Scudo Sports

Sele acılarından kurtulmanın yolları

Değerli bilgiler ve çeviri için teşekkürler.Bende yıllarca yol bisikleti kullandım ve zamana bağlı veye fazla binme neticesinde kıl dönmesi yüzünden ameliyat oldum.Gerekli önlemler alındığı taktirde bu rahatsızlıklar olmayacaktır pudra krem v.b gibi:in: :in: :in:

Scudo
Zeytinyağı da iyi gelebilir ama tuhaf olur boşverin.Bephantene Plus sürün.:D

öncelikle çok faydalı bir paylaşım teşekkürler
şunu sormak istiyorum malum ülkemizde taytla gezmek çok normal karşılanmıyor
bunun yerine sele için gel ped kılıflar var (velo marka gördüm) yerini tutar mı taytın?

merhaba dostlar,sele seçimi kişiseldir,çünki kişilerin trochanterik açıları da,çapları da farklıdır..yani dar sele kasıkların sürtmesini önlerken,daha küçük bir alana bası oluşturur,geniş sele ise ağırlığı dağıtırken,kasıklara ek yük bindirir,ben ,kişinin cilt yapısındaki kollagen oranının bile önemli olduğunu düşünüyorum.şahsen tecrübe ettiğim karma yöntemi deneyebilirsiniz,jel kılıfınızı yanınızda taşıyın,aralıklarla takıp çıkarın,hep aynı noktalara bası yemekten iyidir,ağırlığı kasıklara doğru biraz dağıtmasına izin verin ama tahriş olmadan çıkarmayı da unutmayın.sürtünmeye asla izin vermeyin,çok kısa sürede cildi tahriş eder.kemik ağrısını cilt tahrişine tercih edin,sonunda alışak olduğunuz budur..ha bide kılıfların ortası oluk olmadığı için erkek kullanıcıların oluklu selesini iptal ediyor...bol kilometreler..

10 yıldır Bisiklet kullanıyorum En iyi çözüm Hızlı gitmekte :)
Oturmazsanız ağırmaz....
:D

Geri