Scudo Sports

Serdar Maras inceliyor

srdrmrs

Forum Bağımlısı
Tepki
7.631
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Canyon
Merhaba arkadaşlar bu sayfada bazı ürün İncelemere yapacağım. bu bazen bir ışık,bazen bir forma, bazen bir ayakkabı,bazen bir bisiklet bazen bir elektronik cihaz olabilir ilk olarak elimde kullandığım ışıkların incelemesini yapacağım Henüz ilk videom hatalarım olacaktır kusura bakmayın.

Scudo
Bende buna benzer, aynısı olabilir. Sele altı ışık kullanıyorum. Şarjı çok çok çok uzun gitmiyor ama her sürüşte beni idare ediyor. En güzel yanı, gündüz vakti kullandığımda bile kendini belli ediyor olması.

1655151220748.png

Bende benzeri var. Pil ile çalışıyor bende ki. Lumen olarak bu ısikların baya gerisinde olduğu için listeye almadım. Sırada kışlık bot , sonra yağmurluk sonrasında 12li Ultegra incelemesi var.

bu arada merak ettiğiniz incelememi istediğiniz şeyler varsa da yazabilirsiniz. Titanıum bisikletle ile carbon karşılaştırması ve incelemesini de yapacağım
Aklımdaki buydu, geçen gün konuya yazdığınızda aklıma düşmüştü

Serdar jant karşılaştırması da ilgi çekici olabilir

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
abi jant karşılaştırma için benzer profil falan olması lazım. incelmesi olabilir gibi geliyor kanımca ancak.

• Beğen
Hocam ses azmi banami öyle geldi bilmiyorum. Telefonun sesini sonuna kadar açmama rağmen kulağıma yaklaştırmak zorunda kaldım. Bide naçizane lastik incelemesi de yapabilirsiniz belki. Başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
@srdrmrs Power Meter incelenebilir abi, Favero mu? Garmin mi? yoksa Spider power meter mı? yoksa Crank mı? falan filan vs vs...

Elinde olmasa bile bildiğin bilgileride aktarabilirsin :harika:

• Beğen
Hocam ses azmi banami öyle geldi bilmiyorum. Telefonun sesini sonuna kadar açmama rağmen kulağıma yaklaştırmak zorunda kaldım. Bide naçizane lastik incelemesi de yapabilirsiniz belki. Başarılar dilerim.

harici bir mikrofonum yok ama ses konusunda ilk aldıgım eleştiri sizden oldu. edit ksımında biraz daha dikkat ederim.

@srdrmrs Power Meter incelenebilir abi, Favero mu? Garmin mi? yoksa Spider power meter mı? yoksa Crank mı? falan filan vs vs...

Elinde olmasa bile bildiğin bilgileride aktarabilirsin :harika:

powermetre olabilir. yaklaşık 2-3 senedir favero kullanıyorum. uzun vadeli bir inceleme yararlı olabilir. onu da listeye ekliyorum.

Knog R70 kullanıyorum yıllardır. Eskimeyen ve dikkat çeken nadir modellerden biri. Varia çıkana kadar :) Varia arkaışık konusunda çok üst seviyede, sadece arabaları gostermesi değil arabaların yaklastıgında ışığın tam gücüyle parlak ve hızlı yanıp sonmesi iyi özelliklerden. Ülkemizde alım gücü düştükçe alması zorlaşıyor, r70 sıfırı bile nerdeyse almak zorlastı.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
bu hafta yagmurluk incelemesi olacak. 4 adet ürün var. 60$-300$ arasında fiyatları var. yani giriş seviyesinden en iyisine kadar izleme şansınız olacak.
60 dolarlık yağmurluk bizim için giriş seviyesi değil artık ne yazık ki . :) :)

abi 1300 liralık yagmurluk bence giriş seviyesi. sora formalar olmuş 600-700 lira. maalesef durum bu.
Sizler gibi uzun yol yapanlar için kesinlikle kıyafetin önemi kat ve kat artıyordur. 60 dolara giriş seviyesi demekte haklısın. Ben sadece vaziyetimize dem vurdum. Sizinle alakalı algıladıysanız kusura bakmayın.

Sizler gibi uzun yol yapanlar için kesinlikle kıyafetin önemi kat ve kat artıyordur. 60 dolara giriş seviyesi demekte haklısın. Ben sadece vaziyetimize dem vurdum. Sizinle alakalı algıladıysanız kusura bakmayın.

yok yav... genel olarak wiggle üzerinde de en uygun ürünler o fiyatlardan başlıyor.

mesela bunu da kullanmıştım zamanında (link) (erkek versiyonu)

hafta sonu eğer imkanım olabilirse (cumartesi uzak sürüşü var) kullandıgım soulrider bisikletimi inceleyeceğim. sonrasında canyonu inceleyip üçüncü bir video da aradaki farklarını anlatabilirim. çok bir beklentim yok. sadece edindiğim tecrübeleri , bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum.

Geri