Scudo Sports

Serdar Kuzuloğlu'nun bisikletçilere verdiği ayar!

Scudo
Sorunumuz burada zaten. Bisikletlilere karşı olanların büyük çoğunluğu bence empati yapamadığı için böyleler. Hayatında bisiklet sürmüş, bisikletlinin sıkıntılarını azıcık ucundan yaşamış insan böyle yapmaz.
Daha ilkokulda beden eğitimi veya trafikle ilgili derslerde çocuklara bisiklete binme öğretilmeli, azıcık da şehirde tur attırılmalı.

Yuruyenlerin üzerine surenlerden bahsetmiş. Ben de ilk okuduğumda "buna 2 saat Bisiklet yolunda Bisiklet sürdürülelim bakalım nasıl oluyor" diye düşündüm ama sonuçta uyarmak başka küfür etmek üstüne sürmek başka.
Ben yanlarından geçerken bisiklet yolunda yürüyorsunuz veya burası bisiklet yolu diyorum.

Elbette sinirlenenleri anlıyorum bir gün ben de çok sinirlenebilirim ama sonuçta üstüne sürmek küfretmek doğru değil.

Yetki - mevki alanın çıldırması Türkiye için yerinde bir saptama. Bisikletçiler için de tespiti yerinde bence, ılımlı bir toplum değiliz malesef.

@mehmetsunu

M. Serdar Kuzuloğlu
Gazeteci
upload_2017-9-14_10-30-30.jpeg
M. Serdar Kuzuloğlu, bilişim ve teknoloji alanında çalışmalarıyla tanınan Türk gazeteci ve yazar. Özellikle Radikal'de hazırladığı "Sanal Alem" sayfasıyla tanınmaktadır. (link)

Ben de bilmiyordum kim olduğunu.

• Beğen
Tepkiler: M.Oonnaayy
Aman abi ne olur ne olmaz bir zülfü yare dokunmuş oluruz. Önden önlemimizi alalım: Serdar abi ben ettim sen etme, gözünün çapağını yiyim, seni şu alemde bilmeyen, tanımayan varmı

@mehmetsunu Şener Şen'in gerçek adı galiba. Profil fotografında Şener Şen var :D

Not: Daha önce adını duydum ama kim olduğunu ben de bilmiyorum.

@mehmetsunu kendisi bizim nesilden bilişimcidir. Web tasarımı ve gazete dergilerde teknoloji haberi yapar, kendi camiasında ismi biraz duyulmuştur.
Kim neden tivitlerini takip eder bilmem. Zaten tivitır denen uygulamadan da hazzetmem. Tek kaale alacağım tivitır, tizleri veren küçük boy hoparlördür efendime söyleyeyim. :islik:

@Özcan.

Ne yani kendisi bizim nesilden bilişimcidir derken sen hazreti nuh nebi döneminden kaldın demeyemi getiriyorsun, anlayamadım bro. Sonuçta serdar abi de bizim gibi sakalınına ak düşmüş bir piri fani.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Ne de güzel yazmış biri, "Klasik Türkiye portresi. Kural tanımazlar değil de kuralcılar göze batmış", koskoca şehirde incecik bir şerit üstünde yasal ve haklı olarak binmeye hakkımız var bisiklete. Bunun dışındaki her yer yaya ve araba yolu iken o incecik değerli şeridi işgal edenlere tepki veren "2 tekerciler"!! haksız, tahammülsüz ve kasıntı ilan edilmiş. Hem de o hep kızdığımız eğitimsiz insanlar tarafından değil. Empati yoksunu eğitimli biri tarafından. Eğitimli cahil!

@seomam Bu ülkede vikipedi de yasak dostum.

Serdar kuzuloğlu pardon serdar abidende fırçayı yedik ya bisikletçi takımı olarak. Eyy felek gelen vurdu giden vurduuuu.....

O gazeteci geçinen adama öncelikle "bisiklet yolu nedir, ne amaçla kullanılır", "yaya yolu nedir, ne için kullanılır" adı altında basit bir şekilde anlatarak eğitim vermek lazım.

Bisikletin motorsuz taşıt olduğu ve aslında o yolunda motorsuz taşıt yolu olduğunu birimiz kendisine söylesek yeterli olabilir mi?

Serdar kuzuoglu kimdir? Ne is yapar beni enteres etmiyor. Tanımam, oda beni tanımaz.

Şayet o "mavi yol"un ne yolu olduğunu öğrenmesi icin tekrar trafik bilgisine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Şayet bu bedeli cebimden karşılayacağımıda bu mesajım ile söylemek istiyorum.

Beni bul

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bu arkadaş bu zekayla nasıl bilişim ve teknoloji alanında çalışmaları ile tanınan gazeteci/yazar mesleğini edinmiş acaba? Bunlar düşünülmesi gereken konular.

Geri