attırır kendine bağlar, hiç şüphen olmasın.

Kızın teklif etmesini bekle derim, bu arada başka alternatifleri değerlendir :D yaşam kısa unutma. Opss çok mu abarttım yoksa, yenge okumaz inş. :D

30undan sonra istediğin yolla teklif edebilirsin, hayır cevabını alman fazla olası değil :D

Geri