Scudo Sports

serin havada ateş başında muhabbet ve hasret giderme

@kerem seckin

kardeşim ormana girerken sanki araba ile giriyormuşuz gibi para ödemek zoruma gittiğinden yan tarafdan giriyoruz.dolayısıyla da biraz çamur var.ama toplasan 100 metre falan ya var ya yok...

Scudo
@Eren Boz

O durumu hatırlıyorum. Ben de bisikletsiz, sırtımda çanta ve günlük kıyafetle gelmiştim o gün. Değişken hava nedeniyle tatsız bir tur olsa da Enver ve tayfasıyla tanışmıştım.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Enver dönüşün muhteşem olacak galiba :)

Yağış v.s. olmazsa ben de geliyorum.

Uzun süre ara verdik. Paslandık.

Bir açılış yapalım ama artık değil mi ?

• Beğen
Kerem merhaba, tek mi geleceksin yoksa yine 3 kişi mi geleceksiniz ?

@kerem seckin

Hocam walla gördüm ne içim gitti varya. hem mangal hem sizler çok keyifli bir tur olacak. Ah Ah ben istanbul'da bisiklet ankara'da bol bol fotoğraf çekin (ki daha çok içim gitsin :D)

Hepinize iyi turlar...

@krankmili

allahhhhhhh görkem görkem valla bende gelerem ama şu kırmızı urba nereye gidecek önce ona bakacam sonra size gelerem vay bu pazar çümbüş var kaçmaz bu çümbüşşşşşşşşşş

Owwwww Kudret abiciğimmm. Özledik ya vallahi.. Gel kesinlikle gel.

Boşver urbayı.

Taktın kafayı urbaya.

Kafayı urbaya değil urbayı kafaya takmak gerek.

@krankmili

acaip gülüyorum kendi halime şimdi kırmızı urba tavuk oldu tavuk ne yumurtlar yumurta ,yumurtaları bakalım ne yumurtlayacak ,o yumurtayı omletmi yapacağım yoksa rafadanmı bakacağım iki pazardır darmadağın oldu tarafım tarafından ateş altında tutuldu sahada ve hem fiziken eridi ..herbalifelerden hemde turları açısından millet uyandı artık uyanmayanlarıda ben uyandırıyorum sahada.....valla bu kutsal bi görevdir... ayrıca yumurta rafadan olursa gelirim yani istanbul dışına giderse ........
benden kurtulamayacak .......

:) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D

enver avcı
ebrar kartal
mehmet şer
bahri toros
eren boz
faruk demir
cengiz yargıç
burak koçak
akif berkant
kerem seçkin
ekrem kar
ibrahim vatansever
ersin bardakçı sago konserine gidip hepimizin yerine kopucakmış :D

kudret baba hakketen cümbüş var.kadro kalabalıklaşıyor vallahi :D bu sezon açılışı sağlam yapacağız gibi görünüyor.

tavşanı bırak yada tavuğu cümbüşe bak geldimmmmmmmmmmm

:D :D :D :D

enver dost.......
bu pazar kanlıca tarafındaki dostumun öğlen yemeğine davet edildim bu nedenle bu uscuk olayını kaçırmaktayım evet iç işleri bisiklete binmemekte
evet bu nedenle sivil vaziyette kanlıca yolunu tutacağız size bol eğlenceli turlar dilerim...

:in: :in:

İyi eğlenceler Kudret abiciğim. İçişleri mühim konu elbette.
Bir gün de sivil gez yahu zaten..

selamlar bu faliyeti kaçırmak istemem bahar ve yaz uzun yol programları hakkında bılgı almak ve ekiple tanışmayı çok isterım ben gaziosmanpaşa tarafındayım kemerburgazdan çok yakın oluyor belgrat burdan gıdecek olan var mıdır? bırde belgratın neresınde olucaz ögrenırsem ıyı olur

• Beğen
@krankmili

harbiden 5 .seneden 6 yıla doğru ben unuttum sivil giyinmeyi üzerimize yapıştı scott forma yahu...

:) :) :) :) :)

bi garip hissediyorum sokakta yürürken otobüsler bi garip geliyor dolmuşta bi tuhaf oluyoruz trafik bi tıkanıyor diyorumki şimdi bisiklette olsam vızır vızır basar giderdim diyorum valla bana göre değil arabaya binmek bakalım sivil gitmem son anda kafayı bozar bisikletle giderim neyse bisiklete laf denmiyor içeriye kadar sokuyorum bisikletimi ......

:D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

kudret abi seni bir gün sivil görsem yeter bana.kesin tanıyamam vallahi :D :D hani turda yemek falan delikanlıyı bozardı abi.öğlen yemeği teklifini kaçırmıyorsun bakıyorum.bizde gel davetlimiz ol dedik.bendensin :p :p ama madem ki arkadaşına söz vermişsin.bir tur borcun olsun.geçen seneden de 2 tur borcun vardı unutmadım:D :D

@orhan mesut

merhaba orhan.yolda herhangi bir aksilik yaşamazsak eğer saat 12 gibi neşet suyunda olmayı hedefliyorum.yei başlayan arkadaşları fazla zorlamamak için biraz yavaşlıycaz.ama durumları iyise ve gazımızıda :D :D yerlerse en geç 11:30 da neşet suyunda oluruz diye tahmin ediyorum.numaramı yinede kaydet istersen..

@enver avcı

ülleleelelelele
ben bu saatte çoktan uykuda olirem yahu.....saat 01.50 da mesaj atmışsın enver dost bakalım işi cumartesiye kaydırabilirsem gelebilirim bakalım ...

@orhan mesut

Merhaba, ben Rami - Havuzbaşından katılacağım. Ben Eyüp-Feshane-Eminönü- Karaköy üzerinden gitmeyi düşünüyordum. Ama Kemerburgaz üzerinden de olabilir. Siz daha önce o güzergah üzerinden bisikletle gittiniz mi? Gop meydanda buluşup gidebiliriz, belki bize başka katılanlar da olabilir. Konuşup planlarız

Geri