Scudo Sports

Sele altına deri alet çantası yapımı

Scudo
sele altına yaptığım alet çantasında bir aşama daha atladım...dikişleri atıldı kapak kısmı açıldı... @Tahir Keskin kardeşim için aynı modelden ikinci bir tane daha yapıyorum...kafamda tasarlarken çok kolay gibi gözüküyordu ancak tahminimden fazla zorluyor...
IMG-20150609-WA0009.jpg IMG-20150609-WA0010.jpg IMG-20150609-WA0011.jpg IMG-20150609-WA0014.jpg IMG-20150609-WA0016.jpg IMG-20150609-WA0018.jpg IMG-20150609-WA0021.jpg IMG-20150609-WA0022.jpg

Kolay gelsin anlaşılan baya zorluyor

@ERDİNÇ DURAN, zor oluyorsa el atalım kardeşim. En acemi işler benim elimden çıkar. :)
@utku özkan, ayakkabıcıdan kilo ile aldık. (Erdinç bey ile birlikte gidip aldık.)

o nasıl güzel ve nizami bir dikiş öyle, dikiş atma kısmını biraz anlatırmısınız acaba?

@OĞUZ.UZ teşekkür ederim... öncelikle ipten bahsedeyim, deriyi satın alırken satıcının dikiş için verdiği ip çok kalındı işlemeside çok zor olduğundan elimde uzun zamandır bulunan markasını ve ne amaçla üretildiğini bilmediğim ancak deneyimlerimle sabitlediğim çok sağlam bir ip imalatı gereği yassı şekilli bir ip.... öncelikle ipin geçeceği delikleri dik matkapta 2,5mm lik matkapla deldim.... birleşen iki uçtakidelikler birbirini karşılamalı...internette bu dikişle ilgili çok fazla desen ve uygulama var...daha farklı ve güzel desenler var ancak ben kolay ve sağlam olanını seçtim... esasında hayal güzü ve geometrik zekayla kendi dikiş modelinizi çıkarmanız mümkün...dikişin başlangıç ve bitişindeki kare dikiş modeli gibi yapmayı düşünüyordum ancak her bir delikten 3 kat ip geçirmek gerektiği için hem zor hem de çok zaman gerektiriyor...ilk kutucuktan sonra çapraz dikişe geçtim sonlandırmayıda kutu şeklindeki dikişle yaptım, böylece simetriyi sağlamış oldum... evde kullanılan en kalın delikli iğnelerden 5 tane kadar kırdım ancak değdi..:) burası en kolay kısmıydı henüz dikiş işi betmedidaha fazla zorlayacak yerler var...:)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@ERDİNÇ DURAN
@erdinç Duran bey, bir akşam çaya davet edersen hanimlar çay içerken biz çanta dikeriz. :)

Bitmiş halini merakla bekliyoruz, elinize emeğinize sağlık çok güzel bişey çıakacak ortaya sanırım...

@ERDİNÇ DURAN Abi süper bir proje gerçekten brooks halt etmiş insanın elinin değdiği kendi yaptığı şeyler çok daha kıymetli oluyor heyecanla bekliyorum:harika: bu arada teyzem deri çantalar yapıyordu kendine, cila ve boya yapmadan önce bu lehim yapılan aletler varya onunla şekiller yapıyordu üzerine hafifçe yakarak belki bir amblem isim falan olabilir :)

Ellerine sağlık kardes bitmiş halini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum.

@Yiğit Kirazpınar

Çalışmanızda başarılar dilerim merak ile takip ediyoruz el emeğinizi.

@Yiğit Kirazpınar arkadaş güzel bir noktaya değinmiş.Kendi adınızı yada uygun gördüğünüz herhangi bir yazıyı, çanta yapımı bitmeden işlemek güzel olur diye düşünüyorum bende.

@Yiğit Kirazpınar teşekkür ederim... belki bende küçük bir amblem ya da desen yapabilirim üzerine...

@N.ÖZKAN teşekkür ederim...belki küçük bir desen yada amblem olabilir, o da becerebilirsem...:)

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
@ERDİNÇ DURAN Bu çantayı yapmayı hatta bundan önce o bisikleti nerelerden buraya getiren biri kesinlikle desende çizebilir bence başarılarınızın devamını diliyorum ve heyecanla bekliyorum neler olacağını :)

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Geri