Scudo Sports

Sele tavsiyeleri

bugün itibari ile selem, kelepçesi mandal ayarlı olduğu için kütüphane önünden çalındı. Sele ve sele borusu seçiminde yardımlarınızı bekliyorum. Sele boru çapını bilmiyorum. Bisikletim Corelli trivor 6.0.
artık tecrübe etmiş birisi olarak kelepçemi somunlu kelepçe ile değiştireceğim.
Yarında karakolda şikayette bulunup kamera kayıtlarını izlemek için izin belgesi alacağım tabi verirlerse

Scudo
Arkadaşlar dün 80 km lik bir yere gittim sele üzerinde kılıf vardı o pedlilerden herneyse giderken birşeyim yoktu eve gelip duş aldığımda penisimin uyuşmuş olduğunu ve hissetmediğim az hissettiğimi farkettim karıncalanma var yanma ağrı şişlik yok sertleşmesindede problem yok gibi

Aniden ilişkiye girecek konumda değilim bu uyuşma ile

hala geçmedi için i bu durum benim için çok kötü

Her gün bisiklet kullanırım uzun yolda çok yaparım ilk defa seleye kılıf taktım ve bu başıma geldi bunu yaşayan varmı.?

Pudental sinir sıkışması isimli başlığı okumanızı tavsiye ederim, geçmiş olsun.

• İnanılmaz
Tepkiler: hasanben
Aramıştım forumda bulamamıştım teşekkür ederim

Selamlar.Carraro Gravel G0 bisikletim var.1.5 ay önce bisiklet ufak bir kazada takla atmıştı bisiklet bu sırada da selenin altında sele borusuna tutunan demirlerden biri yamuldu.1.5 aydır böyle sürüyordum ama artık değiştirmeye karar verdim.

Uzun sürüşler için 200-300 lira arası rahat bir sele öneriniz var mıdır? Selenin ağırlığı çok mühim değil.

Selle İtalia Flite Boost kullanan birileri var mı acaba? Tavsiyelerini duymak isterim.

hayırlı günler bisiklet selesi alıcam bütçem maks 150 tl ye sele tavsiyesi ,mtb bisikletim var ama şehirde kullanıyorum işe gitmek için vs. 60 derevelik sürüş kullanıyorum tavsiyeleriniz nelerdir
Not : mtbde orta amortisör yok

selle royal viento moderate 👈 bulursan affetme

Yola olmaz. 60° lik sürüşe uygun. Fitness, dağ, bazi sehir bisikletlerine uygundur

• Beğen
Tepkiler: uguruyaniker
Selamlar aktifpedal'ın sitesinde aşağıdaki iki selede indirim var görünüyor. Sizce fiyatlar nasıl ve bu ürünler hakkında yorumunuz var mıdır?

Specialized Romin Evo Pro Sele
Specialized Toupe Expert Gel Sele

1632982819673.png
Ucuz ve konforlu sele isteyen arkadaşlar için "West Biking Rahat Sele" öneriyorum. 70 km aralıksız sürdüm ağrı yapmadı hiç. Daha fazla sürmeye gücüm yetmedi zaten.
Yurtdışından geliyor ama Türkiye'deki satıcılar üzerinden sipariş verebiliyorsunuz. 2 hafta içinde elinize ulaşıyor. Gümrük, vergi vs yok.
Fiyatı şimdi 140 lira civarı ama dolar kuru ile birlikte değişiyor.

Arkadaslar aranizda Pro marka sele kullanan var mi? Ozellikle Pro Griffon serisini merak ediyorum. Deneyimi olan paylasirsa sevinirim. Tesekkurler.
Merhaba bende bu seleyi düşünüyorum ama bilgi edinebildiniz mi hiç?

• Beğen
Tepkiler: Muro0307
Carraro Force 770 üzerinde gelen stok sele ile gerçekten çok rahatsız oldum. 15-20 km sürüşlerden sonra kendimi atasım geliyordu bisikletten. Sonra Pro Griffon Crmo Black 152mm aldım. Bu seleyi aldıktan sonra ne kadar uzun sürüş yaparsam yapayım (bu güne kadar maksimum aralıksız en fazla 75 km yaptım) hiç bir rahatsızlığım olmadı. Sözün özü ben çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Muro0307
Carraro Force 770 üzerinde gelen stok sele ile gerçekten çok rahatsız oldum. 15-20 km sürüşlerden sonra kendimi atasım geliyordu bisikletten. Sonra Pro Griffon Crmo Black 152mm aldım. Bu seleyi aldıktan sonra ne kadar uzun sürüş yaparsam yapayım (bu güne kadar maksimum aralıksız en fazla 75 km yaptım) hiç bir rahatsızlığım olmadı. Sözün özü ben çok memnunum.
Sanırım benim mesajımı görüp yazdınız. Teşekkür ederim. Bende aldım bugün bakalım umarım jelli olanını almadığım için pişman olmam.

Arkadaşlar çok tartışmalı bir konu açmışsınız. Bence biz değil seleler bizi seçiyor. Unutmayın kimse kimseye şunu al bunu al, diyerek mantıklı birşey önermde çok başarılı olamaz. Bana hala olan bin liralık sele başkasına olmaz. Ona da yüz liralık basit bir sele olur.
Sadece bu konu tek geçerli kavram günlük kısa geziler için jelli yumuşak sele, daha uzun tur misali geziler için sert bir sele daha uygun olur. Örnek verecek olursak tur yapan çoğu kişi brooks gibi daha sert seleleri tercih ediyor.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
100 kg üstü yol bisikleti sürücüsü olarak 142 mm Selle Italia Novus TM Flow , Prologo kappa evo ve Pro griffon sele kullandım. Üçüyle de 100 km üzeri yol yaptım. Bu selelerden en çok selle italiadan memnun kaldım ancak diğerleri ile de ciddi ağrı ya da uyuşmalarım olmadı. Bu benm kendi deneyimimdir.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
pro stealth sele kullanıyorum evdeki trainer bisikletin de pro griffon var 1 saat üzeri evde antrenman yapmadığım için yorum yapmam çok doğru olmayabilir stealth dan genel olarak memnunum ama öncesinde smp hybrid kullanıyordum konfor açısından ne Brooks ne pro eline su dökemez

Smp selelere bakmanızı tavsiye edeceğim , bu konuda ciddi iş yapıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Eduardo Bianchi
Geri