Scudo Sports

Sele seçiminde “iyi” sele mi “uyan” sele mi?

495 AVRO 38 GR.POLONYALI BİR ABİMİZ EL İŞÇİLİĞİ İLE YAPIYOR.İSTEĞE GÖREDE SELE ÜZERİNDE RENK , YAZI ,RESİM , LOGO YAPIYOR.
ALMAK İSTERSENİZ %23 İNDİRİM YAPIYOR.KENDİSİ İLE MAİLLEŞTİM.381 AVROYA GELİYOR.BİR ÇOK MODELİ VAR.BEN BUNU BEĞENDİM.
geluk3_new.png

Scudo
@scottrek
Dikkat et çarpmasınlar. Portekiz firması aslen. Polonya değil.
(link)

@halil halil Evet portekiz ben yanlış hatırlamışım :) adam bir çok fuara katılmış , baya bir satışı var.Pro sporcularada vermiş ürünlerinden.

• Beğen
Tepkiler: halil halil
@scottrek

Biraz pahalı değilmi bir sele için o kadar paraya kıymaya değermi gider karbon bir gidon veya başka bir parça alırsınız
Screenshot_2018-12-17-21-28-39-424.jpeg

@Bisiklet sever 93 evet pahalı.Bu bir seçim tabi.Parası olan için pahalı olmayabilir.İhtiyaçladoğrultusunda alınabilir.Tek alacak bu kalmışsa para da varsa alınır bence.

@scottrek

Vallaha bilemiyorum. yani benim orta seviye bir bisiklet alabileceğim fiyata adamlar sele yapıyor ve yani size uygun 140-150 dolarlık bir selede sizi rahat ettirecektir diye düşünüyorum bence çokta gerekli bir şey değil bu tip seleler bence hepsi satış stratejisi :krnz:

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Bu bir tercih dedim ya paran varsa ve bu parayı korkmadan harcayabiliyorsan alabilirsin.Ben bunu yapan kişiyede sordum bunu
neden bu kadar pahalısınız ? Selle italy da slr c59 modeli var belki bilirsiniz onunla kıyasladım . Adam bana şunu söyledi biz elimiz
ile yapıyoruz onlar makine ile ayrıca bizimki de en az selle italy kadar kaliteli ve hatta daha iyi dedi.Tam bir cevap vermedi.aradaki fark
200 avro düşünün artık.Gereklilik konusuna gelince haklısınız çokta gerekli değil.Alım gücü yüksek arkadaşlara tavsiyedir sadece benimkisi.

Gavurun sit bone dediği oturduğumuz vakit seleye denk gelen kemiklerin mesafesini ölçüp bineceğiniz türe göre kemik ölçünüze ve bütçenize uygun bir sele almanızı öneririm.Benim tecrübeme göre mutluluğun formülü %30 doğru ölçü sele %20 doğru tür sele %50 doğru ayardır.Benim başıma gelen bir olayı aktarayım:yeni bisiklette Fizik Arione R3 regular sele vardı bir türlü rahat edemedim sırf adı var diye kendime eziyet ettim alışırım diye yok abiler olmadı olmuyor.eski bisikletin selesini söktüm Prologog Kappa Evo T2 buna taktım benden mutlusu yok.Aralarında 400 TL gibi fiyat farkı var.Bu işler para ile olmuyor yani.

@OnurA para ile doğru alış verişi yapmakta fayda var.Bu gibi üreticiler istediğiniz ölçülerde yapıyorlar hatırlatmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: OnurA
Arione bizikletle beraber geldi değiştirme şansım olmadı yani.Fizik'in omurga konseptine göre Bull oluyorum Arione (Snake kategorisinde) bana uygun değil.Bull test selesi ile 10 gün geçirdim rahat edemedim.Doğru sele pahalı olacak diye birşey yok.Ancak konu jant veya kadro olsaydı farklı konuşabilirdim.

@scottrek

@OnurA doğru sele pahalı olsun demiyorum ki zaten.İlla gidin bu seleyi de alın demiyorum.Ama alacaksanız eğer bu seleden istediğiniz ölçülerde de imalat
yapıyorlar diyorum.Ben selle italy SLR C59 modelini tarz olarak çok beğeniyorum misal.Almayıda planlıyorum ayrıca.BU bir tercih.Size tercihlerinizde saygı
duyuyorum.
dscf8572-1483525160621-eo84pl9tmcff-630-80.jpg

• Beğen
Tepkiler: Koray Gürel
@scottrek Sele güzel duruyor eğer ihtiyacının bu olduğunu düşünüyorsan bu işle profesyonel ilgileniyorsan en iyisini al tabi.Benim cevabım konuyaydı.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Kemik yapısı ve iyi ayar yapılamadıktan sonra karbon ya da yaylı selenin bir farkı kalmıyor. 3 yıldır San Marco'nun ekonomik bir tur sele modelini kullanıyorum ve maratonda bile beni üzmediği için memnunum. Öncesinde yine San Marco'nun Fitness için uygun modelini denediğimde işkenceye dönmüştü. Ayarla bir yere kadar. Sele de anatomik olarak uygunluk en başlıca etkendir.

Geri