Scudo Sports

Sevdiğime açılamıyorum

@Güney Tuncer

Abi naptın seleden girdin iktidarsızlıltan çıktın.:) Ben böyle olduğunu bilseydim bisiklete başlamazdım soğudum şimdi.:) Şaka tabi bisikletten asla soğumam

Scudo
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Konu sahibinden ses seda yok, acaba olumsuz mu oldu,zira olumlu olsa sevincinden hemen burada sevincini paylaşırdı , noldu acaba?

Git yanına onu güldürecek birşeyler söyle. En az 15 saniye güleceği birşey yakaladığın zaman. Kahkaha atarken kafanı ona yaklaştır ve benimle çıkarmısın de. Ne ? diyecek . Benimle çıkarmısın 1 senedir sana bakarken eriyorum dersin. Ciddimisin diyecek. Kafanı sallayarak onayla, bikaç saniye gözlerinin içine bak ve hemen uzaklaş.

Seni seviyorum deme ?
Sana aşığım hiç deme ?

Kadınlar güçlü ve kendine güvenen erkeklerden hoşlanırlar. Renk, din, dil , yaş memleket farketmez. Kadın uzayda bile kadın.

Fark yarat, tenefüste millet koşuşturup dudur örneğin. Sen bahçenin köşesine geç yere otur gözlerini kapat ve zevkle dinleniyormuş gibi yap. Okula bir hafta boyunca 1 demet papatyayla git. Bir hafta kimseye verme. Bir hafta sonunda onun masasının üzerine bırak.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Sakın karizma ayakları yapma doğal ol. Sempatik, şakacı, eğlenceli davranışlarda bulun, içten ol. Kıza hemen sarkma;)

kardeşimm ... 3 gun boyunca kıza gull gönder ama senden oldugu belli olmasın ..4 .gunde all bir güll çık kızın karşına onun gözlerinin içine bakarak gül,ü ver kıza sonrada açıl kıza nikah şahidiniz ben olurum ondan sonra saygılar .... .. okk...

@ufuk güneş

birader sanırım kızın abileri manzarayı çaktı bizim aşk adamı romeo :):):)heptennn battııı :D :D

Aradan 2 ay geçmiş yakında okullar kapanıcak durumda.Sanıyorum bu arkadaşımız fazla aşık ve onu görmeden yapamıyor.Şu andada okullar kapanmadan bu işi bitirmeyi planlıyor yoksa onu 3 ay göremiyicek ve bu ona işkence gibi gelicektir.Bence gidip kıza söylemeli en azından içindeki bir soru işareti ve sıkıntıda kalkmış olmalı zaten kaybedeceği hiçbirşeyde yok, kızı başkası kaparsa daha kötü olucağı kesin.Kız reddederse bile hiç kötü olmaz dediğim gibi kaybedeceği birşey yok zaten reddedilince kendisine gelicektir içindeki soru işareti kalkıp rahatlıyıcaktır.

aaah ah nerde o günleer okullar bitti ben açılamadım bi daha kimbilir ne zaman görürüm onu (8. sınıf bittide)yinede tavsiyeleriniz için sağolun başka kızlarda denerim:D

Belki çok basit gelecek ama bunu bir arkadaşıma önermiştim.O da denemişti ve hatun kişiyle bu sayede çıkmaya başlamışlardı.Olay kısaca şu şekilde: Başbaşa olduğunuz bir ortamda kızın önündeki defteri alırsın ve bir sayfa koparırsın ve aşağıdaki linkteki origamiyi(çok basit ama etkili bir şekildir) :) yaparsın ve kıza verirsin...Ve mutlu son...Zaten kızın içinde de birşeyler varsa mutlaka olur içinde yoksa da anlar dimi...

(link)

aşkın yaşı olmaz derler ama anlayamadım 12 yaşında 15 yaşında arkadaşların kız arkadaşları var :D:D:D:D

yaw abim açılıp nedecen ...görmüyonmu forumdaki ( ben gibi 32 yaşında beli 3 büklüm olmuş anası ağlamış bir zamanlar açılıp sevdiğini anlatmış (karşısındaki tmm

kabul ettim demiş) kendisine bir eş bulmuş 2 çocuk 3 bisiklet saybi ) abilerinin halini de git işine bisikletine bin ne uğraşıyon açılmakla boğulmakla filan bisikletin az

bi sesi çıksa 2 yağlar 1-2 vidasını sıkar bakım yaparsın sesi kısılır bu bayan milleti öle diil ne dırdırı ne sesi kesilir istedin kadar yağla bakım yap :D....demedi deme

bak :)Skull-175 ALLAH dan benim hanım neti kullanmıyor bu yazdıklarımı bi görse varya dumanımı attırır zati bisikletleri kendine kuma görüyor :D:D

@vgulgec

Konuyu hortlatmış olcam ama gerçektende öyle yaa şu 2 senede kızlardan bıktım ne dırdırı bitiyo ne tribi bitiyo abicim :) Neymiş efendim facede açıkken niye onla konuşmuyomuşum yok efendim yok sınıfına gittiğim zaman niye eski arkadaşlarımla ilgilenip onun yanına gitmiyomuşum bir sürü tantana :D Allah'tan Mavişimşek'te öyle bi sorun yok yağ sık vidasını sık tamam bakıyorum hala naz yapıyo bana bi aksesuar takıyorum o zaman değmeyin keyfimize iki aşık bütün yollar bizim :D

EDİT: Artık lise 3'teyim ve benden küçükler varsa abi tavsiyesi kızlar büyüdükçe dertleride büyüyor demedi demeyin :D

Geri