Tunahan_06
Daimi Üye
- Tepki
- 272
- Bisiklet
- Salcano
Kimsenin umrunda olmadı madem kendim test etme fırsatı buldum rampa inerken ve çıkarken hiçbir sorun olmadı hem hafiflik hem komfor açısından dengeli bir sele yapmışlar.Bugün yol bisikletim için fizik TERRA AIDON X5 sele aldım aslen yol bisikleti için tasarlanmamış 145x255mm normalden 2cm daha kısa bu sorun olur mu?
Bir noktaya kadar doğru ancak sorduğum soru selenin 2-3cm kısa olması yol bisikleti ile sürüşte problem yaratır mıydi yani ne gibi dezavantajları olabileceği konusunda bilgi almak istemiştim.Kimsenin umrunda olup olmamasından ziyade, sele konusunda genel olarak herkes tavsiye vermekten çekiniyor.
Popo acayip bir organ. 2 aynı popo ölçülerine sahip kişiden birisine süper gelen sele ötekinin poposunu ağrıtabiliyor![]()
Yanlış hatırlamıyorsam bazı üst model selelerin yol modelleri mtb modellerine göre daha kısa olabiliyor.Bir noktaya kadar doğru ancak sorduğum soru selenin 2-3cm kısa olması yol bisikleti ile sürüşte problem yaratır mıydi yani ne gibi dezavantajları olabileceği konusunda bilgi almak istemiştim.