Yalnız şunu da unutmadan belirteyim; ben cumartesi doktor kontrolüne gideceğim. Şu an için sorun yok ama Cumartesi bir ihtimal küçük bir ameliyat söz konusu olabilir. Bu durumda tura katılamam Eğer öyle birşey olursa Cumartesi haber veririm.
akif geçmiş olsun öyle bir durum olursa tabiki iptal edeceksin istersen cumartesi kesinleştırelim c.tesi haberleşiriz organizasyonu ona göre planlarız. C. tesi bende bisikletimi alıp pazar günü milli yapmayı planlıyorum.
yeni olucak işallah henuz teslim almadım salcano igman toptancıda buldum normalde 670 lıra gıbı fıyatı ben 450 liraya buldum kıtlenebılen ön amörtisör ve hıdrolık dısk frenlerı var bırkaç salcano bayıyle konuştum bu fıyata bulamassın hemen al dedıler bende ayırttırdım yarın veya c. tesi teslim alıcam o zaman fotolarıda eklerım
Konuyu dağıtmayalım, konu pazargünkü gezi organizasyonu için ama bisikletin hayırlı olsun. Merak ettim, ilk turun mu olacak, daha önce bisikletle Kemerburgaz üzerinden Belgrat'a gittin mi? Özel mesaj kullanabiliyorsan özelden, henüz kullanamıyorsan hotmailden görüşelim; akifberkant@hotmail.com . Böylece bu konuyu amaçtan saptırmamış oluruz
enver avcı
ebrar kartal
mehmet şer
bahri toros
eren boz
faruk demir
cengiz yargıç
burak koçak
akif berkant
kerem seçkin
ekrem kar
ibrahim vatansever
orhan mesut
fatih yıldız
krankmili
Eğer Pazar günü hava iyiyse katılmayı düşünüyorum. Bu arada kendi bisikletim rampa çıkmada yetersiz olduğu için yarın bisikleti alıp Cadde Bisiklet'e gitmeyi ve yeni bisiklet almayı düşünüyorum.
görkem ...
saat 06.00 dan 13.00 e kadar hava parçalı bulutlu ve güneşli hava 13.00 -14.00 arası yağmurlu sonra akşama kadar yağmur yok bu yağmur belgradda sağnak olabilir ormanlık olduğu için nisan ayı her vakit yağmurludur ...
mayıs gelmeden hiç kimseye huzur yok onun için ben bütün yaz acısını çıkarıyorum olayın isterse 50 derece olsun ben bisiklete binerim .......
yağmurda ıslanıp sıçana dönmeği hiç sevmiyorum artık....
kudret abinin söylediği saatler arasında zaten çoktan belgrada varmış olacağız, orda da biraz ıslanırız, mangalımız söner tekrar yakarız çamur oluruz ama kolay kolay da unutmayız bu günü :rolleyes:
yalnız bu hava durumları son anda değişiyor, umarım tüm gün yağış haberi almayız çünkü birçok kişi vazgeçer gibi geliyor
ıslanmak veya camur olmak problem olucagını sanmam ama durdugumuz yerın kuru ve yagıs almayan bır yer olması önemli ama bana hepsi uyar benim düldül bugun geldi 0 km de ılk turundanda vazgeçeceğini sanmam
bu sene kötü oldu geçen sene bu kadar ağır kış yaşamadık bu yağmurlar nisan ayı yağmurları ......
belgradda sığınacak yer çay bahçesi var oraya sığınılır baktınız yağmur bitmiyor içerde çay mola yaparsınız yada çııkın mıkın ne ise takılırsınız mangal olması şart değil maksat aktivite olması ...yağmur kısa sürerse hemen ordan mangal yerine topuklanır .....belkide hiç yağmaz belli olmuyor ...
eveeeeet.bu pazar ak kara çıkacak ortaya.yağmurdan tırsan ve yağmura '' hadi bakalım senmi büyüksün benmi '' diyerek ( devamını getirmeyelim )meydan okuyanlar belli olacak.bu gazı vermemi krankmili istedi.benim suçum yok şaka bir yana logar taşması gibi yağmur var ise ayrı ama ufak çaplı yağışda tur iptal olmaz.hem belgrat da tepesi kapalı çardak tarzı bir yer var.millet bizden önce gidip kapmazsa kapalı alanımızda var...oda olmadı başka çözümlerde var.siz bana bırakın millet...yağmuruda çözeriz...
Pazar günü hava yağışlı ve soğuk görünüyor. Dün Bostancı'dan eve yürümüştüm ve bayağı terlemiştim ya. Haliyle biraz üşütmüşüm. Şimdi limonlu çay içip kurtulmaya çalışıyorum soğuk algınlığımdan. Bu terleme durumlarım baş tarafım için beni ter emen ve rüzgar geçirmeyen bir ürün arayışına sokuyor. Ama işsizliğin gözü kör olsun