Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.372
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Serdar bey; Koli bandı deseniz daha anlaşılır olur bence.ducktape baya iyidir. çıkmaz.
Serdar bey; Koli bandı deseniz daha anlaşılır olur bence.ducktape baya iyidir. çıkmaz.
Tam olarak koli bandı değil aslında, biraz daha sağlam oluyor bunlar.Serdar bey; Koli bandı deseniz daha anlaşılır olur bence.
Amerikalı seri katil işi olan yada timsah yakalayanların kullandığı tipte grileri kast ediyorlar galiba. Bazı koli bantlarının kendine hayrı olmuyor.Serdar bey; Koli bandı deseniz daha anlaşılır olur bence.
Çorapların renksel uyumu![]()
![]()
![]()
@srdrmrs video güzel olmuş, emeğinize sağlık, devam videoları bekleriz. Naçizane tavsiyem; bisiklet ile sürüş esnasında da görüntüler, introya bir telifsiz uygun giriş müziği eklemek olabilir belki ve editlerken bazı noktalarda farklı görüntüler-açılardan geçişler vb. imkan varsa düşünebilirsiniz. Bizler zaten izleriz her türlü ama izlenme sayılarının artması, algoritmanın insanlara öneride bulunması ve videolarınızın çok daha fazla insana ulaşabilmesi adına belki başlık belirlemesi de bu bağlamda düşünülebilir. Güzel bisiklet güzel günlerde pedallayın.
Selamlar
İkisi de olur , benim oyum soulrider tarafında olacaktır.yeni video olarak brompton veya soulrider mı incelesem diyorum?
Ben oyumu Brompton dan yana kullanıyorum.yeni video olarak brompton veya soulrider mı incelesem diyorum?
Yada tişörtün de Canyon oluşuyla görsel uyum falan filan.
Yazdıklarımdan "TRT Spikeri modunda olmalıyız" gibi bir vizyonumun olmadığını anlayabilirdin ama anlayamamışsın. Demek istediğini anlatan cümleleri oluşturamayan kişiler dikatimi çekiyor sadece. Dahil anlamına gelen -de/da'yı bitişik kullanmak da bu sınıfa giriyor, çünkü ayrı yazmakla bitişik yazmak farklı anlamlara işaret ediyor kabul edersin ki. Yeteri kadar et yememişsin. Et yemeye devam. Algıyı açıyor ya, sen demiştinRenk uyumudur o sevgili TDK. Yada tişörtün de Canyon oluşuyla görsel uyum falan filan.
soulrideryeni video olarak brompton veya soulrider mı incelesem diyorum?