Scudo Sports

serin havada ateş başında muhabbet ve hasret giderme

süper bi organizas yon bende katılmak isterdim ama yanım da iki arkadaşım biraz yavaş olduğun dan size katılamadım zaten bizi gördünüz bizde sizi bekliyoduk beşiktaşta nice uzun turlara enver kardeşim inşallah kutdoğmuş turuna ben gelmeyi çok istiyorum inşallah gelirim baya tempolu gidiyosunuz tam benim istediğim gibi

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Scudo
@yunus polat

arkadaşları geride kalsada fişeklesen belki yakınımızda olabilirdi.ayrılmanıza bende üzüldüm ama sağlık olsun.kurtdoğmuş turuna dayanırım diyorsan buyur kardeşim.kendine güvenen herkese açık

valla ben kendime güveniyorum ama yol nasıl onu sen biliyosun sabırsızlık la bek liyorum inşallah güzel bi tur olur ken dime güveniyorum diyip te rezil olmam inşallah

Bende diyorum Enver paşa beni neden sürekli bana mesaj atıyor. :p Meğer isem bisiklet turu varmış. Bu tacizlerinden sıkılmaya basladım ama kardeşim.

Binmiyorum bisiklete... Binmeyeceğim. :).

İyileşmişsin. Süper. Umuyorum en kısa zamanda görüşürüz.

Kolay gelsin. TAKİPTEYİM. :)

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@uzaktr

kardeşim takip etme yanımızda ol.nerelerdesin yahu.numaran da yok bende.cebimden ya kendi kendine yada çocukların sayesinde numaralar kayboluyor.bi sürü arkadaşımın numarası yok.kurtdoğmuş yapıcaz hazır ol . bu arada anne nasıl.iyidir umarım...

Geri