Scudo Sports

"Seninki kaç basıyor?" Profesyonellere bisikletle ulaştıkları en yüksek hızı sorduk

Bisikletle gördüğünüz en yüksek hız kaçtı?

• Ben hız sevmiim :(

• 50-60 arası!

• 60-70 arası!!

• 70-80 arası!!!

• 80-90 arası!!!!

• 90-100 arası!!!!!

• 100+ (Yavaş sür mübarek)

• çöp kamyonunun arkasında 170, hem de 11 dakika boyunca :X

• Toplam katılım
    227
Soru sorana bu karbon dıyorum orda bır error veriyorlar sonra fazla soru sormuyolar :D Al birde tut kaldır dıyorum ardından yenı yol arkadaslarımız olmasına vesıle oluyorum :D

Scudo
@barış barış
İyi de o bisiklet değil ki.

Rampa inişinde 62 yi gördüm. Bisiklete güvenmediğim için sürekli pompalayarak fren yapmak zorunda kaldım. En azından hızı 60 civarında tutmak adına. O da toplasanız 30 saniyeyi geçmez. Bisiklet belli, teker belli, cantlar belli. Şansı zorlamanın anlamı yok. Düz yolda, sahil yolunda 32 ortalama ile gdebildiğim oldu. Bu da benim şahsi rekorum.

@barış barış

barış bu bir adet bisiklette emme acaip bir bisiklet tabi,rüzgar arkadan esiyordu herhalde 223 km bence rekor dünya rekorumu ona bakmak lazım ,cavendish gerilerde kaldı
ama bu kavendişi pek sevmem bilesin, serkan kızmasın yada onun hayranları rakibe kafa çıkarttı ,ve yere düştü ben unutmam barış kimin ne olduğunu bilirim bu sene bakacağım yarışlara kimler aynı hareketi yapacak diye ,,benim işim bu biliyorsun barış takip ederim fransayı italyayı ve ispanyayı ,özellikle paris rube favorimdir,
19 martta altımızda bu bisiklet olsa orhanlıya doğru 10 km inişte( acaip kaymak ora )valla kaçı görür idik , ben fazla hızlı inmiyorum açıkça 49-50 de kalırım gene tabakhaneye b........yetiştiriyoruz barış ,

oda bişemi mübarek. Tekerinize taş degmesin haCı. Siz strava ile hıza devam edin.

@barış barış
Bisiklet değilden kastım, bunun özel dizayn bir şey olması. Özellikle bu iniş için tasarlanmış olması. Değilse bir motosikletin ne yaptığını TMF hakimi olarak iyi bilirim.

ben bu işlerden çok anlamam
benim için önemli olan anlık değil günlük yaptığın km gerisi çok önemli değil
yokuş aşağı 200 km yapan adam 200 km gidebiliyormu toplamda ben ona bakarım

@barış barış

bu olayı defalarca gündeme getirdim
yokuş aşağı şu kadar yaptım ve düzde şu kadar yaptım diye konu açanlara şunu söyledim

1- ne kadar uzun zaman düzde gidebiliyorsunuz ?ya da inebiliyorsunuz
2- kaç dakikada gidiyorsunuz ya da iniyorsunuz

16 dakika boyunca düzde ,saatte 60 km 'yi korumak çok zordur kuvvet kalmaz
artı rüzgar faktörü var
arkana alır isen rüzgarı öylede bir basarsınki
ha öne al bakalım saatte 45 km ile esen rüzgara karşı hız felan yapamazsın
sahada var olan ne dediğimi aynen anlar,

diyelim atıyorum erciyes dağından aşağı 20 km yol var ,
iniş var,
burada kaç km hızla ineceksiniz artı ne kadar sürecek kuvvetiniz ,önemli olan kuvvette dayanıklılıktır
ve 200 km 'yi koruyabilecekmisiniz,
ya da düzde 50 km yolda km 'yi 90 'a sabitleyebilecekmisiniz,
diyelim yaptınız aynen ultra ıronmansiniz tabi

dik köy yolundan geçerken 58km hız gördüm. Ama 60-70 arasında hız yapmaya da çalışacağım en yükseğim muhtemelen onlar olur ya :D

Bence önemli olan hissedilen hız. Mesela arabayla otobanda yaptığınız 200km/s hız bişey hissettirmezken şehir içindeki 50km/s hız, hızlı gidiyorum hissi yaratıyor. Duran nesnelerin size uzaklığıyla ilgili bişey. Ben, downhill yarışındaki ağaçların yanından 70-80 km/s hızla geçilmesini asfaltta yapılan 120 km/s hızdan daha heyacanlı buluyorum.

Çöp kamyonunun arkasında 11 dakika boyunca 178'le giden arkadaşı aramızda para toplayıp isviçre alplerine gönderelim. Bir de önüne çöp kamyonu verirseniz 200'ü geçeceğini düşünüyorum :D :D

ben strava kayıtlarına göre 112 mi 122 mi ne yaptım bi ara hemde yokuş yukarı :) ama sanırım strava kafayı yemişti çünkü 15 km yi bile geçtiğimi sanmıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
O hız ile kaç dakika pedalliyorsunuz hacı..!!? varmı şu kadar dakika giderim Diyen..!!

Cep telefonunda Strava veya benzer uygulamalar açarak, 90-100 km. hız yaptım, hatta bununda üzerine çıktım diyen arkadaşlar için tavsiyem, aşağıdaki konuya göz atmaları olacaktır.

Bırakın cep telefonlarını, gps destekli yol bilgisayarları bile, düzgün alamadığı sinyal yüzünden veya hız sensörü'nün azizliğine uğrayarak hatalı sonuçlar verebiliyor.

Strava Sapma Yapıyor

Cep telefonu ile kullanılan Runtastic uygulamasının sonucu!

106108 dosyayı görüntüle

Bu mesajı, yapılan değerleri yalanlamak için değil, tavsiye niteliğinde yazmak istedim.

Geri