Scudo Sports

Sessiz derbi Galatasaray'ın: 2-1

shaq

Daimi Üye
Tepki
136
Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk derbi maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Sarı-kırmızılı takımın gollerini Hakan Balta ve Nonda (P) atarken, siyah-beyazlıların tek golü Tello'dan geldi.

http://www.ntvspor.net/Images/20293.jpg

Türk futbol tarihinin ilk seyircisiz derbi maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Sarı-kırmızılı takımın 23. dakikada Hakan Balta'nın attığı golle öne geçerken, konuk ekip Beşiktaş 44. dakikada Tello'nun attığı golle eşitliği yakaladı. Ev sahibi Galatasaray'a 3 puanı getiren golü ise 77. dakikada penaltıdan Nonda kaydetti.

Beşiktaş karşısında maça iyi başlayan Galatasaray, Nonda, Ümit Karan ve Arda ile pozisyonlar üretti. 23. dakikada sol taraftan kullanılan köşe atışında, kaleci Hakan ve Beşiktaş savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Hakan Balta, yerden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray karşısında oyunu kendi yarı sahasında kabul eden ve kontrataklarla pozisyon arayan Beşiktaş, aradığı fırsatı 44. dakikada buldu. Bu dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında ceza sahasının köşesinde topla buluşan Serdar Özkan, topu Tello'nun önüne bıraktı. Şilili futbolcu sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak topu kaleci Orkun'un solundan ağlara gönderdi ve Beşiktaş beraberliği yakaladı.

İkinci yarının büyük bölümü orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, Galatasaray'da Nonda, Beşiktaş'ta ise Bobo tehlikeli pozisyonlardan yararlanamadılar. 77. dakikada Arda'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı bir pozisyonda hakem Selçuk Dereli penaltı noktasını gösterirken, vuruşu yapan Nonda topu filelere gönderdi ve Galatasaray bu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

• Beğen
Tepkiler: dodo ve selfpower
Scudo
Sendeki bu büyük taraftar birgün ağlar birgün çoşar
Sendeki bu büyük taraftar birgün ağlar birgün çoşar
Seni bu sesler oyalar aldırma cimbom aldırma
Aldırma cimbom aldırma cimbom aldırma

Kormaa ölmez sendeki bu büyük taraftarlar
Kormaa ölmez sendeki bu büyük taraftarlar
Kupalara layıksın sen şanlı galatasarayy
Kupalara layıksın sen şanlı galatasarayy

sanırım bu kadar açıklayıcı oldu:D

eskiden fanatik gibiydim biraz. şimdi ne kadar fulboldan uzaklaşmışım. golleri atanların isimlerini yeni duyuyorum :)

gerçekten sessiz galibiyet olmuş
her zaman heryerde en büyük CimBomBom
ultrAslan....1905....

galatasarayı tebrik ediyorum en büyük cim bom bom

• Beğen
Tepkiler: dodo
Galatasaray'lı olmak bir ayrıcalık... :)
Galatasaray' ımın alınlarından öpülesi oyuncuları, tirübünlerde taraftar coşkusunu görmeseler de yüreklerinde hissediyorlar ...Bizde onları yürekten seviyor ve alkışlıyoruz..:winkenlux :winkenlux :winkenlux

iki takımıda tebrik ediyorum ama hakem haksızlığına uğradığımızı düşünüyorum,alakasız bir pozisyonda penaltı verdi aleyhimize :(

@MeLiSBuRCu

haklısın belki ama, orada verse bir dert vermese bi dert :)

@MeLiSBuRCu

bence o pozisyonda her karara saygı gösterilmesi gerekir sonuçta tehlikeli hareket unsuru var

@MeLiSBuRCu

bence penaltı haklı bi karardı hatta mac içinde daha fazla faul hatta sarı kart verecegi hareketler yapan besiktaslı futbolcularda vardı hakem onları mazur gordu ona ragmen gs the champıon

@punisher89

ya tamam ama bu tür maçlarda niçin hep Beşiktaş saygı göstermek zorunda kalıyor :( niçin bir defa da bizim lehimize karar vermiyorlar bu tür maçlarda :(:(:(

Geri