@Bahadır EKİCİ
Manisa-Menemen istikametinde rüzgar hep arkadan esiyor zaten. O yüzden ben inişte 60'ı geçmeyip, devamında Menemen'in girişindeki rampaya kadar 45'i korumaya çalışıyorum...
@Emre Yönlüer yokuş aşağı, hiç pedal çevirmeden, frenlere hiç dokunmadan, yokuş neyi verdiyse o, bu arada bu gprs in dediği, km saati bakalım ne diyecek, bekleyip göreceğiz....
Alerjik bir durumum olduğu için kol saati takamıyorum. Kilometre saatinde sadece saatin kaç olduğuna bakarım.Saat bana göre geç ise, her nerdeysem geriye dönerim. Kaç km ile gittiğim inanın hiç umurumda değil.
Bu arada düz yolda pedal çevirilerek yapılabilecek maksimum hız ve aynı zamanda dünya rekoru olan 132.5 Km yi aşağıdaki arkadaş yapmış. ( Bu konu ile alakalı başkada kaynak bulamadım. Herhalde halen kırılamamıştır diye düşünüyorum )
Gerçi recumbent tarzı bir bisiklet ve earodinamik bir gövde ile yapmış. Birde önünde Törkiş çöp kamyonu olsaymış neler yaparmış , Kimbilir ? ( Dolayısıyla atarken tutarken , beyan edilecek rakamları iyi ayarlamakta fayda var )