Scudo Sports

sele ileri-geri ayarı hakkında soru. resimli

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Selam forumdaşlar. Sele ileri geri ayarı hakkında şu soruyu sormak istedim. Resimde gorunen selenin demir çubuğu üzerinde max yazısı var (yeşil ok) o yazı resimde belirttiğim adını bilmediğim için kırmızı okla gosterdim yerin ikisi arasında mı olacak ?PhotoNote_WP_20151022_19_22_08_Pro_1064.jpg

Scudo
hocam önemli olan totonun rahat etmesi yazıya takılmayın.

• Beğen
Tepkiler: bua
Selede otururken pedalı yere paralel bir şekilde tuttuğunuzda -mesela sağ ayağınız önde olsun diyelim- pedalın merkeziyle dizinizin tam olarak dik bir şekilde aynı hizada olması lazım. Selenizi buna göre ayarlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: wolverin
IMG_20220722_223602.jpg
Merhaba, resimdeki yol bisikletine ait sele, sorum;
Min-max aralığı için üstteki kanat mı yoksa alttaki kanat mı esas alınıyor?
Bazı selrlerde kanatların enleri eşit yalnız, bu selede üstteki daha kısa

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Anladım, teşekkür ederim, arkadaşınkini bisikletçi ayarlamış, üsttekini esas almış, kullanım klavuzunda falan aradım ama bulamadım

Anladım, teşekkür ederim, arkadaşınkini bisikletçi ayarlamış, üsttekini esas almış, kullanım klavuzunda falan aradım ama bulamadım
Simdi mantikli düsünürsek ve üstekini esasa alip maxa getirisek altdaki kanat nerede durur ve o kadar disariya bakinca neler olabilir bi düsünelim.

Bence bu islemleri yaparken önce gidon bogazini, sonra seleborusunu dogru secmek lazim. Seleden en fazla ince ayar yapilir, fazla bir mesafe ayari yapilmaz.

• Beğen
Tepkiler: wolverin
haklısınız, bana da alt mantıklı geliyor çünkü eğimli yere geldiğinde üst gidemez, evet ilk önce geometriye bakmak gerekir, diğerleri ince ayar

Geri