srdrmrs
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.631
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Canyon
Aklımdaki buydu, geçen gün konuya yazdığınızda aklıma düşmüştübu arada merak ettiğiniz incelememi istediğiniz şeyler varsa da yazabilirsiniz. Titanıum bisikletle ile carbon karşılaştırması ve incelemesini de yapacağım
Hocam ses azmi banami öyle geldi bilmiyorum. Telefonun sesini sonuna kadar açmama rağmen kulağıma yaklaştırmak zorunda kaldım. Bide naçizane lastik incelemesi de yapabilirsiniz belki. Başarılar dilerim.
@srdrmrs Power Meter incelenebilir abi, Favero mu? Garmin mi? yoksa Spider power meter mı? yoksa Crank mı? falan filan vs vs...
Elinde olmasa bile bildiğin bilgileride aktarabilirsin![]()
60 dolarlık yağmurluk bizim için giriş seviyesi değil artık ne yazık ki .bu hafta yagmurluk incelemesi olacak. 4 adet ürün var. 60$-300$ arasında fiyatları var. yani giriş seviyesinden en iyisine kadar izleme şansınız olacak.
Sizler gibi uzun yol yapanlar için kesinlikle kıyafetin önemi kat ve kat artıyordur. 60 dolara giriş seviyesi demekte haklısın. Ben sadece vaziyetimize dem vurdum. Sizinle alakalı algıladıysanız kusura bakmayın.abi 1300 liralık yagmurluk bence giriş seviyesi. sora formalar olmuş 600-700 lira. maalesef durum bu.
Sizler gibi uzun yol yapanlar için kesinlikle kıyafetin önemi kat ve kat artıyordur. 60 dolara giriş seviyesi demekte haklısın. Ben sadece vaziyetimize dem vurdum. Sizinle alakalı algıladıysanız kusura bakmayın.