Scudo Sports

sevdalılar kavuşur 2 bir Fuji Touring. hikayeside benden

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
bende uzun bir bekleyişin sonunda Fuji touring e kavuşudum .

öncelikle kadro boyu konusunda karasızdım. Derya Keçeci beyin incelemesinden sonra M kadroda karar verdim benim boyum 1.82 cm

https://www.bisikletforum.com/konu/fuji-touring-resimli-inceleme.116277/

genel olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim forumdan mesaj yazarak rahatsız ettiğim/bilgi aldığım Oğuz Mert , Sabit Badem teşekkür ederim.
fuji.jpg

dün akşam kısa bir tur yapma imkanım oldu. üzerinde değişiklik yaptıkça detaylı inceleme ve resimleri paylaşacağım.

Scudo
Sayın Ekren Gökhan, bisikletiniz gerçekten çok güzel, güle güle kullanın.
Darısı başımıza.
Sevgiler, saygılar.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. :)

Güle güle kullan kazasız belasız inşaallah..

Çok güzel model, güle güle kullanın... :in:

Hayırlı olsun.
Bildiğiniz kurulu gelmiş. Bir tek gidon ve tekerlekleri yerine takmak gerekti sanırım. Bu arada 2015'in rengi çok güzelmiş. :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Ben,mde almayı düşündüğüm bisiklet. Ne kadara ve nereden aldıınızı öğrenebilir miyim?

Jantının telleri adedince maşallah diyorum

Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileği ile iyi pedallamalar :alkis:

@Fanonn

Cok teşekkür ederim.

@SerkanH

Cok teşekkür ederim,sağolun. Sizlere de kazasız,keyifli sürüşler dilerim.

@Rafet Ç.

Cok teşekkür ederim,sağolun.

@Emre YAZICI

Cok teşekkürler

@M.Ozkul

Sağolun,teşekkür ederim.Beğenmenize sevindim.

@Tahir Keskin

evet tahir bey kurulu geldi rengini bende cok begendim teşekküler

@Onur Ozturk
Sağolun,teşekkür ederim

@MUSA Ç.

Sağolun,teşekkür ederim

Treklerde gemiyle ve kurulu geliyor, sadece pedalları ters takılmış olarak kurulu geliyor. Fujilerinde böyle kurulu geldiğini bilmiyordum, öğrenmiş olduk. Ayrıca arka bagaj da çok hoş durmuş bisikletiniz hayırlı olsun. Tur olarak mı endurance olarak mı geçiyor benim bisiklet endurance olarak geçiyor ama arka bagaj için delikleri yok kadronun sanırım bunlar tur kategorisinde kadro yapısı olarak.

@İsmail Kulaoglu

Cok teşekkür ederim.

@Cem Ç.

teşekkür ederim cem bey tur kategorisinde cıkarmayı düşünüyoum ama bagaj bencede hoş duruyor.

ekren gökhan hayırlı olsun.
Atın çok çoook güzel.
Kazasız belasız uzun turlar yaparsın inşaallah.
Çamurluk ilavesi yapmayı düşünüyor musun?
Bir de yakın çekim yeni fotolar eklersen sevinir izleriz.

@Yusuf'san
sağolun yusuf bey daha iyileri sizlerin olur inş. şimdilik düşünmüyorum çamurluk.en kısa zamanda birkaç fotoğraf daha payaşırım.

cok guzel gorunuyor gercekten.gule gule kullanin.ben de trek fx7.3 dusunuyorum ama fuji ve vsf de kafami cok kurcaliyor.bu fujileri nerede gorebiliriz?ben istabulda yasiyorum.siz derede denediniz acaba?

@utku bayburt
Çok teşekkürler deneme şansım olmadı benim sanırım ocak ayında gelicek Türkiye ye (link) görüşebilirsiniz

@celep
Sağolun,teşekkür ederim

Bisikletiniz çok güzel,kazasız belasız sürüşler.Bu arada böyle kendini kanıtlamış markaların ambalajları üzerindeki yazılara bayılıyorum.

Geri