Ehem... Benim oldukça komik bir sorum var.
2 yıllık oldukça uzun bir aradan sonra yeniden yeni bisikletimle sahalara (yollara) dönme kararı aldım. Borç harç, evladiyelik bir bisikletim oldu. Çok mutluyum, sadece yaşadığım trafik kazası nedeniyle korkak sürüyorum (kalan hayatımda da korkak sürmeye devam edeceğim gibi ama neyse...). Ancak benden önceki arkadaşın kullandığı sele nasıl desem.... Beton yumuşaklığında. Selle Italia Kevlar Gel modeli ama aşşşşşırı kullanılmış.. Çoook hafif (170 gram yazmışlar) ama yok yani. Yoldaki çakıl taşını geçtim, kum tanelerini popomda hissediyorum. Tayttaki ped dile gelmiş bile olabilir. O derece

Aşırı derecede kullanılmış hatta üst kısmı elektrik bandı ile sarılmış. (Güzel sarmış ama hakkını vereyim)
Geçtiğimiz ay doğum günümdü. İş yerimdeki arkadaşlar sağolsunlar maddi olarak çökmüş olduğumu bildikleri için decathlondan hediye çeki almışlar. Gittim. 90 liralık Sport Confort selesini aldım. Kum tanelerini hissetmiyorum belki ama hala popo ağrısı sabit. Aksi gibi oldukça da sıcak tutuyor ve çok rahatsız bir durum. Ağırlık şeysini çok umursamıyorum ama 380 gram yazıyor.
Maddi olarak bırakın yeni sele almayı ay sonunu zor getirmeye başladım. Hem korona yüzünden freelance iş alamaz oldum hem de köpeğimi hayatta tutmak için oldukça masraflı bir tedavi uyguluyorum. Yani başka bir sele almamın imkanı yok.
Velhasılıkelam.... Çok hafif, aşırı kullanılmış, popomun darbelerden darbe beğendiği Selle Italia ile mi devam etsem yoksa yine darbe yediğim ama nispeten insaflı yediğim, nedense popomun ısınmasına neden olan ve oldukça hantal Decathlon selesi ile mi devam edeyim? Korona tamamen bitip freelance iş alana kadar 0 bir sele almamın imkanı mümkünatı yok.