Scudo Sports

Sesimi duyan var mı?

Scudo
Bunca can kurtarmış, kimse koşmazken ilk onlar koşmuş, kendi çabaları ile o harabeyi insan yaşanır hale getirmiş bu kuruma yapılanları lanetleniyorum.Her türlü desteğe hazırım.
Yazıklar olsun.

Sesimi duyan var mı?

Up up up

Yahu arkadas bu ulkede insanlar birileri icin istatistiki sadece deger niteligi tasiyor. Anadolu topraklari zaten komple fay hatti uzerinde. Bu tip sivil toplum orgutlerinin artmasi gerekirken basimiza gelene bak.
Ozellikle marmara bolgesi zaten carpik yapilasma ve muteahhitlerin hileli yapilari ile doluyken, olasi bir depremde bizim elimizden kim tutacak, kepceler ve hafriyat kamyonlari mi?
Bu ulkeye iyi adam lazim degil arkadas, nerede bir hirsiz, katil, tecavuzcu, sapik var ise el uzerinde tutuluyor.

Yazik, cok cok yazik...

Bu memlekette bazı şeylere akıl sır ermiyor, sabır diliyorum cümlemize.

Akut nefes demektir, can demektir, hayata tutunmak demektir, yazık "insanlığınıza", yazık!

Up up up

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Güncel!!!

(link)

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kurucusu Nasuh Mahruki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Valiliği'nin Bülent Ecevit'in 49 yıllığına verdiği ve açılışını yaptığı, 15 yıldır genel merkez olarak kullandığı İstanbul Esentepe'deki yerleşkelerini boşaltmasını istediğini yazdı.

Mahruki, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Bugün elimize ulaşan bir tebligatla öğrendik ki, Onursal üyemiz, dönemin Başbakan'ı Sn Bülent Ecevit tarafından AKUT'a 49 yıllığına irtifak hakkıyla verilen ve açılışını da bizzat Ecevit'in yaptığı 15 yıldır genel merkez olarak kullandığımız Esentepe'deki yerleşkemizin irtifak hakkı kararı iptal edilmiş ve 15 gün içinde çıkmamız gerekiyormuş." dedi.

Nasuh Mahruki, 'Asil ve yüce Türk Milleti'nden yardım çağrımızdır' başlıklı açıklamasında....

Haberin devamı linktedir.

Kaynak:(link)

Bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan AKUT kurucusu ve Sözcü yazarı Nasuh Mahruki tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
Geri